Jump to content

chatisalim

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chatisalim

  1. tam olarak aradığın şey ne dostum.. pdf de sadece yazı mı var ne var..ne olduğu önemli değil..  bir kaç sayfa örnek gönderebilirsen bana bir deneyeyim..bakalım beğenecekmisin..
  2. jdownloader artık işe yaramıyor kullanırsanız çok yavaş olduğunu görecekseniz jdownloader ın ama bu çok hızlı ve çok mükemmel olmuş kesinlikle tavsiye ederim..
  3. indirme yapanlar için en büyük sıkıntı şu gıcık captcha sistemini kullanan sitelerdir. Ancak bu sorunu çözmüşler. sistem şu: - Dosyayı indirmek istediğinizde karşınıza çıkan resim internet üzerinden server'a yollanıyor. - Sitede aktif olan bir kullanıcı bu şifreyi sizin yerinize yazıp gönderiyor. - Sonuçta downloadlarınız size gerek kalmadan devam ediyor. Sistem krediye bağlı olarak işliyor. - Siteye girerek çözdüğünüz her captcha için 7 kredi kazanıyorsunuz. - Yaptırdığınız her captcha çözümü için ise 10 kredi düşüyor. - Üyelik başlangıcında 100 kredi kazanıyorsunuz. - Eğer para ile almak isterseniz 6 dolara 1000 kredi alıyorsunuz. - Hatta biriken kredilerinizi nakit olarak da alma imkanınız da var. Bana sorarsanız para ile kredi almak veya kazandığınız kredileri paraya dönüştürmek şu an için pek mantıklı değil. Çünkü sistem yeni olduğundan dolayı para kazanmanız zor. Ancak boş zamanlarınızda oturup kredi biriktirerek bilgisayarın başında olmadığınız durumlarda indirmeleriniz devam etmesini sağlayabilisiniz. Sitede referans sistemi olduğu için eğer verdiğim linkten üye olursanız bana kredi kazandıracaksınız. Sizinse hiçbir kaybınız olmayacak. [quote]* Öncelikle su linkte tıklayın: http://captchatrader.com/users/refer/chatisalim/ [/quote] * Açılan sayfada sağ üstte giriş kısmında Register'a tıklayın ve formu doldurun. [img]http://img819.imageshack.us/img819/3196/28911150.jpg[/img] Referred By kısmında " chatisalim " yazmanız yeterli. (Yazanlara teşekkürler ) * Gerçek mail adresinizi kullanmanızı öneririm çünkü aksi halde kredi kazanmakta sorun yaşanabiliyor. * Mail adresinize gelen aktivasyon mailini kullanarak hesabınızı aktifleştirin. Gelelim nasıl kurulduğuna. [quote]http://www.mipony.net/ buradan indirme programını indirelim.. http://www.mipony.net/en/plugin.php bu sayfadanda indirme programımıza CAPTCHA TRADER plungi indiriyoruz..[/quote] ilk önce indirme promramını sonra plungi bilgisayarımıza kuruyoruz.. [img]http://img51.imageshack.us/img51/1613/ekranalntsjy.jpg[/img] sistem türkçe ve çok kullanışlı.. tüm indirme programlarının hatalarını ve aksaklıklarını gidermişler.. oldukça hızlı..
  4. [quote name='xnazimx' date='08 January 2012 - 18:49 ' timestamp='1326048596' post='1137517'] ben bu siteyi kullanıyorum: bedavapremiumsifreleri.blogspot.com [/quote] çalıştıramadım hotfile cooki leri nasıl yapılıyor denedim ama şifre çıkmadı..??
  5. Mourinho.. ronaldo.. ve her zaman real madridliyim.. ben türkiyede ki adı futbol olan garip oyundan ve çirkefliklerden soğudum..
  6. gerçekten hangi, siteler bunlar yayınlarmısın..
