Jump to content

DeePCyAn

Yeni Üye
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DeePCyAn

  1. Aşk bize çok yakıştı...

  2. Bu facebookda ne yapsak çıkıyor ya, yok akın aydın iş bilgilerini değiştirdi, yok şu okulda okumuş da kardeşlerini şunu eklemiş falanmış filanmış. lan oğlum sana ne ya :s sordun mu bunu yazayım mı diye? ulan bir gün öyle bir şey yapıcam ne sen utanmadan yayınlayabileceksin nede ben insan yüzüne bakacam!

    1. NoobAccountant

      NoobAccountant

      Facebooksuz yaşayamadığınız için.....

    2. By_FaRuK

      By_FaRuK

      En güzeli facebook denen insan virüsünden kurtulmak. Kapatacaksın ve böyle şeyleri hiç düşünmeyeceksin...

    3. poneryas

      poneryas

      hiç bakmıyom bile hesap var ama ilgimi çekmiyo nedense gariptirki hala insanların nasıl bağımlı kalabildiği meraktayım.

  3. Hayal etmek yetmiyor tadını, kokunu ve rengini...

  4. Sabrinin uzaktan golü,Servetin rövaşatası,nobrenin muhteşem futbolu kıyamet alameti olarak gösterilirken fenevbahçenin Türkiye Kupasından elenmesiyle hayat normale döndü :))

  5. Cumartesi akşamı beni İstanbul'da misafir etmek isteyen varmı =)

  6. Yüksek rakımlarda çatlamış dudaklarını bir izmirli güzele dayatmak varken; hep kardeş olacak değilizya YAŞASIN HALKLARIN SEVGİLİLİĞİ !!!

  7. Bu profile erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.Profil sahibinin dengesiz tavırları, aykırı düşünceleri ve komünist davranışları hasebiyle, toplumda tehlike oluşturmasından mütevellit T.C. İzmir Adliyesi´nin 2011/666 nolu kararı ile erişime kapatılmıştır.

  8. -Lumen, ona hayatını geri verdiğimi söyledi. Alışageldik rolümün tersini oynadım. Aslında o da bana hayatımı geri verdi. Şu an benden aldıklarıyla değil bana kazandırdıklarıylayım. Sonunda gerçek yüzümü gören biri oldu. Hiçbir şeyin ama hiçbir şeyin değiştirilemez olduğunun kesinliği. Karanlığın bile. Buradayken k...

  9. Dünyanın kurtuluşu sosyalizmdedir.Komünistler, kendi görüşlerini ve amaçlarını gizlemeye tenezzül etmezler. Hedeflerine ancak tüm mevcut toplumsal koşulların zorla yıkılmasıyla ulaşılabileceğini açıkça ilan ediyorlar. Varsın egemen sınıflar bir komünist devrim korkusuyla titresinler. Proleterlerin zincirlerinden başka kaybedecek bir şeyleri yoktur. ...

  10. "Bizim köyde okul yoktu, komşu köye okula gidiyorduk" diyen birine öğrenim hayatınız boyunca illaki rastlamışsınızdır veyahut duymuşsunuzdur. Peki "bizim köyde cami yokdu biz namaz kılmaya komşu köye gidiyorduk" diyen birini duydunuzmu? Yorumlarınızı esirgemeyiniz.

    1. Show previous comments  2 more
    2. MOTUN

      MOTUN

      cami kelimesinin kökeni cem'den gelir.yani topluluk oluşturmak demektir.istediğin yerde kılarsın namazı, cuma içinse 3 kişi yeterlidir topluluğa.caminin asıl amacı toplumun eğer varsa sorunlarını bir araya gelip konuşarak çözüme kavuşturmasıdır.saygılar.

    3. muharremerd

      muharremerd

      sen hiç kilise de okudun mu peki?

    4. GkcGry

      GkcGry

      namaz kılmak için veya ibadet etmek için camiye grerk yokki !

  11. Benimki kaç santim öğrendim: http://bit.ly/eQohdT, seninki kaç santim?

    1. KemalALKIN

      KemalALKIN

      o nasıl soru öyle :lol:

    2. exi23

      exi23

      Kemal isme takılma kardeşim içeriğe bak. :)

  12. Nasrettin Hoca öfkelenip bir tane sarmış,Eşşeğin üzerine o yüzden ters oturup yoluna bakmış....

  13. Şişşşttt... Sessiz ol... Belki oda duyar....

  14. '' İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir."

  15. ..sende ben; imkansızlığı seviyorumfakat; asla ümitsizliği değil...

×
×
  • Create New...