Jump to content

musadilek

Üye
  • Posts

    620
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by musadilek

  1. Evet Adabe acrobat pro dc kurulumu yaptım sorun yok. şuana kadar iş için ihtiyacım olan tüm programları kurdum sorun yaşamadım. Yarın ağdan yazıcı paylaşımı vb dede sorun yaşamazsam artık sorun çıkmaz. paylaşım ve emekler için teşekkürler.
  2. benim kurmak istediğimiz Adobe Acrobat PRO DC Yani PRO olan sürüm. Free sürüm değil.
  3. Ben 2 yoldur adobe acrobat pro kurulurmu diye sormuştum. Cevap alamamıştır. Siz çözüm bulup iletirseniz sevinirim
  4. paylaşım ve emekler için teşekkürler. bu çalışmayı indirip İdari Okul bilgisayarında kullanmak istiyorum. (Okul bilgisayarı Donanım olarak: 4GB RAM, İNTEL G5400 işlemci, hdd disk 3.5'' vs vs) Başka program kurulumlarında sorun yaşarmıyım. (Örnegin Adebe Acrobat DC Pro kursam sorun yaşarmıyım?) Ağda yazıcı bağlantısında, paylaşımında sorun yaşarmıyım. Okuldaki PC için 2019 yerine Ltsc 2021 i tansiye edermisiniz? RAM temizlemeyi 15 dk da bir nasıl yapıyor. Program ve Eklenti varsa paylaşabilirmisiniz?
  5. paylaşım ve emekler için teşekkürler. bu çalışmayı indirip İdari Okul bilgisayarında kullanmak istiyorum. (Okul bilgisayarı Donanım olarak: 4GB RAM, işlemcisi eski (i3 den daha zayıf), hdd disk 3.5'' vs vs) Başka program kurulumlarında sorun yaşarmıyım. (Örnegin Adebe Acrobat DC Pro kursam sorun yaşarmıyım?) Ağda yazıcı bağlantısında, paylaşımında sorun yaşarmıyım. kaldırılan, kapatılan eklenti ve özellikler varmı? Bunun yerine Ltsc 2021 i tansiye edermisiniz? ve neden?
  6. GÜZEL PAYLAŞIM TÜRKÇE YAMASINIDA PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ program der stream wird gestartet hatası sebebi ile çalışmaz oldu. vpn çalıştırdım oda işe yaramadı çözüm varmı
  7. StartAllBack kurdum. Quick launch vb sorunsuz ekleniyor. tavsiye ederim. bu sorunlarınızdan eser kalmaz...
  8. v4 ü sanalda ve eski PC de denemelerimde sorunsuz kullandım. Daha dolu dolu çalışma olmuş.
  9. Evet o programla veya manuel olarak yazma/silme korumasını devreden çıkarmadıkları sürece normal olarak kimse müüdahale edemez. Bazı virüs programları bile USB nin NTFS Kısmı içindeki virüslü dosyayı silmiyor örnegin. FAT32 KISMI İÇİNDE BENZERİ İŞİ YAPAN BİR ÇALIŞMA VAR AMA KULLANIMI BİRAZ KARIŞIK --- BCD ve .lst dosyalarını bende değiştirmiştim. Yeni güncellemeye göre karşılaştırma yapıp ufak tefek değişiklikler yapmak gerekebilir. --- security boot yeni bios lardaki bir özellik (örnegin PC ye linux kurulmasını engelliyor vs vs) ve o özelliğin önlemini kırmak için yol deneniyor sanırım. Paylaşılan bu versiyon kişisel ufak tefek düzenleme ve çıkarmalarla daha iyi olacaktır.
  10. USB nin NTFS kısmında yazma/silme koruması sağlıyor. USB nin NTFS kısmına at.Tüm ayarlamaları bitirdikten tüm programları ekledikten vs vs sonra programı uygula. USB de daha önce düzenlediğiniz eski BCD düzenlemelerinizi yenileri ile değiştirebilirsiniz. --- Menülerde yeni programlara yer verilmiş. @Mutlux ya sanırım o programlar için yeni linkler paylaşır yada karışıklık olmasın diye o programları menülerden çıkarır.
  11. Ben bir süre önce indirdim ve kısmen denedim. Yeni programlar eklenmiş ve yeni linkler gelebilir.
  12. Bu defada programı her aç kapa yaptıgımızda gruplar siliniyor... pardon favori liste oluşturacagız ve silinmiyor.. teşekkürler.... eskiki hali dahamı kullanışlı gibi idi? Eski versiyon linklerinin içeriğide hep yeni versiyon program olmuş. Dolayısı ilede deneyip begendigimiz versiyonuda kullanamıyoruz. :(( ------------- eski kullandıgım versiyonda (3.5.9) kurulacak program isminde köşeli parantez kullanırsak çalışma yüklenecek programı görüyordu. [ ] yeni 4.4.3 versiyonda ise kurulacak program isminde köşeli parentez kullanırsak çalışma yüklenecek programı görmüyor.
