Jump to content

hiboz

Üye
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hiboz

  1. @TR_byhocam tablet PC bileşenleri sildiniz mi ? Dokunmatik klavye (ekran klavyesi değil) çalışır mı bu sürümlerde?
  2. Bu imajın Uefi desteği yoktur diyor. Ventoy ile kurulum yapmaya çalışıyorum.
  3. Everything programını kurup deneyin. Arama konusunda çok iyi.
  4. Word, Excel vb bazı programların çalışması için bu paket yüklü olmalı. Yüklü olmazsa bazı programlar düzgün çalışmaz veya kurulmaz. Yüklü olması daha iyi olur.
  5. Lg (webos) , Samsung (tizen), Philips (Android) işletim sistemi kullanır. Sadece ekran büyüklüğüne ve kalitesine odaklanmayın. İşin bir de yazılım tarafı var. Lg ve Samsung kendi işletim sistemlerini kullanır. Artısı; bu sistemlere kolay kolay virüs bulaşmaz, bozulmaz. İlk günkü gibi kararlı çalışmaya devam eder. Eksisi; kapalı işletim sistemi olduğu için sadece kendi uygulama mağazasında olan uygulamaları kurabilirsiniz. Eğer bir uygulama mağazada yoksa dışarıdan apk gibi kurulmaz. Philips android işletim sistemi kullanır. Artısı; için uygulama mağazası çok geniştir. Telefona kurulan her uygulama bu televizyona da kurulur. Örneğin reklamsız youtube vanced uygulamasını kurabilirsiniz. Eksisi; Android den kaynaklı zamanla yavaşlama ve kararsız çalışma olabiliyor. Ben Lg kullanıyorum. Lg alma sebebim akıllı (sihirli) kumandasıydı. Sadece kumandası 1000 tl ye yakın fiyata satılıyor. Ama bu fiyata değer. Kumanda üzerinde mikrofon var. Türkçe olarak sesli komutları sürekli kullanıyorum. Eğer sürekli bir şeyler yazıp, arayacaksanız inanılmaz kolaylık sağlıyor. Almadan önce bu kumanda detayını araştırın. Çok mühim bir özellik. Kullandıktan sonra fark ediyorsunuz.
  6. Boot ettiğimde bu ekran çıkıyor. Acer swift. Sadece uefi destekliyor. Yeni Bilgisayar. Win 10 64 bit.
  7. secure boot failed uyarısı alıyorum. Talimatlara göre yaptım ama olmadı.
  8. Mustafa Kemal Paşa, bu necip millet yaptıklarını asla unutmayacak...
  9. dizüstü bilgisayarımda w10 home (Tr-by) Akıllı tahtalar ve okul bilgisayarlarının tamamında w10 ltsb (forjest)
  10. Hizmetlerden yazdırma biriktiricisi hizmetini otomatik başlangıç olacak şekilde ayarlayın. Bilgisayarı Yeniden başlatıp tekrar deneyin.
  11. Hem Google haritalarda hem de Yandex haritalarda durak ekle var. Çok basit bir şekilde ekleniyor.
  12. @köylühocam, bu winpe ile açtığımda C ve D klasör sistemine erişemiyorum. Resimdeki hatayı veriyor. Sistemde forjest hocamın 2016 ltsb sürümü yüklü. Neden olabilir acaba? 2. sorun olarak da flaş bellekteki resim dosyalarını da açamadım. https://imgyukle.com/i/RXb1Yh https://imgyukle.com/i/RXbKzn
  13. Eline sağlık hocam. Resim ve videoları açabiliyor muyuz acaba?
  14. @karadurakhocam, Dosya, Yandex servislerinde içerik yayınlama koşulları ihlal edildiği için engellendi. diyor ve dosyaların hiçbiri indirilmiyor.
  15. Defender var mı hocam bu çalışmada? @forjest
  16. Bugün kurdum. Yazıcı çalıştı. Sorun çıkmadı.
  17. "Yazıcılar Bileşenleri - Kaldırıldı" diye bekirtmişsiniz. Bu bileşenlerin olmaması yazdırma işlemlerinde sorun çıkarır mı acaba?
  18. Ben de yaşadım aynı sorunu. Kurduğum lite sürümdi. Belki ondandır. (VisualCppRedist paketi kurulu)
  19. Kırılmış sürümün normal ventoya göre farkı nedir?
  20. Eline sağlık. Genel olarak bir sorun yaşamadım. Gayet akıcı çalışıyor. Sadece fotoğrafları açmadan önce küçük önizlemelerini de görmek istedim ama yapamadım. Tıklayınca açılıyor zaten onda sorun yok. Açılmayan bilgisayardan fotoğraf kurtarmak için lazım oluyor. ( Klasör seçeneklerinden küçük resimlerin görünmesi için gerekli ayarları yapmıştım)
  21. Flaş belleklerde yazılım koruması olabilir mi. NTFS file protection vb programla korumayı kapattıktan sonra tekrar ventoy kurmayı dener misiniz
×
×
  • Create New...