Jump to content

alisemiz

Üye
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alisemiz

  1. En son ben waltmetre ile ölçmüştüm pc yüksüz normal çalışma walt olarak 190watt çekiyordu ve buzdolabı da 160watt çekiyordu.
  2. mekanik hdd ler genelde belli ya 5.9 yada 6.0 baska üstte çıkmıyor bu benim wd 10.000 rpm 150 gb hdd bile buna dağil 5.9 veriyor. yakında bir raid de ben yapacam sanırım sata 3.0 veri yolunu kullanacam sanırım.
  3. Cözümü kesin olmayan bir durum her şeyden cıkabilir ramlerin uyumsuzluğundanda olabilir asus anakartlar genelde ram çok secicidir anakartın sitesinden taktığın ramlerin uyumlu olup olmadığından kontrol etmeni tavsiye ederim.
  4. Biz bir adet ssd bulamıyoz halen raid yapıyon
  5. ssd hdd kullanan arkadasım var win7 sadece 8 saniyede açılıyor 1 5 gb dosyaları tarnsferde 1 yada 2 saniyede kopyalıyor almak gerek ama halen daha pahalılar birz daha ucuzlasalar alınır herkez bilgisayarın bu dar boğazından kurtulurlar.
  6. Zati sata mekanik hdd kullananlar genelde 5.9 yukarı cıkamazlar mekanik hdd kullanan herkez en yüksek alacağı puan 5.9 dur sistem nekedar güçlü olsa dahi ssd hdd lere gecerse yükselebilirler
  7. teşşekürler bununla çalışma yaptım yanlız tema yükleme yaparken png adında bir dosya bulanamadı hatasıyla karşılaktım serial varsa onlan denemek istiyorum sağol
×
×
  • Create New...