Jump to content

fedorac0re

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fedorac0re

  1. millet neyden faydalanacak onu anlamadım, konuda anlattığın birşey varda ben mi göremedim, recovery yapmayı mı anlattın? yoksa recovery den geri yüklemeyi falan mı anlattında millet faydalanacak :)
  2. yani ? felsefeni yaymak için mi konu açtın  :dribble:
  3. hadi ya .. bi ara görmüştüm sanki o tarz bir çalışma ama neyse yapacak birşey yok o zaman..
  4. Merhabalar; Windows 7 ve Windows Vista tüm sürümler bir arada aio bir çalışma var mıdır acaba forumda aradım ama bulamadım, x86 + x64 biarada olan varsa çok daha işime yarar.. teşekkürler.
  5. demekki istenirse sizdirma olmuyormush neredeyse son dakikaya kadar sizdirilmiyor, microsoft ishini siki tutuyor bu sefer anlashilan.
  6. windows 8 yeni bir dönemin başlangıcı olacak bence, bundan sonra birkaç yıl içinde bilgisayarlar tamamen dokunmatik olacak, aynen telefonların değişimi gibi bilgisayarlarda dokunmatike geçecek, w8 tamamen buna bir ön hazırlık gibi, microsoft bazı şeyleri önceden görüyor bence gelecek dokunmqatik teknolojilerde..
  7. Merhaba arkadaşlar, yeni iş ve eleman bulma portalını sizlere tanıtmak isterim, ihtiyacı olanlar rahatlıkla kullanabilir, sitemiz daha yeni yapılanmakta fakat zamanla zengin ilan arşivine sahip olacağına inanıyorum. Sizde kolayca ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz, teşekkürler.. [size="4"][b]www.acileleman.net[/b][/size]
  8. allayıp pullayıp önümüze aynı şeyleri koyuyorlar
  9. boşuna uğraşmışım desene crack leyip geçeyim o zaman herhangi bir activator ile..
  10. Edition Type: Enterprise Edition ID: X15-39166 Key Type: Volume:GVLK EULA: Volume
  11. hyr büyük bir firmanın keyi bir şekilde elime geçti ama kullanamıyorum ne yazikki anlamadım nedendir.. w7 sp1 enterprise msdn yükledim key girmedim yüklerken sormadı da zaten kurunca aktifleştirmek isteyince de o hatayı veriyor.. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1302556945__hjhj.jpg[/img]
  12. elimdeki key windows 7 enterprise için.. msdn w7enterprise kurdum yeni ve 3 gün gösterio... bende anlamadımm
  13. arkadaşlar ilginize teşekür ederim ama mesaj yazmış olmak için yazmayın eğer bu sorunla ilgili bilginiz varsa yazin.. gereksiz linkler göndermeyin..
  14. o konuda farkli şeyler anlatılmış sanırım benim sorunumla ilgisini anlayamadım?
  15. Elimde orjinal windows 7 key var format attım temiz bir w7 kurdum. "otomatik etkinleştirme işlemine kalan süre 3 gün windowsu şimdi etkinleştirin" e tıklıyorum etkinleştirmeye çalışırken bir sorun oluştu diyor. hata kodu : 0x8007007B aynı şekilde ürün anahtarını değiştir dediğimde de aynı hatayı veriyor.. var mı bunun bir çaresini yolunu bilen ?
×
×
  • Create New...