  7. [quote name='YILDIZAVCISI' date='04 December 2011 - 09:29 ' timestamp='1322990995' post='1123727'] Ben bunun birkaç kurnazın millete şifre çözdürmek için kurulan bir tuzak olduguna inanıyorum kanmayın bunlara.kendi şifrnizi kendiniz çözün ayni kapıya çıkar.Ben sitede yazılanları uyguladım denedim 200 puan aldım ama jdawnloader hala şifre soruyor.Yapamadın çamur atma demeyin.kurnazların tuzagıdır inanmayınız. [/quote] BAZI SİTELER İÇİN HALA CHAPTCA İSTİYOR OLABİLİR.. YÜZLERCE DOWNLOAD SİTESİ VAR.. AMA ÇOĞUNDA ÇALIŞIYOR.. FREE KULLANICILAR İÇİN ÇOK GÜZEL VE KULLANIŞLI BİR SİSTEM.. BİRAZ KULLANAN BİLİYOR NE KADAR GÜZEL OLDUĞUNU.. MALESEF YAPAMAMIŞSIN..
  8. yeni indirme linki yukarıda güncellendi.
  9. dediğin sistemde çok güzel ve kullanışlı paylaşım için sağol..
  10. google chrome kullanırsanız captcha kodlar için sesli uyarı sisteminide aktif hale getirebilirsiniz. daha kolay bir şekilde siz başka işlem yaparken sayfava captcha geldimi sesli uyarı alırsınız..
  11. kullanan yok mu oldukça kullanışlı bir site..??
  12. bu bir program değil istediğin bütün sitelerin şifrelerini senin adına başkası giriyor sen dosyalarını jdowlader ile sırala açık bırak hangi site olursa olsun Captcha lar başkaları tarafından otomatik olarak girildiği için sen pc yi bırak dosyaların insin.. böylece hiç bir siteden premium satın almak zorunda değilsin.. çok güzel ve kullanışlı bir site indirme yapanlar için.. tavsiye ederim.. teşekkürler referansın için..
  13. İNDİRME LİNKİ GÜNCELLENDİ.. Jdownloader kullanarak indirme yapanlar için en büyük sıkıntı şu gıcık captcha sistemini kullanan sitelerdir. Sadece hotfile'ın kullanması bile yetiyor çünkü onun karakterini bilgisayar çözemiyor. Mecburen bilgisayar başında oturmak zorunda kalıyorsunuz. Ancak bu sorunu çözmüşler. sistem şu: - Dosyayı indirmek istediğinizde karşınıza çıkan resim internet üzerinden server'a yollanıyor. - Sitede aktif olan bir kullanıcı bu şifreyi sizin yerinize yazıp gönderiyor. - Sonuçta downloadlarınız size gerek kalmadan devam ediyor. Sistem krediye bağlı olarak işliyor. - Siteye girerek çözdüğünüz her captcha için 7 kredi kazanıyorsunuz. - Yaptırdığınız her captcha çözümü için ise 10 kredi düşüyor. - Üyelik başlangıcında 100 kredi kazanıyorsunuz. - Eğer para ile almak isterseniz 6 dolara 1000 kredi alıyorsunuz. - Hatta biriken kredilerinizi nakit olarak da alma imkanınız da var. Bana sorarsanız para ile kredi almak veya kazandığınız kredileri paraya dönüştürmek şu an için pek mantıklı değil. Çünkü sistem yeni olduğundan dolayı para kazanmanız zor. Ancak boş zamanlarınızda oturup kredi biriktirerek bilgisayarın başında olmadığınız durumlarda indirmeleriniz devam etmesini sağlayabilisiniz. Sitede referans sistemi olduğu için eğer verdiğim linkten üye olursanız bana kredi kazandıracaksınız. Sizinse hiçbir kaybınız olmayacak. * Açılan sayfada sağ üstte giriş kısmında Register'a tıklayın ve formu doldurun. Referred By kısmında " chatisalim " yazmanız yeterli. (Yazanlara teşekkürler ) * Gerçek mail adresinizi kullanmanızı öneririm çünkü aksi halde kredi kazanmakta sorun yaşanabiliyor. * Mail adresinize gelen aktivasyon mailini kullanarak hesabınızı aktifleştirin. Gelelim nasıl kurulduğuna.
×
×
  • Create New...