Jump to content

igscelik

Üye
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by igscelik

  1. arkadaşım öncelikle burası soru sorma yeri değil.neyse. rarlı partları bir klasörde topla.sonra herhangi bir parttın üzerinde sağ tuş yap.klasörleri buraya çıkar de. sana şifre soracak.şifreyi gir.birleştirme işi bitince bir iso dosyası çıkacak. iso dosyasına tıklaYIP bekleyeceksin. o kendi işini halleder. sen cd hazırla.
  2. tnc nin arama motoruna controluserpasswords2 yazıp aratırsan derdine çare bulursun
  3. okuldaki bilgisayara format atayım dedim. tncxpsp3 taktım önyüklemeden sonra hdd yok diyor. fakat aynı işlemi vestelin xp cdsi ile yaptığımda hdd gözüküyor. hdd sata. ne yaptıysam işin içinden çıkamadım. yardım bekliyorum. selamlar
  4. cevap için teşekkürler. yalnız disketle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. herhalde donanımsal. fakat 7000 de hiç sıkıntı yoktu. hatta xp den daha hızlı olduğunu söyleyebilirim. bakalım 7068i bekleyelim. ne zaman düşecek. birde onu deneyelim.
  5. ayrıca bu deskto.ini yi silmek için belirtilen yollara baktım. c de programdata diye birklasör göremedim. ben demi bir tuhaflık var anlamadım.
  6. kafayı yicem. başka bir 7057 indirdim. kurmaya çalıştım. yine bir sürü sıkıntı. yarım saat geçti daha kuruluma başlayamadı. bende iptal ettim. aynı sıkıntıyı yaşayan varmı. yoksa ben demi bir hata var anlayamadım.
  7. hala kasıyor 7057. beğenmedim bunu.oysa 7000 de hiç sıkıntı yoktu.ayrıca lisans için 1 gün kaldı uyarısı veriyor.
  8. istanbul82 kardeşin verdiği ftp sitesinden ftp://vistasp05.dvrdns.org:1563 login: windows7 pass: 7057 indirdim. kafeden indirmiştim. md5 lerine bakamıyorum. cevabınız için teşekkürleri. acaba 32 veya 64 bit olması durumu değiştirimi.
  9. daha önce 7000'i kurdum ve sıkıntısız ve hızlı bir şekilde kullanıyordum. dün akşam 7057'yi kurdum kurmaz olsaydım. kurana kadar kastıkça kastı. şimdi bilgisayarın açılışı yaklaşık 4 dakika. çalışmada da baya sıkıntılar var. acaba ben mi yanlış birşey yaptım diyeceğim ama yanlış yaptığım bir şey yok. sistemi bir ftp sitesinden indirmiştim. acaba virüsmü var diye şüpheleniyorum. yoksa yanlış yaptığım bir şey mi var. bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
  10. 7057 kurmaya çalışıyorum. fakat daha önce 7000 kurduğumdan farklı bir kurulum yaptı.biraz kastı. farklılık 7057 ile ilgili mi acaba.
  11. ellerine sağlık se7en dediğini xp ye yapabilirmiyiz. bir de nasıl uygulayacağız.
  12. biz okulda uzip veya ultra surf tam adını bilemeyeceğim bir programla her yere giriyoruz. inte direk çin üzerinden bağlantı yapıyoruz. her şey serbest.
  13. o bilgisayarın ekran kartını at çöpe yenisini al. sıkıntı kalmaz

  14. kardeş oradakileri uyguladım. yeni bir yönetici hesabı açtım.parola koydum. yeni bir sınırlı kullanıcı oluşturdum.fakat yinede bil. açılırken kullanıcı hesabı seçtirmeden direk adminden açılıyor.şaşırdım
  15. tncxp sp3 ü kurdum. çok güzel fakat açılışta kullanıcı seçme ekranı gelmiyor. bunu nasıl hallederim.
  16. selam dostlar. en son indirdiğm güncelleştirmelerden olsa gerek etkinleştirme açığını kullanan kötü amaçlı yazılım tesbit ettim. bunu onarman gerekiyor.onarmazsan dosya silinecekdiyor. kısaca benim crackı yakaladı ve iptal edecek. bundan nasıl kurtulmalıyım.selamlar
  17. dostlar vistayı bir aydır kullanıyorum mükemmel. fakat nero da sorun yaşıyorum. nero açıldığında :neroya uzaktan oturum açma şeklinde ulaşmaya çalışıyorsun. sürücüleri kapatıyorum göremezsin şeklinde uyarı veriyor. yardımcı olan olursa çok sevinirim yoksa kafayı yicem.
×
×
  • Create New...