Jump to content

obafe

Üye
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

obafe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. sorun yok hafif dahili vpn hızlı cent browserle yarışır
  2. araçlar-seçenekler-yazım denetimi-özel sözlükler-ekle dosya yolunu göster main.dic dosyası daha önce var olanı seç kaldır de bizimki kalsın tamamdır.
  3. Güncel Türkçe Dosyalar https://yadi.sk/d/tmaT_jCq23mPJQ Türkçe için ; Masaüstünden WPS Writer 'a sağ tık dosya konumunu aç dedikten sonra 10.2.0.7549\office6\mui açılır.rar dosyasındaki tr_ TR klasörünü bu dizine çıkartmalısınız sonra yine rar içindeki lang_list.json dosyasını yine mui klasöründeki lang_list klasörüne kopyalayın değiştir diyip bitirin.Sonra WPS Writer üzerinden ise dili değiştirme bölümünden Türkçe seçip onaylamanız yeterlidir. yazım denetimi için rar içindeki İmla denetimi klasöründen tr-TR klasörünü WPS Writer açarak araçlar yazım denetiminden gösterin. kolay gelsin.
  4. Wise Care 365 Pro Giveaway Bir yıllık yasal lisans kampanyası;Bu linki ziyaret edin 12 aylık lisansınızı ücretsiz alın. E-posta kimliğinizi verin ve talimatları takip edin. Yazılımın tam sürümünü indirin ve lisansı kullanın. Bu hediye 48 saat boyunca açık kalacak, bu nedenle ücretsiz kopyanızı hemen alın!
  5. Buda benden olsun SinemaFilm ,Dizi izlemek isterseniz yabancı diziler için OnlineDizi ,Türkçe ve yabancı diziler için DizifilmDünyası
  6. google engellemesi olduğu için siteyi taşıyorlar yeni adresleri  http://www.diziboxhd.com/   ama dizibox ta açık şu an dns değiştirip girebilirsiniz.
  7. obafe

    Microsoft Ofis

    Office Excell ve Outlook Yazılımlarında köprü bağlantısına tıklandığında, ”İşlem, bu bilgisayar üzerindeki kısıtlamalar nedeniyle iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinize danışın.” Hata Mesajı Çözümü:   Office yazılımlarında (Outlook, Excel, Word vb.) linklere tıkladığınızda bu tarz bir hata alınıyor ise, bunun sebebi html dosya uzantılarına ait kayıt girdilerinin bozulmasıdır.   HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes dizini altında kurduğunuz tarayıcıya bağlı olarak aşşağıdaki kayıtların içeriğinde Varsayılan karşısında bunun adı yazabilir (Chrome vb.). .htm .html .shtml .xht .xhtml   Bu anahtarların değerlerini çift tıklayıp “htmlfile” olarak değiştiriyoruz (Tırnak işaretleri olmadan).   Bu işlemden sonra da sorun devam ederse BURADAN kayıt defterini otomatik olarak düzenleyen dosyaları indirip her birini tek tek çalıştırıp, çıkan bütün sorulara “Evet” cevabı vermeniz yeterli olacaktır.
  8. 7545934 2498094 1681072 6385820 0564655 2189654 9519323 3458514 8099681   Birleşik krallık bi yardım ederseniz sevinirim
  9. Önce http://yadi.sk/d/Yqd0D6W-As5ot bağlantısından xpi eklentisini indirin. Addons bölümünü açın ve bu xpi dosyasını o bölümün üzerine bırakın. Şimdi kur a tıklayın. Daha sonra Waterfox adres satırına ” about:config ” yazın ve enter’a basın . *Yeni açılan sayfada ” Söz veriyorum dikkatli olacağım ” butonuna tıklayın ve Waterfox Gelişmiş Ayarlar Sayfasına ulaşın. Bu sayfada ” general.useragent.locale ” değerini bulun. Bu değerin üzerine çift tıklayın ve açılan pencereye ” tr ” yazarak ” Tamam ” a tıklayın. Hepsi bu kadar.Ardından Waterfox’u baştan başlatın.Artık Waterfox Türkçe...
  10. http://www.eagleget.com/download/setup.exe
×
×
  • Create New...