Jump to content

Cx571

Üye
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • KARABÜK

Recent Profile Visitors

750 profile views

Cx571's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Şu ana kadar tüm sürümlerini indirdim teker teker denedım herhangi bir sorunla karsılaşmadım. Gerçekten Başarılı İş Çıkartıyorsun teşekkürler. Lafım ortaya Emeğe sayqınız olsun şöyleydi böyleydı diye kımse kımseyı karalamasın. SONUÇ : [size="6"]Çok Başarılı Bir AİO olmus..[/size]
  2. Kamu kurumlarını Bağladım. Bilqisayar teknik servislerine bakıyorum + yazıcı toner dolumu bakımı tamiri ıvır zıvır ..
  3. arkadaslar tartısma yer değil ama sunu sölemek isterım laptop alınırken markadan ziyade. Özellik + tasarım + kasa + servis ..... özelliklerine bakmak lazım diye düşünüyorum. Kendım su anda Asus Kullanıcısıyım. Gayet sağlam bir kasası ve güzel özelliği olan bir cihaz. unutmamalıyız ki şöle bir durumda var benım görüşüm şu. asus ve toshibayı yan yana koayalım aynı özellikte 2 makıne olsun toshiba 100 lira nereden baksanız daha fazla para. bütçede önemli isimede para vermemek lazım yani.
  4. bunca emek verip bizimle arşivini paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım. Güzel Paylaşım.
  5. programın adını duydum daha önce kullanıodum çat pat ama maalesef sildim:D Kullanamadım. Pinacle studio 10 Kullanıyorum
  6. bu cümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz :D deminden yanlıs yazmısım kusura bakmayın yaw:D
  7. bu kelimeyi qözleri kapalı yazabilir misiN????
  8. Paylaşandan allah bin kere razı olsun... İndiriyorum çatr çatır çekiyor dosyayı hemen modifiyeli xplere saldırıyorum
  9. engelli olduğum için askere almadılar
  10. Kotalı Kullanıcılar her zaman mağdurdur Genelleme Yapıyorum herkes üstüne alınmasın lütfen Bilgisizlikten olsa gerek. Msn camda sabahtan aksama görüşme yapar. Ben sadece msn giriyorum kotam geçmiş nasıl oluyor türk telekom beni kazıkladı diyor sonra genel olarak bilqisizlikten kaynaklanıyor.
  11. abem WPI NERDEN bulcaz bende yapmak istiyorum banda yardımcı olurmusunuz??
×
×
  • Create New...