Jump to content

exe_cut

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by exe_cut

  1. Patch ettikden sonra halen Fake serial uyarısı alan arkadaşlar  internet Download Manager dizinindeki IDMGrHlp.exe  yi silip sonrasında aynı dizin içindeki idmbroker.exe nin adını IDMGrHlp.exe olarak değiştirip kaydederse sorun ortadan kalkıyor  IDMan 6.18 Build 8  için test edilmiştir ve sorun olmadığı gözlenmiştir. Belki işinize yarayabilir.

    Hocam çok sağol. kafayı yiyecektim her türlü patch vs denedim habire o illet mesaj çıkıp duruyordu. şu an sorunsuz çalışıyor ve serial mesajı falan yok.

  2. Nod32 Smart Security 3.0.672 antivirusu yada karpersky ı kuramadım bir tek dier her seyi kurdum 64bit olan sistemi kullanıyom. bu antiviruslerde bu siteden cektigim antivirüsler. aradım 64-bit ligi varmı diye onuda bulamadım eger bulabilen varsa lütfen yardım edebilirmi. bir link cok iyi olurdu.

    Şimdiden yardımlarınızlarınız,ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

  3. To install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK.

    Note: The installation media can be a Floppy disk,CD,DVD, or USB flash drive

    Arklar 64-bit olanı indirdim kurmaya calıstım ama licence ı kabul ettikden sonra Windows u nereye kurulsun ekranı geliyor (C:)'i seciyorum Load drive mi onu diyorum ardından bu ileti geliyor Altında da Browse open vs yazıyor..

    Lütfen yardımlarınızı bekliyorum, Acayip heveslendim windows 7 ye lütfen kurmama yardım edin

×
×
  • Create New...