Jump to content

Keep

Üye
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Keep

  1. hocam selamlar, Windows 11 Pro Temel Programlar bunu kurdum laptopuma. Bazı programları garip bir şekilde kuramıyorum, adobe connect new, lightshot vs. Print screen tuşu vs garip bir şekil de çalışmıyor. Böyle bir geri dönüş de bulunan oldu mu ? Sistem çok hızlı, çok az ram tüketiyor çok memnunum. Ama bazı programları kurmaması canımı sıkıyor
  2. @forjesthocam selamlar, iyi bir sistemim var, oyun oynayıp render yapıyorum. Sizin sitemlerden birini kullanmak istiyorum hangisini önerirsiniz ? abartısız 10 tane win 10 modifiyesi indirdim ama çoğunda oyunlarda sıkıntı yaşattı , oyunda düzgün çalışan başka yerlerde problem verdi. Sizin önereceğiniz çalışmanızı kullanmak isterim
  3. Valla hocam formatlamam gerek pc yi, hatta siteden 2 tane iso indirip denedim. biri sade v3, o kadar kötü yorumlar var ki sistem on numara çalışmasına rağmen ürktüm , forjest 'e ait bir modifiyeyi kurdum o da pro versionmuş, kontrol etmedim Yeni arayış içerisindeyim.
  4. sitede modifiye yapılmış, güncel oyunlarda sorun çıkarmayacak bir win10 tavsiye edebilirmisiniz?
  5. Hocam son kullanıcı için hangi sürümü tavsiye edersiniz? pro mu home sl mi ? yada daha başka versionlar mı?
  6. indiriyorum şuan hocam, bugün yarın format atarım eklerim konuya:)
  7. Hocam selamlar, sizin sistemleri uzun süre kullandım bir önceki win10 u da keza öyle. defender problemi mevcuttu onda, acaba bu çalışmanızda açılma/kapanmama gibi bir durum var mı ? Defender için bahsediyorum, sistemleriniz ÇOK iyi oluyor. Ona göre bunu kuracağım.
  8. hocam öncelikle teşekkürler, sisteminiz harika. ama bu problemi bende aşamadığım için, malesef başka sisteme geçiyorum. defender hiç bir şekilde açılmıyor, açılmadığı için crack v.s yapılamıyor herhangi bir programa.
  9. alteratif link sağlayabilecek biri var mı ? mega da , letsupload da eziyet oldu 2 gündür indiremedim valla.
  10. teşekkürler hocam, sorunsuz şekilde flash diske ekledim. ilk formatım da sizin boot menuyu kullanacağım. :)
  11. hocam win 10 isosu var elimde acaba nereye ekleyeceğim iso yu ?
  12. hocam selamlar, bu multiboot'un içerisinde hali hazırda win 10 var mı? yoksa bizim mi eklememiz gerekiyor ?
  13. Biosa girip, ahci yazan bir yer vardı. Onu ide yaptım, birde kablosuz mausu da çıkardım yüklendi. Ama sağlıklı değildi, ofis programlarını kuramadığım için başka win 7 kurdum. 10 tane ofis programı denedim hiç biri kurulmadı.
  14. problemi çözdüm, format attım gayet stabil şekilde çalışıyor ama bir sorun var. Office uygulamalarını hiç bir şekilde kuramıyorum. Office 2003, 2007, 2010,2016 hepsini denedim kurulmuyor. Sistem mi engelliyor benim officeler de mi sorun var ?
  15. %89 a gelince hatakodu 0xc0000005 hatası veriyor. Kurulum yaparken. Win 10 vardı silip bunu kurmaya çalışıyorum
  16. kullanan var mı arkadaşlar? stabil mi? ona göre format atacağım
  17. wi fi çubuğu ve görev çubuğuna sabitlenen ikonlara sağ tıklanmıyor. wi fi çubuğu malesef büyük bir sorun laptop kullananlar için. Açılışı biraz yavaş geldi bana, ben daha önce ki sizin modifiyenizi kullanıyordum o daha hızlı açılıyordu.
  18. Başka bir siteye eklenme şansı var mı ? turbobit leecher bulmak çok zor. Diğer türlü de ttnet ile çok geç iniyor :(
  19. turbobit dışında bir link olsa da indirebilsek. :) kaç zamandır bekliyorum bu sistemi.
×
×
  • Create New...