Jump to content

seyni78

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by seyni78

  1. her kes iyi hoş güzel yazmış allah razı olsun şu part dosyalarını nasıl birleştirecek onu yazmamışsınız.bi anlatırsanız sevinirim ben yaşlı ve hasta bi adamım artık izahlada olmuyo illaki büyük büyük pantadaki yaztları okuyarak anlayabiliyorum.arz ederim.sevgili gençler.


    Öncelikle böylesi mükemmel bir çalışma için teşekkürlerimi sunmak istiyorum.. Hali hazırda EASM v.6 kullanmaktayım ve bu sistemi görünce de heyecanlandım açıkcası..

    Diğerlerinde de olduğu gibi "hemen indireyim de kullanayım" amacıyla başladım partları yandex diskime indirmeye..  Ne olduysa o gün oldu ve bugün tam 3cü gün,

    4 defa evde, dört defa da her biri farklı int.cafe'de olmak üzere toplam 8 kez indiememe rağmen maalesef hepsinde de aynı hatayı aldım "Arşiv hasarlı veya vs.vs"!!!

     

    Tamam böylesi modifiye sistem hazırlayacak boyutta olmasa da, aktif olarak bilgisayar kullanan ve bir dönem de evimde oluşturduğum teknik servis odasında, yakın çevrem başta olmak üzere getirilen PC veya Dizüstü tamiratlarıyla uğraşan biriyim ve lehim + kaynak işleri haricinde düzelltiğim veya kople format basıp program paketi yükleyip teslim ettiğim bilgisayar sayısı fazladır..

     

    Hal böyle iken tüm sistemlerimi bu forumdan almış biri olarak, ve usb format dahil hiçbir indirme veya kurulumda böylesi bir sorunla karşılaşmadım..

    İndirilen partların boyutlarının küçük miktarlarla da olsa farklılıklar göstermesinden yola çıkarak, ilk önce tüm partları tek bir klasöre çıkartıyorum (bu bölümde sorun yok)

    Ardından oluşan klasördeki partların boyutlarına bakıyorum, 4 tanesi birebir aynı 5.cinin de küçük boyutlu olduğunu gördüğümde ise "tamam iso kalıbı buradan çıkacak" deyip o partlarıda klasöre çıkart diyorum fakaaaattt;

    ne oluyorsa burada oluyor ve "Arşiv hasarlı veya vs.vs" uyarısı bu bölümde çıkıyor karşıma.. Sadece bir kez 4Gb üzeri boyutta bir dosya çıktı fakat o da hasarlı uyarısı verdi..

     

    Denediğim 4 internet cafede de saatle masa açtırmadım ve yöneticinin ana makinasından giriş yapıp indirmeleri tamamladım fakat hepsinde de sonuç aynı oldu  :(

     

    İlk kez karşılaştığım bu sorunla karşılaşan başka arkadaş var mı bilmiyorum ama, bildiğim tek şey;

    Bu sistemi kullanmayı çok istiyor olmama rağmen kullanamamın hayal kırıklığı oldukça kötü..

     

    NOT: Tüm denemelerimde kullandığım winrar'ın 5.10 olmasına özen gösterdim..

    Sadece bunun için sıfır 16Gb flash bellek aldım, arkadaşımın dükkanına gidip partları orada çıkarmak istedim, mallesef :( sonuç aynı 

     

     

     

    Saygılarımla

    aynı gardaşım aynı millet şöyle ettik böyle etti diyo.bende sinirden tepemde dört tel saç var onlarıda yoldum.

×
×
  • Create New...