Jump to content

sanal_alem

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

766 profile views

sanal_alem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. maalesef olmadı. başka bir çözüm var mı arkadaşlar?
  2. merhaba arkadaşlar. bilgisayarda office ltsc 2021 yüklü. bugün bir şey farkettim. herhangi bir office dosyasını açmak istediğim de uygulama cevap vermiyor. yönetici olarak çalıştır yapmadan da uygulama çalışmıyor. mesela bir word dosyası var. tıklıyorum ama açmıyor. ama boş word dosyasını sağ tıkla yönetici olarak çalıştır dediğimde boş word dosyası açılıyor ordan dosya aç yaparak istediğim dosyanın içerisine giriş yapabiliyorum. revo unistaller ile office programın kaldırdım ve yeniden kurdum ama yaşadığım bu olumsuz durum hala devam ediyor. bunun çözümü nedir arkadaşlar. yardımlarınızı bekliyorum
  3. merhaba arkadaşlar. exocad adında program arıyorum. diş kliniği sektöründe kullanılan bir tasarım programı. 3.1 ile 3.0 versiyonları bulunmaktadır. tercihen 3.0 arıyorum ama 3.1 de olur.(full olursa daha süper olur :))
  4. sorunu buldum. monitörde sıkıntı var. 6 7 kere aç kapa yaptıktan sonra sanki ısınıyor ve görüntü veriyor. monitör neden böyle tepki veriyor/
  5. galiba yanlış anlaşıldı. casper ekranından sonra ekran siyah kalıyor ve açılmıyor. 4 5 defa reset tuşuna basıyorum. daha sonra bios giriş yapıyorum. biostan çıktıktan sonra windows başlıyor yazısı çıkıyor. hdd test ettim her hangi bir sorun yok.akşam kasa içindeki kabloları kontrol edecem. ama pc bir kere açıldıktan sonra yeniden başlat yapınca pc normal açılıyor
  6. pc açılmama. resimlerde görüldüğü gibi bilgisayar casper yazısından siyah ekran olarak kalıyor. 3 4 defa resetledikten sonra bios ayarına gir çık yaparak bilgisayarı açabiliyorum. bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar?
  7. modem arayüzüne bağlanma sorunu merhaba arkadaşlar. konuyu tam nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım. kusura bakmayın benim sorunum ; pc den modem arayüzüne bağlantı yapamıyorum ama telefondan bağlantı yapabiliyorum. pc ve telefon wifiden bağlantı yapıyor. adres satırına 192.168.1.1 yazınca sayfa açılmıyor ama telelefondan yapınca sayfa açılıyor ve modemin içine giriş yapamıyorum. pc den bir türlü moden ara yüzüne giriş kısmına giremiyorum. neden olabilir?
  8. konuyu biraz açar mısın. hangi ayarları yaparsak sanal sistemi gerçekmiş gibi gösterebiliriz?. böyle bir ayar olabilir mi?
  9. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  10. şimdi bu x-tarp oyunun sanal pc de kurulu olduğunu anlıyor ve oyunu başlatmıyor. peki bu x-trap nasıl oluyor da oyunun sanal pc de kurulu olduğunu anlıyor. sanal pc de nereye bakıyor ki biliyor. bu baktığı yerden bir ayar yapılamaz mı? sanal pc de çalıştığını değilde gerçek pc de çalıştığını anlasın
  11. sanal pc ip yapılandırması yardımı merhaba arkadaşlar. bilgisayarıma vmware kurdum. bilgisayarımın ip ile sanal pc min ip sini aynı olmasını istemiyorum. sanal pc nin ip sini ile bilgisayarımın ip sini nasıl farklı kılabilirim. bunu bir sebepten dolayı istemekteyim. sanal pc ye oyun kurdum. ama oyunu başlatmak isteğimde oyun başlamıyor. oyunu koruyan bir program var (x-trap). bu x-trap oyunun bağlanmısına izin vermiyor. hani diyorum acaba bu x-trap kandıramaz mıyız, yani sanal pc sanki 2.bir gerçek pc gibi gösterip farkıl bir ip kullanıyormuş gibi gösterip oyuna bağlantı yapamaz mıyız? yani modem hem bilgisayar için hemde sanal pc için farkıl ip atasın ve oyuna bağlantı yapsın. (internet cafe lerde her bir bilgisayar aynı oyuna bağlanabiliyor) bende bunun gibi yapabilir miyim sanal pc de. farklı ip atayıp oyuna bağlantı yapabilir miyiz?
  12. klavyeyi başka bir bilgisayarda denedim çalıştı. şimdi başka bir klavyeyi deniyecem bakalım sorun windowstamı yoksa bilgisayarda mı?
  13. bu konu hakkında hala yardımlarınızı bekliyorum. logitech firmasına e-posta attım ama onlardan da bir cevap gelmedi
  14. maalesef olmadı. hala klavyeyi pc ye tanıtamadım
×
×
  • Create New...