Jump to content

xvoodoox

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

592 profile views

xvoodoox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Benim laptopun açılma hızı 2 dakika sürüyordu. bu ekran kartı driverını eski versiyona çevirdim. şimdi 30 saniyeden kısa sürede açılıyor. Seninkinin ekran kartını yükledikten sonra sürücü güncelleştir de ordan da bilgisayarımdaki sürücüleri tara seçeneğine gel listedeki sürücüleri dene belki birisi işe yarar.
  2. youtube baktım bugün sorunun kaynağı ekran kartı driverındaymış. windows 8 2014 yılına ait driverını yükledim sorun çözüldü. eğer sorun ekran kartındaysa bu şekilde çözebilirsiniz.
  3. aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bıraktım. 35 saniyede açıldı ama çözünürlük berbat
  4. Benim ekran kartı amd radeon . benimkinde işlemciyi ortak kullanan bi ayar varmış onu devre dışı bıraktım ama açılış hızı 2 dk yakın süryor. ssd kullandığım halde durum böyle. sistemi ilk kurduğumda hızlı bir şekilde açılıyor daha sonra driver güncelleme yapınca bir anda açılış hızı yavaşlıyor. chipset driverı etkiler mi acaba ya da başka neden olabilir bu durum.
  5. benim laptopta çok uzun sürede açılıyor. sizinkine benzer bir sorun olabilir. sliyi nasıl devre dışı bıraktınız. anlatırmısınız.
  6. ben silinen harddiskimdeki video dosyalarını kurtarmak için bir program arıyorum harddisk 1 tb olunca tarama işlemi 1 günden fazla sürüyor o yüzden bu programı yada başka programları kullanıp videolarını sorunsuzca kurtarablen birisi varsa tavsiyelerini almak isterim.   Not: Recuva ile denedim kurtardığı videoları vlc gom bs player gibi programlar açmadı.  My Files Data Recovery ile denediğimdede 720p ile çekilen videolarımın çözünürlüğü sanki 240p gibi oldu. videoların kalitesinde epeyce bir düşüş oldu gerçi dosya boyutu yine yüksek ama işte görüntü kalitesi berbat.
  7. ben silinen harddiskimdeki video dosyalarını kurtarmak için bir program arıyorum harddisk 1 tb olunca tarama işlemi 1 günden fazla sürüyor o yüzden bu programı yada başka programları kullanıp videolarını sorunsuzca kurtarablen birisi varsa tavsiyelerini almak isterim.   Not: Recuva ile denedim kurtardığı videoları vlc gom bs player gibi programlar açmadı.  My Files Data Recovery ile denediğimdede 720p ile çekilen videolarımın çözünürlüğü sanki 240p gibi oldu. videoların kalitesinde epeyce bir düşüş oldu gerçi dosya boyutu yine yüksek ama işte görüntü kalitesi berbat.
  8. ben silinen harddiskimdeki video dosyalarını kurtarmak için bir program arıyorum harddisk 1 tb olunca tarama işlemi 1 günden fazla sürüyor o yüzden bu programı yada başka programları kullanıp videolarını sorunsuzca kurtarablen birisi varsa tavsiyelerini almak isterim.   Not: Recuva ile denedim kurtardığı videoları vlc gom bs player gibi programlar açmadı.  My Files Data Recovery ile denediğimdede 720p ile çekilen videolarımın çözünürlüğü sanki 240p gibi oldu. videoların kalitesinde epeyce bir düşüş oldu gerçi dosya boyutu yine yüksek ama işte görüntü kalitesi berbat.
  9. Photoshop yerine Gimp Nero yerine CD Burner XP Total Video Converter yerine Format Factory
  10. bu nasıl anket bunun sonucunu nasıl belirleyeceksiniz hehehe bende yazayım HP IPAQ 514 Voice Messenger
  11. ekran kartını güncelledinmi? bide öyle dene
  12. sanırım senin pc ile ilgili bi sorun olmalı ben baya bi lvl atladım street racer setleri dizdim arbaya henüz bi sorun çıkmadı. CD ye nasıl yazdıracam diyen arkadaşa söyleyeyim dosya bir iso kalıbıdır. nero dahil herhangi bir dvd yazma programı ile kalıbı yazdır demelisin, bununla birlikte eğer bilgisayarında winrar yüklü ise iso dosyasını winrar ile açıp içinden setup.exe yi çalıştırararkta oyunu kurabilirsin. oyun atma sorunu benim başıma gelmedi hiç. grafik ayarları biraz düşürmeyi deneyebilirsin belki işe yarar.
  13. dll dosyası hatası olan arkadaşlar directx versiyonunuzu güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır. veyahut diğer arkadaşların vermiş olduğu adreslerden eksik dll dosyalarını indirim gerekli yere kopyalayarakta sorunu halledebilirsiniz.
  14. Arkadaşlar bayadır foruma girmiyordum. o yüzden cevaplar biraz gecikmeli olcak kusura bakmayın. ilk önce CD ye nasıl yazdıracam diyen arkadaşa söyleyeyim dosya bir iso kalıbıdır. nero dahil herhangi bir dvd yazma programı ile kalıbı yazdır demelisin, bununla birlikte eğer bilgisayarında winrar yüklü ise iso dosyasını winrar ile açıp içinden setup.exe yi çalıştırararkta oyunu kurabilirsin. ikinci olarak eksik dll dosyası hatası olan arkadaşlar directx versiyonunuzu güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır. veyahut diğer arkadaşların vermiş olduğu adreslerden eksik dll dosyalarını indirim gerekli yere kopyalayarakta sorunu halledebilirsiniz. üçüncü olarak şifre neyy diye yazanlar olmuş şifre son parttaki doc belgesindeydi ve linkleri yüklerken rapidshare bana 20dk sonra dene deyince onunda linki atmıştım. ama şimdi konuya edit yapıp doc dosyasının içindeki şifreyi konuya ekleyeceğim. başka sonuru olan ?
  15. hiç bir eksiği yok oyunun her şeyiyle tam
×
×
  • Create New...