Jump to content

vanthoff

Üye
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

818 profile views

vanthoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar adwords kuponu olan var mı ? Bir tane kupon arıyorum. Hostumu aldığım yer hediye kupon veriyor fakat ip adresim amerika olmadığından kupona ulaşamıyorum. Mevcutta hediye kuponu olan bir TNCsever'den yardım bekliyorum ;)

  2. Eğer dokunmatik istiyorsan fazla seçeneğin yok, gidip nokia lg alma sakın. Nokia dokunmatikte berbat, lg nin genelde işlemcileri ve işletim sistemleri çok zayıf. Samsungun f480 gibi birçok modelinin dokunmatiği çok kötü, yeni modellerde iyi bir dokunmatik sunmuşlar. Dokunmatikte iphone kadar iyi birtek HTC var paran yeterse HTC'den şaşma. Android tercihin olsun. Uzun süre Samsung Jet kullandım, çaldırdım, şimdi yeni bir telefon alacağım Sony Ericcson Vivaz ama hala Jet alsammı diye kararsızlık yaşıyorum. Karşılaştırma sitelerinde istediğin modelleri jet ile karşılaştır, farkı sende göreceksin. Vivazdan bile iyi, ben sadece 8mp kamera olduğundan vivazı tercih ediyorum birkaç güne vivaz deneyeceğim ama büyük olasılık tercihim yine jet olacak.
  3. ismini ve uzantısını değiştir, modla. örneğin bios.rom yada 123.bin gibi
  4. Elimde compaq v6730et model laptop var, geldiğinde vista kurulu idi. D'de recovery bölümü var sistem açılırken F11 gibi bir tuşla sistem geri yükleme yapılarak aldığımız duruma geri dönüyormuşuz. (Acronis programını çağrıştırdı) Sistem şuan sürekli sorun vermekte ve ağırlaşmakta. Ben Vistayı silip Xp ve ubuntu kurmak istedim ama ; 1. Format atıldığında garanti dışı kalıyor diye bir söylenti duydum. Bu söylenti doğru mu ? Çok saçma geldide... 2. Harddiskin D: partında bulunan recovery'yi bir dvd ye yazsam o partı silsem olur mu? 3. Garanti mevzusu gerçekse başka bir bölüm oluşturup xp'yi oraya kursam her 2 sistemi kullanabilir miyim? Nasıl ? (Şuan masaüstünde xp-ubuntu kullanıyorum linux kurulumda kolaylıkla bana bu avantajı sağlıyor) 4. Sistem 64bit amd x2 2gb ram olmasına ragmen yeni geldiğinde bile vista ağır çalışıyordu, vistayı hızlandırmanın formülü var mı ?
×
×
  • Create New...