Jump to content

hajimesaitou

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hajimesaitou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

25

Reputation

  1. -Upload ile ilgili gelişme varmı ? "Benim gibi biçok kişi temiz iso beklemekte, buna bazıları vesvese diyebilir. Yada kur eski isodan güncelle ne sorun ediyosunda denebilir ama bizim format atıp windows kurma olayımız alıştığımız şekilde devam ediyor
  2. -Siteniz genel olarak kapalı olduğu için gelemiyoruz..
  3. -Ms niye illa millete bişeyleri dayatma yoluna gider anlamadım, w8 de başlat menüsü - w10 da defender ve update..Anlık korumayı kapıyosun sonra kendi otomatik tekrar açıyor..Arkadaşın verdiği regedit kodu ile komple kapadım ben..
  4. - Zorumuz arkadaşın kendini harap etmemesi , ms ' in ne yapacağı bugünlerde belli olmuyor..
  5. - Bu arada bikaç gündür takipteyim , bu malum firmalar zam öncesi indirim falan düşünmüyor galiba..Yumurta kapıya dayandı ama olmazsa zamlı alırız artık..
  6. - Sözde yerli malını korumak amaçlıymış , orda sözü geçen ürünlerin hangisinde bizim memleket söz sahibi olmuşda kendi firmalarımızı kalkındıracakmışız..Sayın bakan , bişeyi konuşuyosunuz ama konuşurken gülünç duruma düşüyosunuz..Direk zam yapacaz denemediği için iş kılıfına uydurulmuş..Teknolojizimiz yok demiyorum , zîra kendi tankımızı kendi helikopterimizi yapıyoruz..Demekki azda olsa yetişmiş eleman var..Bu mühendisleri birazda telefon tablet bilgisayar sektörüne çekseler amenna..Önce şu tekeli bi kırsınlar..Teknosa - mm - vatan üçlemesinde sıkışmışız , onların haricinde biyerden bişey almak ve bulmak çok güç..Eskiden mavi bilgisayara atıp tutardım şimdi o günleri arar oldum..
  7. - Bugüne kadar intel ile işim olmadı bu saatten sonrada olmaz herhalde ama şu varki amd son 2-3 yıldır ne yapıyosa kendi kendini batırmak için yapıyor galiba..Resmen intelin ekmeğine yağ sürüp daha fazla kaymak yemesine sebep oluyor..En son sürücü çıkalı 7-8 ay oldu galiba..Aralarda beta sürücü çıkarıp fanların sesini kısmaya çalışıyolar..Artık anakartımı amd alsamda ekran kartını asla amd almam..Nvidiaya yönelin arkadaşlar , ben şahsen öyle yapacam..   - Sorunuza gelirsek hazırdaki sürücüyü full uninstall edip beta sürücü kurubilirsiniz , düzelme ihtimali vardır..Ben kaldırma işlemi için display driver uninstaller kullanıyorum..
  8. - Laptopların genelinde bu sıkıntı var , firmalar acaba kullanıcının biosla hiç işi olmayacakmı zannediyorda bu şekilde yapıyor desem öyle bir ihtimal yok..Bu bildiğin keriz yerine konmak..Her neyse , F2 yada esc yi deneyebilirsin..Fn tuşuda olaya dahil olabiliyor bazen..alt ve shift ile numeric kombinasyonlar falan..Çok şükürki laptop almıyorum kendime ama bazen eş dost kurulum için getiriyor deli oluyorum..
  9. - Ben eski windows 8.1 update 1 kurmuştumki yeni isolar çıktı , dedimki şimdi tekrar format atmayım bastım güncellemeye..Office ile birlikte 3 GB kadar update yaptım..Microsoft bu güncelleme olayından şikayet gelmiş olmalıki sessiz sedasız yeni versiyon çıkardı..Ama görüyorumki onun üstüne 40 güncelleme olduğu söyleniyor..Ne diyim , onlar çıkartacak biz yükleyecez..Başka çaresi yok..
  10.   - tr_windows_8.1_enterprise_with_update_x64_dvd_6050609.iso adlı dosyayı indirdim ama SHA değeri orjinalden farklı , kotaya yazık oldu..
  11. istanbul Beyleri Demo v0.8 sürüm bilgileri http://www.istanbulbeyleri.com/ibo8/Read%20me.txt Tek link http://www.istanbulbeyleri.com/ibo8/istanbul_beyleri_demo_v0.8.exe Site: http://www.istanbulbeyleri.com/anasayfa.html
  12. -Build 8 e kadar normal video indirebiliyordum ama build 8 i kurunca artık download için gelen idm iconu çıkmıyor..
×
×
  • Create New...