Jump to content

haaydaar

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by haaydaar

  1. Arkadasim,harcadığın emek için teşekkür ederim ellerine saglık. Fakat bende sorun çıktı tncxp vistayı tamamını indirdim buraya çıkart yaptım tekrar tNcVistaLite diye bi rarlı dosya daha oluştu.onu açmadan neroda yazdırdım hata verdi açtım açılan dosyaları neroda yazdırdım, yine hata verdi. Açtıktan sonra neroyla yazdırmadan setupuna tıkladım kurayım diye yine hata verdi acaba ne yapmalıyım ya da bende nero 7.5 var tncxp2 den kurdugum onda hangi bölümden yazdıracağım acaba ben mi bi hata yapıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  2. DOSTUM.. tncxp yi kurdum ilk basta sorunsuz gibi göründü cok begendim fakat pc kamerasını ve kendi kameramı kurduk tan sonra ikisi de calışmadı hep hata verdi.kendi kameramın cd sinde (reklam olur diye marka vermiyorum),sadece orjinal pc lerde calışıyo diye bir not var.tncxp orjinal deniyo .Ama neden kabul etmedi acaba? Msn yi de yükledikten sonra acılır acılmaz geri kapanıyo. Acaba bende mi bi hata var cd demi yardımcı olursanız sevinirim.
  3. TESEKKÜRLER DETROİT kardeş hos buldum.Bu arada ben yeniyim acemiyim biraz. Kusura bakmayın yeni öğreniyorum.Kurmam cok uzun sürmeyecek vakit bulur bulmaz kuracagim Acaba tncxp yi ve tncxp wista yı yapan ustalarımız LOGMEİN in de türkcesini yapablirmi?
  4. Emeği gecenlere teşekkür ederim ellerine sağlık 3. denememde basardım cd yi yazdım. Sıra kurmaya geldi insallah sorunsuz kurabilirim. çok teşekkür ederim.
  5. Alternatif tnc xp CD (1) http://rapidshare.com/files/15732304/tnc_1_.cd1.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/15747186/tnc_1_.cd1.part2.rar.html http://rapidshare.com/files/15759859/tnc_1_.cd1.part3.rar.html http://rapidshare.com/files/15768159/tnc_1_.cd1.part4.rar.html http://rapidshare.com/files/15775789/tnc_1_.cd1.part5.rar.html http://rapidshare.com/files/15781274/tnc_1_.cd1.part6.rar.html USTAA ,, Burdaki tüm dosyayı indirdim tncxp2 tamam sorunsuz ca cd ye yükledim. Fakat tncxp1 i winrar ile acarken [tnc_1_..cd1 part5.rar:TNCXP.CD1.iso dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk Tanımlanamayan arşiv sonu) yazıyo. TNCXP' nin 5 numaralı dosyasını ikinci kez indirdim yine aynı hata komutu veriyo ne yapabilirim acaba?
×
×
  • Create New...