Jump to content

voodoowd

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

voodoowd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Bende bu var. Boot etmiyor deniyor. Doğru microsoftun usb tools programı görmüyor. Ama rufus ile iso dosyasını bootlu şekilde belleğe atabiliyorsunuz.
  2. everything kullanıyorum gizli dosyaları da listeliyor bir dene şansını
  3. Yukarıda verilen yedek ile sanalda kurduğum ama etkinleştirmediğim media center lı windowsu aktifleştirdi. Teşekkürler
  4. [quote name='KenanK' timestamp='1353507095' post='1257990'] [b]iyide bildiğin KMS bu manuelde yapsan aynı şey oalcak programlada... değişen bişe yok... önemli olan kalıcı sağlam aktivasyon yapabilmek... ben SKYPE ile yaptım rahatım... yedekten yüklemedede sıkıntı yaratmıyor...[/b] [b]Diğer crackleride bir çok pc de denedim... hatta şuan yazdığım pc de yaklaşık 20gündür KJ ile etkinleştirilmiş gibi görünen win8 kurulu herhangi bir sıkıntıya rastlamadım... herhangi bir kısıtlamada yok zaten... sadece uyarıları kapatıyor bence bu yeterlidir.. metrodaki ayarları sadece yükledikten sonra 1 kere açtım etkinleştir yazısı var... ama yani sistemi etkileyen bir duruma daha rast gelmedim.. güncelleme yaptım sorun çıkarmadı... onuda belirteyim... [/b] [b]bence herhangi bir mahsuru yok gibi şimdilik... cracklerinde... [/b] [b]saygılar.. [/b] [/quote] Buradaki amaç kullanıcıları bu programa yönlendirmek değil isteyen istediğini kullanır. Ben satın aldım 29 tl'ye rahatım. Maksat programın çalışıp çalışmadığını göstermekti. Eğer telefonla aktivasyon yapamadıysan ve çalışır kms server yoksa o zaman bu kullanılabilir.
  5. [quote name='kocamanadam' timestamp='1353425632' post='1257711'] Elbette artık ezberledim o yüzden ezbere konuşuyorum.Sen benim söylediğimi anlamadın herhalde.Gerçek etkinleştirme olması için sağ altta .........diye anlattığım yerde windowsu etkinleştir yazıyor mu?Yazmıyorsa haklısın etkinleştirilmiş.Ama yazıyorsa crack işe yaramamış.Did you understand? [/quote] Biz insanların tabiatında vardır ezbere konuşmak. Ezberden kastım ikinci bir şans tanımadan ön yargıda bulunup, denemeden sınamadan peşin hükümler vermek. Seni anlıyorum. Ama ben denemediğim bir konuda asla ezbere konuşmam. KMS micro ile sanal makine üzerinde testimi yaptıktan sonra görüşlerimi belirttim. Evet öncelikli olarak işletim sistemini satın almak lazım, değilse telefonla aktivasyon değilse cmd ile kms aktivasyon. Ben bunu kullanın demiyorum, bu programın işe yarayıp yaramadığı soruldu bende denediğimi işe yaradığını söyledim. Aşağıdaki resimler bu program kullanılarak offline ortamda aktive edilen windows 8 pro nun görselleridir. İnanıp inanmamakta serbestsiniz. Selametle. [img]http://s16.postimage.org/d2o06gqud/Untitled_1.jpg[/img] [img]http://s8.postimage.org/otjaspfv9/Untitled_2.jpg[/img] [img]http://s16.postimage.org/qnjdjbw11/Untitled_3.jpg[/img]
  6. [quote name='kocamanadam' timestamp='1353352453' post='1257495'] Bizim yazmaktan kalemimizde mürekkep bitti.Siz aynı şeyleri verip duruyorsunuz.Sağ alta gelip ayarlar-Bilgisayar ayarlarını değiştire basınca ilk sırada windowsu etkinleştir çıkıyormu çıkıyor.O zaman sahte crack,bir işe yaramaz.Yeter artık yaa. [/quote] Arkadaşım ezbeze konuşuyorsun bu aktivasyon olayı KMS ile yapılan aktivasyon gibidir. Sen KMS ile aktivasyon yapacağında uzaktaki bir KMS server'ı tanıtmıyor musun önce? Bu uygulama localhost'ta KMS server oluşturum KMS ile aktivasyonu sağlıyor. Bundan bir önceki sürümü kullandım. Windows 8 ve Office 2013'ü aktifleştirdi.
  7. [quote name='cparty69' timestamp='1353331004' post='1257368'] Resimlerde sorunsuz gözüküyor ama yinede güvenmiyorum, deneyen varmı ? [/quote] Bu sürümü değilde bundan önceki 3.10 sürümünü sanalda denedim. Hem windows 8 i hemde office 2013 ü aktifleştirdi.
  8. Bu etkinleştirme başka arkadaşların dediği gibi tam etkinleştirme yapmıyor sadece etkinleştirme yapmış gibi gösteriyor. Windows etkinleştirildi yazan yere bakacak olursanız oradaki ş harfinin olmadığını s olduğunu göreceksiniz. charbar alanından bilgisayar ayarlarını değiştir alanına girdiğinizde de en üst menüde etkinleştirme ile bir metin göreceksiniz. normalde tam etkinleştirme olan sistemlerde o yazı görünmemektedir.
  9. bu konuda sormak istediklerim var umarım yardımcı olursunuz. satın aldıktan sonra bize key verilecek sanırım yanılıyor muyum?. [CODE] HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/ Kısmını bulun ve MediaBootInstall'un değerini "1″ den "0″a değiştirin ve kayıt defterini kapatın. Başlat menüsüne cmd yazın ve enter'a basmadan bekleyin. Burada Command'ı görünce sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın ve UAC ekranını onaylayın. Açılan komut satırı ekranında slmgr /rearm yazın, enter'a basın ve bekleyin. "Command completed successfully" mesajıyla karşılaşacaksınız. Bilgisayarı yeni başlattıktan sonra Bilgisayarım ikonuna sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın. Buradan "Ürün anahtarını değiştir" seçeneğini seçin. [/CODE] buradaki yöntem msdn den indirilen bir dvd ile sıfır kurulum yaptıktan sonra 29 tl ye aldığımız keyi kullanarak aktif etmek için mi? upgrade için indirilen dosyaları indirdikten sonra yükleme yapmadan yedeklesek daha sonra kullansak olur mu?
  10. Anakartın özelliklerini araştıracak olursan desteklediği işlemci ve ramleri görebilirsin. Ekran kartı ile anakart arasındaki seçim olayı pci yuvası ile ilgilidir piyasadakilerin çoğu yeni anakartlar ile çalışabilir. Harddisk ve optik sürücüler ile ilgili biraz rahat olursun.
  11. patch olayından sonra varolan güncellemeleri yaptım aktivasyon kayboldu. Patch'i tekrar yükleyince tekrar aktive oldu.
×
×
  • Create New...