Jump to content

tarcirion

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About tarcirion

Recent Profile Visitors

240 profile views

tarcirion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar bildiğiniz üzere facebook'ta sayfamızın duvarında bir bağlantı paylaştığımızda otomatik olarak sayfanın başlığı, altında ana sayfanın adresi ve onun da altında kısaca açıklama şeklinde bir mesaj çıkar ve diğer insanlar da bu mesajdaki başlığa tıklayıp ilgili sayfaya giderler. Şimdi şöyle bir sorunum var (daha doğrusu bir yakınımın), facebook'ta sitemizdeki bir sayfanın linkini ekleyip paylaştığımız zaman görünürde herşey yolunda gibi duruyor ama başlığa tıklayıp sayfayı açmaya çalıştığınızda sayfa açılmıyor. Nedense facebook sayfanın linkini değiştiriyor ve haliyle sayfa açılmıyor. Linkimiz bu: http://aususporlari.org/index.php?option=com_content&view=article&id=155:kuerekciler-icin-i-glasses-i3tv-cihaz&catid=33:ekipman&Itemid=61 Bu da paylaştıktan sonraki hali: http://aususporlari.org/index.php?option=com_content&view=article&id=155%253Akuerekciler-icin-i-glasses-i3tv-cihaz&catid=33%253Aekipman&Itemid=61 Aralarındaki tek fark, ":" yerine "%253A" gelmiş. Bu da paylaştığınızda sorunsuz şekilde çalışan bir link : http://aususporlari.org/index.php?option=com_content&view=article&id=140:sezona-guezel-balangc&catid=4:haberler&Itemid=3 Sayfamız joomla ile yapılmış. Siz de ilk linki paylaşmayı deneyip görebilirsiniz. Bu sorun sadece belli sayfalarda çıkıyor. Genelde bir sıkıntı yok ama birkaç sayfada bu sorun çıkmış o yüzden bana danıştılar ben de baya araştırıp birşey bulamayınca son çare sizlere sorayım dedim. Belki aranızda aynı sorunu yaşamış olanlar vardır. Öyle çok önemli bir sorun değil aslında, sayfaları baştan yayınlamak sorunu çözer büyük ihtimalle ama açıkçası ilginç geldi ve merak ettiğim için sizlerle paylaşmak istedim.
  2. Şahsen rahatsız edecek düzeyde bir reklam görmüyorum. O kadar emek verilmiş böyle güzel bir çalışmayı iki tane yazı çıkıyor diye kötülemek çok yanlış. Tabii sonuçta herkesin kendi kararı, istemeyen indirmez. Arkadaş az bile yapmış. Ben de olsam o kadar uğraştıktan sonra reklamımı yapardım. Günlerce emek verilmiş, bunun karşılığında bir siteyi açıp kapatmak çok gelmemeli insanlara.
  3. Harika bir çalışma eline sağlık. 2010 versiyonunu indirmiştim ve sorunsuz bir şekilde kullandım. Eminim bu sefer çok daha iyi olmuştur. Aslında "Silent Setup" için sabit başlık açılsa çok daha iyi olur. Şu anda forumda daha güncel toplu bir paket yok sanırım. Sen geri dönene kadar bu paketle idare edeceğiz artık. Askere gidiyormuşsun. Allah yardımcın olsun. Tekrar teşekkürler...
×
×
  • Create New...