  13. Ben Diğer İşlemler e tıkladığımda; normal, portable, online programlar bu şekilde katagori olarak çıkmıyor. :((
  14. eski kullandıgım versiyonda (3.5.9) kurulacak program isminde köşeli parantez kullanırsak çalışma yüklenecek programı görüyordu. [ ] yeni 4.4.3 versiyonda ise kurulacak program isminde köşeli parentez kullanırsak çalışma yüklenecek programı görmüyor.
  15. BlueLife Silent Install Wizard v1.0 programı çok sade.Kullanılabilir. (Tek .exe ve programlar kalasöründen oluşuyor) Programlar klasörü içerisinde atılan programlar kurulum yaptırılabiliyor. ----- linkini verdiğiniz All in one Platform programının eski ismi ile yayınladıgı Silent Setup Platform™ v3.5.9 ni kullanıyorum. Sade.Kullanılabilir.(Tek .exe ve programs kalasöründen oluşuyor) Programs klasörü içerisinde Portable, Online, Normal, Katılımsız gibi gruplar oluşturulup kurulum yaptırılabiliyor. ------------ Auto instal pro vb bazı programlar karışık ve çok çok ayrıntılı. Bence gereksiz.
  16. İçerisindeki ; grubfm.iso, loadfm (GRUB2\grub\g2fm dizininde) ve grubfmx64.efi, grubfmx32.efi ( EFI\BOOT dizininde) dosyalarını USB deki orjinalleri ile değiştirmen gerek.
  17. içine birkaç PE, çeşitli araçlar vb eklemesi bende yaptım ve dolu dolu birMultiboot USB oldu. Kurulacak program, driver vb de ekleyince120 gb usb anca yetti. Temaya asker eklemeside yapmışsınız. Yakışmış.
  18. virtualbox 6.1.6 r137129 sürümünü (şuanki son sürüm) Usb Boot 1.72 sürümünü (şuanki son sürüm) kullanıyorum ve sorun yok bende.
  19. teşekkürler. o video yu vb birkaç video izledim. hepsi acer in farklı taşınabilir bilgisayarları için çekilmiş videolar ve dediğim modelde bios farklı ve çözüm olmadı videolar.
  20. bende legancy olarak boot olmamasına şaşırdım doğrusu model Acer Swift 3 SF315-52G
  21. grubfm-tr_v7.2.0_modifiyeli Paylaşımı için teşekkürler. Bendeki sorunu ( legancy menüde; Bootmgr , Bootmg0, Bootmg1 Bootmg2, XorBoot) ; bugün Acer taşınabilir bilgisayarda denemek istedim. (Ama biosu o kadar alt üst yapmama ragmen ) deneyemedim. Legancy kısmı Acer taşınabilir bilgisayar da tamemen kaldırılmış. Acer taşınabilir bilgisayar sadece EFI olarak başlatılabiliyor ve USB nin sadece EFI kısmını görüyor.
  22. Malesef ISO seçiyor gördüğüm kadarı ile.
  23. secure boot disabled di.olmuyordu Enablet ve disabled olarak tekrar denedim olmuyor. ---- if [ "${grub_platform}" == "pc" ]; then menuentry "[1] > Windows Kurulum Menü" --class win --hotkey="1" { echo "Windows Boot Manager Başlatılıyor, Lütfen Bekleyin..." search --no-floppy --file --set=root /BOOT/bootmgr insmod ntldr ntldr /BOOT/bootmgr } fi if [ "${grub_platform}" == "pc" ]; then menuentry "[2] > Windows Live Menü" --class os_win8 --hotkey="2" { echo "Windows Boot Manager Başlatılıyor, Lütfen Bekleyin..." search --no-floppy --file --set=root /BOOT/bootmg0 insmod ntldr ntldr /BOOT/bootmg0 yukarıkı şekildede denedim menuentry "[1] > Windows Kurulum Menü" --class win --hotkey="1" altındaki " bootmg1 " yazan yere " bootmgr " menuentry "[2] > Windows Live Menü" --class os_win8 --hotkey="2" altındaki " bootmg2 " yazan yere " bootmg0 " şekildede denedim. malesef bunlarda olmadı. :((
  24. PC yi USB den boot edip denediğimde legacy de ana menüde windows kurulum menü ve windows live menü ye tıkladıgımda (kısa bir süre boot maneger yükleniyor lütfen bekleyin diye takılıyor) PC HDD den başlıyor :(( örnek video linki: https://youtu.be/tRXM3q_20K0 Eski bir bilgisayarda (EFI destegi olmayan) aynı USB yi deniyorum aynı menü hiç sorun vermiyor. ----------------- EFI kısımda menüdeki HDD den başlat çalışmıyor.
×
×
  • Create New...