Jump to content

Senkron2

Üye
  • Posts

    932
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Senkron2 last won the day on August 10 2023

Senkron2 had the most liked content!

5 Followers

Profile Information

  • Male
  • Venerable Workplace \m/
  • Tech'pro

Recent Profile Visitors

6200 profile views

Senkron2's Achievements

  1. Şair burada yabancıların kendini geliştiren adamları varsa bizde boş değiliz, halep oradaysa arşın burada demiş Her paylaşımda farklılıklar keşfedip bunları hazırladığın kalıplara entegre ederek sonuca ulaştırman ve paylaşman çok güzel bir hareket. Takdir ediyorum iyiki varsın saygılar hocam.
  2. Sisteminin seni şaşırtacak kadar stabil ve güçlü şekilde çalışabilmesinin nihai sebebi. işlemci - anakart - ram ve data yolu ssd bağlantısı yani, frekans ve voltaj olarak nominal değerlerin dışına çıkmadan çalışıyor olması. Farkında olmadan veya olarak bilinmez birbiriyle ahenk içinde çalışabilen donanımları bir araya getirebilmişsiniz. Bu gibi uyumu yakalayamayan donanımlar son nesil olsa bile anlık droplar, stabil olmayan durumlar yaşamaktadır.
  3. @utkurei19 Sistemlerin için tebrik ederim, çok profesyonelce hazırlanmışlar. Dün hatrını kıramadığım birisinin bilgisayarına hafif sürüm olsun çocuk oyunda oynuyor dediği için elimde hazır kalıp olmadığından Windows 11 Lite sürümünüzü indirip kurdum güncel olması ve ince ayarlarıyla tek tek baştan uğraşmamak için. Masaüstündeki scriptiniz onların işine yaramaz diye silmiştim. Kaynağının dosya yolunu öğrenebilirmiyim, Steam kurdum masaüstüne kısayol atmadı kurduğu yere girdim oradan da mouse sağ tık yapıyorum kısayol oluştur yapmıyor diyip durdu telefonda, az önce konunuza girince dikkat ettim script içerisinde windows 11 klasik sağ tık gibi eklemeler varmış. Çalıştırayımda en azından oradan hallederim regedit vs girmeye gerek kalmadan.
  4. Allah başka dert vermesin güzel kardeşim Sıfırdan eski sürümü silerek yenisi kur geç allasen neden devlet meselesi haline geldi. Windowsluk bir durum yok ortada.
  5. Sizdeki çalışan arayüz Armory Create, fakat sitelerindeki güncel tarihli size attığım linki içeren arayüz 2'si 1 arada şeklinde. Programın iskeleti değişmiş gibi görünüyor güncelleme yapmamasıda çok doğal olur bu durumda. Windowsluk değil de programın yapısı gereği diye düşünüyorum. illaki windows ile ilgili bir problemden dolayı ise kolayı var, format atmaya gerek kalmadan sanal sürücü oluşturup msdn güncel bir iso kurulumundan sonra bu arayüz programını kurarak ilgili yere attığı örneğin: (Program Files/Armory Create vs.) gibi tahminen yazdığım dosya yolundan gerekli tüm dosyaları kullandığınız asıl olan sisteminize taşırsınız. Daha önceden kurulum yaptığınız için gerekli sistem entegreleri sorunsuz olacağından çalışacaktır diye tahmin etmekteyim. 2 in 1 Örneğini vurgulamak adına ekran fotoğrafı. Verdiğim linkten kurulumu yaptım bendeki windows tamamen her özelliği silinmiş sadece TR dil bırakılmış halde olan Windows 11 Pro modelidir. İndirme ve kurma aşamasında dikkat ettim sisteminizdeki administrator izinlerini kontrol ediyor ve Net Framework paketlerini denetliyor sonrasında kurulum başlatıyor. Sırf denemek için kurdum çünkü asus ürünleri içeren bir laptop değil şuan kullandığım. Fakat olumsuz bir durum yok
  6. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/ArmouryCrateInstallTool.zip?model=Armoury Crate çalıştırdığınız sistemde programı güncellemese de hali hazırda sitede yayınlanmış son sürümünü kurmak neden bu problemi kolayca aşmanız için bir çözüm yolu olmadı?
  7. Rufus ile uefiye uygun ayarlarda yazdırıp denediğinize eminmisiniz?
  8. Dostum key bulmak hangi zaman dilime ait bir metod? Hiç olmasa KMSPico kurabilirsin. Sayısız inject var.
  9. Adam çatır çatır kodlama yapıyor Rabbim rızık kapılarını dilediğin gibi açsın emeklerin bir gün güzel paralara dönüşür de istediğin hayatı yaşarsın umarım. Tam bitmiş halini bende merak ediyorum, isoları uupdump üzerinden çekiyorsa oradaki gibi dil seçme ve .net framework 3.5 gömme de eklendimi acaba
  10. Birbirinizi yiyerek enerji biriktiriyorsunuz sanırım her ikinizi de inatla başarmak için verdiği emekten dolayı tebrik ederim @va7eyla dediğinin doğruluk payı yüksek, sistemi kullanırken Türkçe yaptığınızda %100 dönüşmüyor biliyorsunuz, onda ki gibi olmuş sanırım. Doğrulamak için sistem içerisinde heryer Türkçe olmuş mu bakmak lazım tabi.
  11. Dostum spectrenin sistemine bi haltı yok demek hakaret olur açıkçası, çok profesyonelce hazırlanmış scriptleri var lakin mevzu şu ki, güvenipte windows kullanırken mail adresine banka işlemleri gibi kişisel bilgilere erişmek hep bir tereddüt oluşturur kafanda. En azından kendini oldukça geliştirmiş bunu da bizlere faydalı hale getiren @shadesofdeath varken, temiz olduğuna emin olduğum editleri kullanırım. Kendim iso editlemeyi bıraktım açıkçası.
  12. Bu paylaşımdaki sisteme kefilim bir denemeni tavsiye ederim. Ghost spectre yaklaşık 5 sene önce mining tool inject mevzuları dönüyordu. Bende beğendiğim bir sistemini paylaşmıştım bu forumda, yerli ve profesyonel hazırlanmış çalışmalar olunca, spectreye gerek kalmıyor.
  13. @Berkay hocam eline sağlık, sessiz sessiz yenisini beklerken senide rahatsız etmek istememiştim. ilk cleanosdan beridir yaptığın w11i kullanıyorum. Yıllardır msdn kalıplara kendi tweaklarımı uygular kullanırım, senin yaptığın kadar arındırılmış ve seri olmuyordu. Güncel halini görmek çok sevindirdi beni, paylaştığın için çok teşekkür ederim. Baştan sona kadar hangi tweakları kullandığını gösterdiğin bir görsel olursa çok memnun olurum 1 tane w10 editlemek isterim.
  14. Genel tüm siteler için reklam engelleyicisi stabil çalışan (güncel youtube reklam ilkelerine ayak uyduran), ücretsiz vpn hızlı ve stabil olan. Performans konusunda pc yi üzmeyen en iyi tarayıcı hala Opera gibi Alternatif olarak LibreWolf iyidir.
  15. Gözüm insiderdan çıktığı ile ilgili makale aradı meğerse 3 farklı şekilde iso elde etme ve sistem gereksinimleri kontrolü yapmayı anlatıyormuş. Deneme atışları bitsede güzel bir iso derlesek 🤣
×
×
  • Create New...