Jump to content

Sirius

Emekli
  • Posts

    4366
  • Joined

  • Last visited

About Sirius

Profile Information

  • Male
  • gizli

Recent Profile Visitors

28155 profile views

Sirius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

65

Reputation

  1. Selamlar linkte detaylı bir inceleme var lg ile ilgili. Dilerseniz bakabilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/lg-dual-plus-klima-inceleme-24-000--149059223
  2. This coupon is not valid for your account. bende de bu uyarıyı verdi. 
  3. Torrentden indiriyorum ya da tnc üzerinden ama acronis programları hemen ertesi gün lisanssız duruma düşüyor, yedeklemek için aynı kalitede program var mı? Paragon gibi? Ya da Acronis crack aranmaktadır. 
  4. Olum bu borçları falan ödemeyin sakın, gelir testi ney la adam fişler gibi.    Ayrıca Neden bir Genel Sağlık sigortası ödeyeyim ki, 2 sene hasta olmayacağım ama ne olur ne olmaz diye devlete  para mı ödeyeceğim? 2 senede bir hasta olursam gider özelde bakılırım, illaki devlete niye prim vereyim ki?    Bana mantıksız geldi.   Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.   Sosyal devletin temel amacı herkese insan onuruna yaraşan asgari bir yaşam düzeyi sağlamaktır. Eğer devlet kendini sosyal devlet olarak tanımlıyorsa şu hakları da vatandaşlarına sağlamalıdır: a. Çalışma hakkı b. Adil ücret hakkı c. Sosyal güvenlik hakkı d. Konut hakkı e. Sağlık hakkı f. Eğitim hakkı     Devlet sosyal ise bizim sağlıklı yaşamamızı sağlamak zorunda, hastalanınca tedavi ettirmek durumunda değil mi...     Kafamda deli sorular... 
  5. 2016 64 bit i sizin verdiğiniz linklerden indirdim kurdum, sorunsuz çalışmaktadır. Crack çok basit. İndirmek isteyenlere bilgi vermiş olayım. 
  6. