Jump to content

harunsafak

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1697 profile views

harunsafak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dün akşam normal olarak internete giriyordum bu sabah bilgisayarı açtığında girmemeye başladı arkadaki internet kablosunun ışıkları yanıyor bağlantı da var ama internete giremiyorum Sizce sebebi ne olabilir?
  2. [quote name='bitlilimon' date='06 March 2012 - 14:07 ' timestamp='1331042874' post='1165751'] web programcılığını tavsiye ederim..Ayrıca üniversitede bilgisayar öğretmenliğini seçmemeni tavsiye ederim,bir bilgisayar öğretmeni olarak.. [/quote] Bilgisayar öğretmenliğini niye önermiyorsunuz?Bende o mesleği düşünüyordum:)
  3. Parola hatırlama olayı var.Şöyle açıklayım eğer girdiğin siteye şifre falan girerken opera soruyor kaydedilsin mi diye eğer kaydet dersen o sitede basit bi fare hareketiyle hiç yazı bile girmeden direk giriş yapıyor.Ben bazı sitelere böyle yaptım çok rahat oluyor oturduğum yerden fareyle işimi halledebiliyorum:D
  4. Ramin kaç mhz hızında olduğunu nereden öğrenebiliriz?
  5. [media]http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ&ob=av2e[/media]
  6. http://www.youtube.com/watch?v=RLv6xtukwGY bu videonun ilk kısmında çalan şarkıyı bilen var mı ??(2:51 e kadar ki kısmında)
  7. Peki biz Y-MF3 e göre mi tercih yapcaz yoksa MF3 e göre mi??
  8. Ramlarda sorun olabilir bende öyle olmuştu .
  9. Biz hangi puana göre tercih yapcaz???Mesela MF 4 e göre mi yoksaY MF 4 e göremi olacak??Bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden teşekürler Bunlara okul puanı eklenmemiş diye duymuştum oysaki yoksa öyle değil mi??
  10. Biz hangi puana göre tercih yapcaz???Mesela MF 4 e göre mi yoksa Y-MF-4 e göremi olacak??Bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden teşekürler Bunlara okul puanı eklenmemiş diye duymuştum oysaki yoksa öyle değil mi??
  11. Sen iyiki de gitmişsin seni unutmak için mükemmel bir zamanlama . . .

  12. Kelebek gibidir aşk Peşinden koştukça kaçar En iyisi bırak uçsun Belli ummadığın anda gelip başına konar ...+ELİF ŞAFAK

  13. Sensiz kaldım kalalı gecelerin karanlık olmadığını öğrendim . . . .

  14. DANSI ateşle / Burn the DANCE ... <3

  15. Şimdi anladım meğer ne kadar da gereksizmiş:)

×
×
  • Create New...