Jump to content

ozumozdemi

Üye
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

469 profile views

ozumozdemi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. ÖNCELİKLE BU KONUYU AÇAN VE BİZE ELİNDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLAN [b]ANILKILIÇ [/b]KARDEŞİME VE KONUDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.BURANIN 64 SAYFASINI DA OKUDUM VE BANA ÇOK FAYDASI OLDU. BU TARZ KONULAR BİZİM BİLGİSAYAR BİLGİMİZE DE YARDIMCI OLMAKTADIR.HERŞEY İÇİN SAĞOLUN KARDEŞLERİM...
  2. hiçbir şey olmasa bile bravo kardeşim. çok güzel bilgiler
  3. diske kopyalam işleminde sorun var 5 dvd yedi. nero+ultra iso da crc hatası veriyor
  4. TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM.SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İNDİ. EMEĞİNE SAĞLIK
  5. ARKADAŞLAR BEN İNDİRDİM VE KURDUM.TÜRKÇELEŞTİRME YOK.WİNDOWS 8 DAHA HIZLI ÇALIŞIYOR VE İNTERNETE GİRİŞ HIZI DA MÜKEMMEL DİYEBİLİRİM.ANCAK YENİ YÜZÜ KAFA KARIŞTIRICI.FAKAT KLASİK YÜZÜNÜ DE KULLANMA İMKANI VAR.KISACA WİNDOWS 8'İ BEN BEĞENDİM.BU KONUYU AÇAN VE BİZE YARDIMCI OLAN HER KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  6. arkadaşlar ben mac os x10.6.6'yı indirdim ve kurdum.diğer versiyonlarına göre çok gelişmiş.ancak benim ses kartımı ve yazıcımı tanımadı.Ama yine de güzel ve hızlı tavsiye ederim.teşekkürler....
  7. [quote name='milano88' date='13 Ocak 2011 - 08:33 ' timestamp='1294908210' post='943075'] İlgin için teşekkürler Kemal kardeşim ama inan bunların hepsini denedim uyguladım dediğim gibi sadece çözünürlükte işe yarıyorlar maximum çözünürlükte kullanıyosun yani,ekran kartına herhangi bir donanımsal hız sağlamıyo yani ekran kartını tam performansta kullanamıyosun windowstaki gibi ama aldığım haberlere göre benim kart için driver zaten apple firması tarafından çıkartılacakmış çok yakında bende onu bekliyorum ama herşey düzgün olsada windows 7 iyidir ya memnunum ben herşeyimi 10 numara oluyor vallaha bu masaüstünü yaptım dahada ısındım 7 ye [img]http://img132.imageshack.us/img132/3826/resim1vf.png[/img] [/quote] kardeşim bu ekran görüntüsünü elde ettiğin programı bizimle paylaşır mısın.muhteşem bir şey bu...
  8. MÜTHÜŞ BİR ÇALIŞMA TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER DİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz. DİKKAT: Teşekkür Etmek İstiyorsanız Butonunu Kullanmanız Gerekmektedir.
  9. güzel bir programa benziyor indirdim deneyeceğim.teşekkürler
  10. ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ İNDİRDİM VE İKİ BİLGİSAYARDA DENEDİM.ANCAK İKİSİNDE DE AYNI YERDE KALDI.BU SİSTEMDE EKSİK DOSYA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.İATKOSU KURDUM VE CANAVAR GİBİ ÇALIŞTI.BİLGİLERİNİZE.
  11. arkadaşlar bir yere konu açıyorsunuz hizmeti sunuyorsunuz ama yardım yok.madem yardımcı olmayacaksınız neden böyle bir şeyi başlatıyorsunuz.
  12. Arkadaşlar,kurulumu yaptım.yeşil renkli ok simgesini gördüm.yeniden başlattığımda loading darwin /x86 yazısını bir süre gördükten sonra monitör kapanıyor ve ardından bilgisayar kapanıyor.Bu konuda bana bilgi aktarımı yapacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  13. kardeşim ben bir öğretmenim ve bu tarz işleri yapmak istiyordum ve sen aynı bir öğretmen gibi anlatarak bana bu işi öğrettin.Sendan Allah razı olsun emeğine çok teşekkür ederim+rep
  14. kardeşim öncelikle emeğine sağlık.ancak birkaç görüntü yayınlarsaN SEVİNİRİM.BENİM DE MERAK ETTİĞİM BİR SİSTEM BU. SAYGILAR.
×
×
  • Create New...