Jump to content

bursa_Texas

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bursa_Texas

  1. [quote name='casira' date='04 April 2011 - 12:56 ' timestamp='1301921790' post='987453'] %UserProfile%\Application Data\Klasör adı [/quote] Süpersin Teşekkürler.
  2. C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data ya veri göndermem gerekiyor. Winrar ile sfx arşivi yapıyorum ancak bilgisayara göre sürücü harfi ve kullanıcı adı değişkenlik gösterebilir. Path=%systemdrive%\Documents and Settings\Administrator\Application Data olarak sürücü kısmını çözüyorum ancak acık olan oturumu kullanıcı adını hangi komutla yazdırabilirim. Her bilgisayarda administrator olmayabilir. %systemuser%, %user% gibi kendimce komutlar türetip denedim ama nafile nedir oturumun adını yazdıracak komut?
  3. [quote name='namkol01' date='03 April 2011 - 19:31 ' timestamp='1301859071' post='987120'] arkadaşım acemiyim kusura bakma yazdığından anladığım biosa giriyoruz xp yi seciyoruz ve pc ye reset atıyoruz doğrumudur [/quote] Reset atmıyoruz save and exit diyip cıkıyoruz. İçerinde tüm sata sürücüleri bulunan cd kullandığım halde zaman zaman bu hatayı alıyorum. İlk mesajımı dikkatli okuyup biostan dediğim işlemi yaparsan sorunun çözülecektir. Save and exit diyoruz ancak. Bulamazsan fotograf makinasıyla resim çekip ekle beraber yapalım.
  4. [quote name='casira' date='03 April 2011 - 12:20 ' timestamp='1301833232' post='986888'] Yokmu bearshare i katılımsız yapcak bir babayiğit? http://www.tnctr.com/topic/67655-katylymsyz-bearshare-90099482/ [/quote] Hocam öğlen 12 gibi bakmıştım 13 de eklemişler hemen indirdim ancak program türkçe değil. Giriş sayfasını değiştiriyor media bar yüklüyor sağ alt köşede sürekli çalışıyor kısacası çok kötü katılımsız yapmışlar.
  5. Bios a girin sata sürücüleriyle ilgili bir kısım göreceksiniz bazı bioslarda win7,xp,vista gibi katagorilendirlir bazılarında sata,ide yazar bazılarında sata, ahci bi secenek daha var ama ne yazdıgını cıkartamıyorum. Sonuç olarak bu alanı [b]ide,xp,ahci[/b] seçeneklerinden hangisi varsa onu yapmanız gerekmekte.
  6. Yokmu bearshare i katılımsız yapcak bir babayiğit?
  7. Arkadaşlar uzun süre önce yaptığı multibootla dvdimde tncvista lite kullandım. Şuanda cdyi bozarak vlite programıyla müdahale edemiyorum. Sorunum şu hangi dosyaya hangi komutu yazmayalıyım kurulumdan sonra otomatik olarak wpi çalışmalı şimdiden tşkr.
  8. Bearshare in son versiyosun (9.01) istiyorum. Program türkçe ve ücretsiz. Meşhur müzik indirme programı baya aradım ve kendim yapmak için uğraştım ama olmadı. Acılışta sağ alt tarafta calismasin yeterli. Resmi siteden download linki; http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=4016
  9. Yöntem cok güzel cok işime yaradı teşekkür ederim. Ancak şöyle bir sorunla karşılaştırdım. Bu özellikle xp birleştirdiğim zaman kurulumdan sonra birkez %source%/wpi/wpi.hta ile çalıştırdığım özellik kayboluyor. Nereyi editlemek gereklidir bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
  10. Öncelik konuyla ilgili bilgi veren herkeze teşekkür ederim. Günlerdir easyboot ile uğraşıyorum nette böyle bir kaynak ve bilgisi olabilecek birilerinin oldugunu hiç tahmin etmiyordum. Yaklaşık 2 saattir yazılanları okudum uğraşıyorum çözemedim. Erd commander ve xp sp3 olan bir cdim var. i386 klasörlerim çakıştığı için sadece birisini kullanabiliyorum. Xp.img ve TXTSETUP.SIF dosyalarını editliyorum ancak bir türlü başka dizinden calistiramiyorum tekrar bilgi verirseniz sevinirm.
×
×
  • Create New...