Jump to content

spilay

Üye
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

792 profile views

spilay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. spilay

    Virüs Mü?

    bitmez13, 16 bitlik eski bir programı, çok yeni bir işletim sisteminde çalıştırmaya çalıştığınız için de böyle bir mesaj alabilirsiniz. Uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Aynı işletim sisteminde daha önce çalışıpta şimdi çalışmıyorsa ve aynı hatayı diğer prog. da da veriyorsa dediğiniz gibi virüs de olabilir.
  2. spilay

    Mail.ru

    digitall arkadaşım, verdiğin programda sorun yok. Güzel çalışıyor. Ancak benim anlamadığım yada beceremediğim bir durum var. Yardım edersen sevinirim: İndirdiğimiz 3.5 mb. civarındaki link içeren skymonk dosyasını hiç kurmadan,senin portable programın ile nasıl indirebileceğiz?
  3. spilay

    Mail.ru

    SkyMonk kurulumu esnasında ekrana gelen görüntüde "Extended İnstall" diye altta bir yazı var. Ona tıklattığımızda "İnstall Mail.ru Sputnik" seçeneği görünüyor. Başındaki tilt işaretini kaldırdığımızda mail.ru denen fıtıktan kurtulmuş oluyoruz. Bir nebze tabi.
  4. Serhat kardeşim eline sağlık paylaşımın için. Ancak megaupload yasaklı siteler arasında olduğu için indiremedik. Size sıkıntı ve zahmet vermeyecekse başka bir link olarak yükleyebilr misin?
  5. DePPoL, en fazla 2 gb.yazılabildiği gerçekten doğru mu? Ben, 2.1 yazdırdım, kurulum yaptım. Gonzor'da bir sınır olduğunu bilmiyordum.
  6. Arkadaşlar Zorin Os 5.0 çıktı. Ben hayatımda böyle mükemmel bir linux kullanmadım. Ubuntu temelli. Kurulum biter bitmez Compiz ayarlamaları ve kurulumu dahil her şeyi hazır. Başlat menüsü 10-15 çeşit farklı görünümde ayarlayabilirsiniz. Açılış ve kapanışı, özell,ikle kapanış hızı çok hoşuma gitti. Görselliği de, kullanımı da gerçekten çok güzel. Unity'ye alışamamam, kubuntu'yu gnome3' e çevirememem neticesinde yanlışlıkla buldum. 1,1 gb. boyutunda. Arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ederim. Acer 5536g dizistüm var. Bütün sürücüleri otomatik tanıdı ve kurdu. Az kalsın beni bile tanıyacaktı Belki aşırı övdüm ama kesinlikle tavsiye ederim. Bir çok linux kurdum. Linux görmemiş biri değil sayılırım. Tavsiyemdir.
  7. spilay

    Gvz Pc Okur

    Lazzi, paylaşımın için teşekürler. Ancak, programın hangi versiyonu bu. Umarım 1.0 değil de 2. versiyonudur.
  8. Eset kullanan arkadaşlarım acaba güncel avira kurup bir tarama yapabilirler mi? Cpav,msav vb. zamanlarından beri 20 yıllık blg. si olan ve kullananan birisi olarak avira güncellenmiş haliyle bir denerlerse iyi olur. En azından ksybedilecek bir şey yok.
  9. SupperDupper arkadaşımın eline sağlık. Ama oyun tam facia. Ne grafik var, ne ses, ne oynanabilirlik, ne vuruş hissi... Filimi gibi kendi de berbat. SupperDupper kesinlikle alınmasın. Kota sorunu olan arkadaşlarıma tavsiyem, oyun resimlerine aldanmasınlar. Ben aldandım.Çok pişmanım.
  10. Çok nazik, kibar ve mütebessim bir şahsiyetti mübarek. 1 yıl içinde 16 milyon olan maaşım 38 milyona çıkmıştı. % 138 . Söylenecek çok şey var. Ama susmak ve sessizliği dinlemek,ve de merhumun ardından dua etmek vakti. Mekanı dünyada gönüller, ukbada Cennet bahçeleri olsun.
  11. papazjoe arkadaşım acaba, eleni- anna vissi olabilir mi
  12. Avirayı 10 yıldan fazladır kullanıyorum. Daha dün Avast yüklü dizüstünde Avira ile 4 tane Conficker virüsü sildim. Ondan evvel birkaç gün önce Esset kurulu blg. den 100 küsür virüs temizledim Avira ile. Bu siziniçin belki bir ölçü olmaz ama deneyimlerim bu şekilde. Key derdi yok, güncelleme derdi yok, kasma derdi yok, lisans derdi yok. Daha ne olsun. Antivirüs teslerinde yıllardır 1. sıradaydı 2010 yılını da Gdata nın ardından genelde 2. bitirdi. Gdata ücretli. Diğeri Free. Paralı olanı da var. İsteyen paralı olanı da alır. Bence gerek yok ama siz bilirsiniz. Şunu da itiraf etmeliyim. Avira en iyi virüs tespit edebilen yazılmların başında gelirken ondan bir alanda daha iyi olan Kaspersky var. O da buluduğu virüslü dosyayıtamir edip temizleme konusunda Aviradan daha iyi. Avira nın tamir oranı diğerine göre daha düşük. Temizleyemediğinde Avira hemen siler. Vb.
×
×
  • Create New...