Jump to content

busdriver

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

361 profile views

busdriver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. oturum açma ekranında kullanıcı adı :user diyor otomatik , parolayı boş bırakıp enterlıyorum girmiyor ? neden olabilir ? çok acil çözmem lazım kaldım öyle . Defalarca şifre değiştirme aracıyla şifreyi sıfırlamayı değiştirmeyi denedim olmuyor. Yok mu yardım edebilecek kimse ?  sdd ye satalı kurulumda hatasız yükleniyor FAKAT oturum açılamıyor. ne yaparsam yapayım açılamadı. boşuna yüklemeyin emeğinize yazık. 2 bilgisayara aynı anda yükledim iki farklı cd ile yazık oldu hem zamanıma hem sinirlerime . 
  2. Dostum eline sağlık gerçekten böyle bir arşiv arıyordum . Fakat rardan çıkarırken sorun yaşadım . Rarlardan 2 tanesi html olarak gözüküyor ve bunları çıkaramıyorum . Üzerine tıkladığımda bilgisayar felaket kasıyor . Nasıl bunları rar a çevirmemi önerirsin ? Bahsettiğim konu 11 dvdlik monster template arşivi .

  3. Arkadaşlar ofis bilgisayarım benden habersiz formatlanmış . Formattan önce outlook gelen kutumda bulunan mailleri arşivlememiştim , şu anda hepsi silinmiş . Dediğim gibi önce arşivlememiştim . Şimdi çeşitli programlarla veri kurtarmaya çalıştım . Recover My Files programıyla Mail ile ilgili dosyaları kurtarmaya çalıştım ve bulduklarımı kaydettim . Bu dosyaların arasında .edb dosyaları ve .eml dosyaları çoğunlukta. .eml dosyaları msn verisi gibi duruyor chatlog gibi , diğer dosyalar ise exchange database dosyalarıymış(Google'dan sorduğum kadarıyla) ve bu .ebd dosyaları içinde alınıp gönderilen mailler duruyormuş ama bunları hiç bir şekilde açamadım . Bu mailler çok önemli bilgiler arz ediyor ve mutlaka geri almam lazım . Bunları geri almam , bu dosyaları açabilmem için bir fikir program ya da yapabileceğim bir şey önerebilir misiniz ? Teşekkür ederim .
×
×
  • Create New...