Jump to content

givci1980

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İSTANBUL

Recent Profile Visitors

467 profile views

givci1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bir fikir * excel dosyasının üstünde iken fare sağ klik birlikte aç deyip excel ile açmayı denedinmi * windowsta varmı bilmiyorum ama nette uzantı değiştirme programları vardı biryere upload edermisin bir kaç kriptolu belgeden bende bakayım ummadık taş baş yarar
  2. kardeş 6 gündür bunu yapamadıysan flash diskten ümidi kes! 
  3. sana tavsiyem, cihazının özelliklerini yazmandır.  Önce win8 yüklenirmi o nu bildirirler ustalar sonra nasıl yüklerim cevabını arar inşaallahta bulursun :) çünkü değerli bir konu. işlemcisi, ram'i, ekran kartı, mimarisi olanak verir mi? cevabını merakla beklerim. bol şans  
  4. arkadaşlar win8 lite yapılır veya köylü üstad aktif linkle yayınlarsa seviniriz. birçok kişi bunu bekliyor. şimdiden teşekkür ederim.
  5. Bir bilgi freebookta genelde windows ce işletim sistemi bulunmaktadır. bunu dikkate al
  6. bizin hiç yüksek performanslı pc'miz olmadiki abi! ekmek parası için çalıştık hep o yüzden xp bizim baş tacımız biliyormosun. yani bir peynir, bir zeytin, bir somun ekmek birde xp. mutluluğun formülü çok açık; bir zaman bir pc birde birde xp
  7. [quote name='akincaglar' date='15 March 2012 - 07:56 ' timestamp='1331798185' post='1169843'] [size="3"][color="#0000FF"]dikkat edelim soruda kasada ne kadar gerçek/sahte para kalmıştır denmiyor zararı soruyor. müşterinin sahte parası=50 Tl komşuda bozdurdu geri dukkana donunce gercek 15 tl + 35 Tl degerinde ayakkabıyı müşteriye verdi=[b]50 Tl[/b] zarar kasada kaldı gerçek 35 Tl.komşu geldi dükkana verdiği 50 Tl'nin sahte oldugunu söyledi komşuya kasadaki gerçek 35Tl+cebindengerçek15 Tl=50 Tl geri ödedi = gerçek [b]50 Tl[/b] zarar ama komşunun geri getirdiği sahte 50 Tl'de ayakkabıcının cebinde durur,bundan sonrası ayakkabıcının vicdanına kalmış, ya gider sahte 50 Tl.'yi ya polise teslim eder toplamda =[b]100 Tl zarar olur[/b], yada ayakkabıcıda gider müşteriden aldığı sahte 50 Tl'ti baskasına yutturursa(maalesef) zarar 50 Tl'ye duser"tabi bu işin şakası" siz daha ne düşünüyorsunuz anlamadım,bunun aksini düşünenler inşallah şirket veya holding sahibleri/yöneticileri değilsinizdir yoksa Türkiye Ekonomisini tekrar krize sokarsınız mazallah[/color][/size] [/quote] beyler burda yapılmışı var diye aynısını yazmıyorum. SAHTE 50 tl yani kağıtparçası maddi karşılığı yok kafa gitmesin.
  8. kardeşler! maalesef insanoğlu herşeyi hesapla-kitapla yapamıyor ALLAHın emri tüm hesap kitabı alt-üst ediyor. bir sabah kalkıp bi bakmışsın amerikadaki tüm yaşamı bir hortum almış götürmüş önce bundan başlayayım dedim. 3. dünya savaşı bence çıkacak "zulm ile abad olanın ahiri berbad olur" dünya varlığı bu kadar zulmü, göz yaşını daha fazla kaldıracağını zannetmem asıl savaş ekonomide yaşanır, yaşanıyor ama ekonomide yetmeyecek insanlara hep daha yokmu daha yokmu aç gözlülüğünden sömürmede yetmeyecek "köpeklerin dostluğu kemiği görünceye kadarmış" menfaat elbet çakışacak ve büyükçe bir savaş çıkacak.
  9. -sirus "t" arapçada hangi harf bi açıkla bende öğreneyim "t" TÜRK "=" (çift çizgi) AVRO ve YEN ve belkide bir çok parada var ermeni para birimine benzermişte falanda filanda bak şimdi "€" Euro AVRUPA topluluğu para birimi "=" (çift çizgi) ne değişti [size="5"] HİÇÇÇ[/size] tanıdığımın bi lafı var tırıvırı işlerle uğraşmak ne hikmetse aklıma geldi. "siz derslerinize çalışın faydalı bi birey olun, iş sahibi olup vatana millete hayırlı bi vatandaş olun yeter de artar"
  10. [quote name='kerim mert' date='29 February 2012 - 09:00 ' timestamp='1330506020' post='1162649'] vista liteyi önerirmisiniz peki [/quote] 3 GB ramin bile olsa önermem * bence programsız, temalı xp kullan * ne kadar lite'de olsa win7 ağır gelir * xp düşük bileşenlere (ram-işlemzi v. en iyi cevabı veren işletim sistemidir.
  11. * istanbul, özellikle avrupa yakasında ise saat 06:00 - 06:30 arası (3 gün yeter) çık dışarı (hele bu soğuk günlerde) ve el arabalı belediye temizlik çalışanlarıyla 30 dakika takıl.(helal lokmanın derdinde olan o kişilere sözüm yok maksat kardeşe ibret. - bu çalışanları izleki (okumaz isen) sabahın o saatinde bu ve bunun gibi zahmetli işin seni beklediğini gör hemde ömür boyu 30 dak. değil * baba - (çalışıyor ise annenin)/nın iş yerine 1er gün git - anne ve/veya babanı iş yerinde görki senin için nasıl durumlara katlanıyorlar (okumaz isen) vicdanını sızlat ve keyfi şeyleri sınırlandır. bitir diyen yok. * bir bankaya banka müdürünü 30 dakika veya vergi dairesinde müdürü 30 dakika izle - bu mevkide insanları görki ilk örnek yerini saat 9:30 da iş başı yapabileceğin, c.tesi ve pazar gününün sana kalacağı, sosyal haklarının sonuna kadar olduğu, iş koşullarının gayet güzel olduğu hatta duruma göre senin ayarlaya bileceğin konumda olabileceğin, eğer okur isen anne/baban "oğlum mühendis" sözünü iftaharla söylete bileceğin fırsat var iken "yukarda yazmışsın takdir-teşekkür diye o zaman bunları düşün ve önce kendine anne/babana karşı sorumlu ol ve oku!"
  12. * codec yükle * filmi media playerle açmaya çalış * olmaz ise filmi, km player ile açmaya çalış. * ses driverini gözden geçir.
  13. Benim sana tavsiyelerim. homla momla uğraşma ultimate'yi kur sıyrıl şu işin içinden formatlamayıda bilmiyorsan engin bir forumdasın öğren bazen yasal bir süreci korsanla atlatman daha yasal emin ol!
×
×
  • Create New...