Jump to content

traveller

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

488 profile views

traveller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mybb yi 2007 de kullanmıştım. o zamanlar bu kadar tanınmıyordu. Şimdi ise çoğunluk mybb demiş. sevindim doğrusu.
  2. 3G routerlar var. onlardan faydalanabilirsin.
  3. tanıtım siteleri forum bazlı olamazmı ? diğer tarz sitelerde moderatöre gerek yok zaten.
  4. Valla üstad, sayı veremem, bir kaç yüz diyemem, saatte veremem ama, ölçmedim, ölçmeye gerekte olmadı. dolu bir batarya ile kullandığınızda amatör bir kullanıcıya sıkıntı yaratmaz.
  5. Bataryasından dolayı bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. ben sony' nin bataryalı bir ürününü kullanmıştım, yarı yolda hiç bırakmadı. hatta pile göre daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. güle güle kullanın.
  6. [quote name='Roqqo' date='05 Şubat 2011 - 11:18 ' timestamp='1296905326' post='957886'] Tam arşivlik olmus harıka bu ılaç felan ne oluyor orasını cözemedım [/quote] kullanınca anlarsın ilacın ne olduğunu
  7. il[/color]gin ve sabrın için teşekkürler çalışmalarındada başarılar diliyorum.. [color=#000099]
  8. öncelikle hazırladığınız xp için teşekkür etmek istiyorum.. elinize klavyenize sağlık.. cd leri önce rapidden indirdimm. kurarken hata verdi. partlarda sorun olabileceğini düşündüm. daha sonra gige... dan indirdim tek part olsun diye bugün yine kurdum. kurulum aşamasında '' Failed E :\1386\asms.Error bileşenlerden biri kyrylamadı. veri hatası( döngüsel artıklık denetimi ) diye bir hata raporu verdi.. elimde mevcut Xp cd lerinden biriyle devam ettim kuruldu.. ama tabişatıyla eksik oldu.. explorer yok mesela.. ilk kurduğuma göre daha iyi durumda ama.. sanırım hala eksiklikler var. sizce neden hata veriyor.. proğram anlatım videolarınızı izledim.ordakiler gibide yaptığımı sanıyorum.
×
×
  • Create New...