Jump to content

recruit44

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Moskova

Recent Profile Visitors

428 profile views

recruit44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Performans olarak değerlendirme yapan yokmu ben mi göremedim?
  2. lp.cap paket leri nerden temin ederiz yukarıda link vermişsiniz ama sayfa gitmiş sanırım. bana   Windows 7 sp1 ultimate için ingilizce ve rusca lp.cab dosyaları lazım    http://winaero.com/blog/download-official-mui-language-packs-for-windows-8-1-windows-8-and-windows-7/   burda exe formatında var winrar ile baktıgımda cok fazla sayıda klasor var direk olarak cab dosyası temine edebileceğim bir baglantı paylaşabilirmisiniz yada burdan indirebileceğim linkler.
  3. Degerli vaktinizden zaman harcadığınız için minnettarım. Benim yapmak istediğim;   Windows 7 ultimate + Windows 8.1 pro + driver pack + Katılım program paketi   işletim sistemlerinde İngilizce - Rusça - Türkçe Dil seçimi yapıp kurulum aşamasında dil seçimi yapabilmek Kurulum bitiminde otomatik aktivason yapmak için uyarı vermesi ve programları kurmak. Programları kurma aşamasında da hangi dilde kurulmussa o dile ait programları kurmak.   İşletim sistemlerinde gerek olmayan bileşenleri çıkarıp (media center gibi vs..) oluşacak sistemi hem performans olarak hemde boyut olarak minimum seviyeye indirmek.   Yapmak istediğim bu ama hem beceriksizliğimdem hemde zaman kısıtlılıgından yeteri kadar kendimi veremiyorum.   İlginiz için tşk ederim.
  4. Merhaba Arkadaşlar;   Ruşca olan bir windows 8.1 işletim sistemi İso dosyasına Türkçe ve İngilizce dil paketlerini ekleyip kurulum esnasında hangi dilde sistem kurulmasını istiyorsak o dilde kurulum yapmasını sağlamak istiyorum. Birde bunlara kurulum esnasında program ekleyip sistem kurulumunda programlarıda yüklemek istiyorum.Burada ve nette bu konu ile alakalı bir kaynak bulamadım. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istirham ediyorum.   Teşekkürler.
  5. windows 7 lite yerine windows 8.1 en-ru ve windows 7 en-ru sistemlerini ekleme istiyorum bu konuda yol gösterirmisiniz?
  6. Ben işletim sistemleri içine İngilizce ve Rusça dilleri entegre etmek istiyorum bu konuda nasıl yapabileceğime dair bilgi paylaşırmısınız
  7. Üstad benim evdek notebook umda 1 gb ram var celeron işlemci 1,6 ghz 598 mhz idi sanırım bir türlü kuramadım 4 gb ram hatası veriyor nasıl kurabilirim. Hatta Windows 8 Embembed sürümlerini bile kuramadım. Yanlış yaptığım bir durum mu var yoksa konfig yetersiz mi?
×
×
  • Create New...