Jump to content

huppi

Üye
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by huppi

  1. Önerin için teşekürler ltsc sistemi deneyeceğim.. sıcaklıkla ilgili bi sorun yaşamıyorum turbo boost devreye giriyor. çift fan soğutma sistemi var. eski leptobumda oynadığımda klavyeye el yakacak seviyeye geliyordu. ama bunda en ufak bi ısınmaya şahit olmadım. usb soketinde bi sorun yok kontrollerini sağlamıştım. pc açıp kullanıyorum 1 2 saat sonra sorunu yapmaya başlıyor. donanımsal bi sorun olduğunu düşünmüyorum. farklı windows sürümleri kurup test edeceğim. önce bi ltsc sürüm kurup test edecem sonra gamer mod deneyeceğim. arka plan hizmetleri sebebi ile home sürümü kurdum. sonra ne kadar gereksi hizmet arka planda çalışan işime yaramayan uygulama vs varsa kaldırdım yada devre dışı bıraktım. güncelleme olarak sistemdeki bütün donanım driverleri şuan için en son güncel sürümlerinde. farklı windows sürümleri kurup en sorunsuz kullanabileceğim sistemi bulacağım artık. çözüm önerileriniz için teşekkürler.
  2. Core İ7 8750H İşlemci 8gb ram 256gb ssd (1000mb okuma / 1000mb yazma) Nvidia GTX 1050Ti 4gb ekran kartı notebook böyle bi sisteme sahibim windows 10 pro sürüm kullaniyordum oyunlarda fps düşük geldi bana. maus ta yaşanan anlık kopmalar. vs vs. pro nun getirmiş ek özellikler arka plan uygulama vs düşünerek windows 10 home sürüm kurdum. fakat yine sıkıntılar yaşıyorum. oyunlarda uygulamalarda sanki mausu usb çekip geri takıyolar anlık 3 -5 saniye devre dışı kalıyor gibi sorunlar yaşıyorum. sanki pc nin bu özelliklerinin altında bi performansı var gibi. oyunlarda donma yaşamıyorum ama beklenen fps i yakalayamıyorum. pc üreticisi windows 10 dan aşağı driver desteği yok diyor. sorun yaşamayacağım yada en az sorun yaşatacak diyim bi windows 10 kurulumu olarak ne önerirsiniz. belki yüklediğim windows 10 home sorun vardir. pubg nin kendi emulatöründe açtığımda kaliteyi en yüksekte açması gerekirken orta olarak açıyor. bi anlam veremedim. bi fikri olup çözüm önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  3. Tenda v1200 e bakmanı öneririm.
  4. ESET tarafından yapılan "ESET uninstaller" diye bi yazılım olacaktı. bi dene istersen
  5. 1. video için indirilebilir link https://03-lvl3-pdl.vimeocdn.com/01/1754/3/83771714/225041611.mp4?expires=1495148746&token=0f423bcc50ecbe3953c5c açılan sayfada video üzerinde sağ tıklayıp video olarak indir diyerek indirebilirsin. indirip indirmediğini denemek için denedim mobil veri den bağlı olduğum için devam ettiremedim. hata verir mi vermezmi bilmiyorum bir dene istersen.
  6. Ne alakası var diyebilirsiniz ama Windows Media Player 11 yükle düzelir
  7. avea rehber, my contact backup bu programlarda toplu rehber silme yedekleme gibi işlemleri yapabilirisiniz. gerçi sorunu çözmüşsünüz ben yinede yazdım. alternatif çözüm yolları
  8. notepad bunu komple yapıştır. listen.pls olarak kaydet   [playlist] NumberOfEntries=1 File1=rtmp://77.223.136.16:80/palfm/palfm
  9. konuyu hortlatmış olacam ama. herşeyi harfiyen yapmama rağmen usb ile boot ettiğimde   Error loading operating system hatası veriyor. herşeyi sildim tekrar tekrar yükledim yaptım düzelmedi. !!!   Edit: Sorun çözülmüştür.. 
  10. İfunbox programını kurduktan sonra;   İfunbox Classic / Raw Dosya Sistemi / İtunes_Control / İtunes / dosya yoluna gelip İtunesCDB dosyasının adını İtunesCDBhar olarak değiştirirsen itunes telfonu görücektir.   itunes yerine itools programını tavsiye ederim. müzik video vs atmak daha kolay..
  11. efs yediğini al. sonra custom yükle. modem sürüme dikkat et. custom rom lar efs dosyasını etkilemiyorsa imei ye bişi olmaz ama etkileyen cinsten ise olur. cihazının modeminden düşün bi sürüm atarsan imeinin gitme ihtimali var. burda efs yedeğini geri yüklersen gelir. eğer gelmez ise orjin stok roma geri dönmen gerekir.
  12. En önemli nokta iphone 3gs 6.1.3 için untethered jb henüz yok. telefonunuzu tethered jb yapabilirsiniz fakat şarj bitmesi veya telefonun bi şekilde kapanması durumunda pc ye bağlamadan açamazsınız.
  13. aynısı benimde başıma geldi.  şifreni bir kez yanlış gir. gelen ikinci giriş ekranında doğru gir. o zaman kaydedilsinmi diye soruyor.
  14. uploaded ve rapidgator linkler çalışmıyor...
  15. telefonun orjinal romunu geri yüklemelisin..
  16. arka planda hangi tv kanalı açık kaldı :D

  17. acaba hangi sunuculara upload ediliyor ona göre premium çekicem. düşük hızda bitmez bu :D
  18. indirme sıkıntı ya sen adresini versen ben sana usb bellek göndersem :) yüklesen sonra göndersen tüm masraflar bana ait olacak şekilde :)
  19. netbook var bi tane buna ubuntu kurmayı düşünüyorum ama drivverleri nasıl olucaki. ilk kez windows tan farklı bir işletim sistemi deneyeceğim. 
  20. Tethered mi?   Untethered mi?     ___________..   edit: untethered miş. ekran görüntülerinde program ayrıntılarında yazıyor.. konu içeriğinde göremeyince sorma gereği duymuştum.. teşekkürler
  21. bilindiği üzere netbooklarda cd sürücü yok.. USB üzerinden kurulum gerekiyor bunu USB üzerinden kurabilirmiyiz.. orj. xp leri usb e bootlanabiliyor ama modifiyeleri görmüyor. daha önce yaptığım denemelerde olmadı. bi yolu yordamı varmıdır. veya USB den kurulabilen modifiyeli xp önerirmisiniz. biraz acil netbook şuan çökmüş vaziyette.. hiç olmadı harici cd sürücü alıncak artık..
  22. EeePc 1015PX modeli var satılık..
×
×
  • Create New...