Jump to content

byfandex

Üye
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Bursa

Recent Profile Visitors

1720 profile views

byfandex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Selamlar. Son haftalarda iyice sıklaşan bağlantı problemleri yaşıyoruz ülkece, ancak ilginçtir ki internette bu konu hakkında neredeyse hiç konuşulmuyor. Neredeyse her gece 03:00 civarında operatör farketmeksizin internet bağlantısı kesiliyor lakin modem ışıkları yanıyor ve arayüzden kontrol edildiğinde bağlı görünmesine rağmen internet yok. Fakat mobilde durum tamamen farklı. Anlayabildiğim kadarı ile problem yalnızca dsl ve fiber hatlarda. Sorunu çevremde soruşturduğumda üç aşağı beş yukarı yakın saatlerde benzer şekillerde yaşandığını öğrendim. Sizlerde durum nasıl? Ve bir ekleme modemde tanılama çalıştırdığımda aldığım sonucu yorumlayabilir misiniz?
  2. Ben bir vodafone personeli (direk gsm bayi falan değil) olarak, her alanda turkcell tavsiye ederim.
  3. Evet sanırım panda ile aralarında bir anlaşmazlık çıkmış, aralarını bulmaya çalışayım. Teşekkür ederim.
  4. Ustalarım öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın, kafa saksı oldu. Windows 10'a geçtiğimden beri ilk defa iş yapmak istedim ama ne denediysem sonuç alamadım; sorunumun kaynağı nedir? sorunumu nasıl çözebilirim? Sorularım bunlar. " Windows 10 x64 8 gb ram bellek 50gb boş yer"
  5. Harddiskinde sorun olabilir farklı bir hdd ile deneme şansın varsa dene istersen
  6. Yanlış anladın amacım yargılamak değil ancak öyle birşey yapamazsın ben senin yazdığın programın kaynak kodlarına erişmeyi aklıma koyarsam o koda ulaşırım. Söz misal "Microsoft Windows" ve "Apple Os" kapalı kaynak kodlu milyar dolarlık işletim sistemlerine ulaşılabiliyor. Yani demek istedğim istediğin iş olası değil. Ancak dersen ki kaynak kodlara ulaşmayı olabildiğince engellemek istiyorum onun için yazılım mühendislerine başvurman gerekir ki yöntemlerini paylaşacaklarını sanmıyorum çünkü nasıl yapıldığını bilirsen ve onu böyle bir portalda paylaşırsan nasıl aşılacağınıda paylaşmış olursun. Bir kapının her zaman iki yönü olur.
  7. Hiç düşünme Sony Xperia Z1 al, Z3 ile arasındaki fiyat farkı değmez Z1 daha sağlıklı birde ısınma v.s. gibi probblemli sürümler zaten piyasadan toplatılıyor onu düşünme bile. Mesela Z'de titreşim motoru takılı kalma sorunu ortaya çıktı bütün seri piyasadan toplandı servisten müşteriye yenisi verildi.
  8. işin adabı zaten kodları rahat erişilebilecek şekilde paylaşmaktır saklamayı neden düşünüyorsun onu anlayamadım
  9. listeye kanalları bende koydum da ilk problemim alfabe bile yok saçma sapan karakterler o yüzden listeden bişey anlamadım da kurcaladım buldum istediğim kanalları ama cırt ondada yayın başlamıyor :S
  10. youtube da bi vidyo gördüm anlatıyor da 2 günlük uykuszlukla algılar iyice kapandı bişey anlamadım :S
  11. Kanalları nasıl ekleyebiliriz? Onunda açıklamasını eklersen sana zahmet
  12. ayın 5i ve adil kota dolmuştur :D hadi hayırlısı
  13. eve geçince ilk işim bir kontrol edeyim Sorun çözüldü teşekkürler.
×
×
  • Create New...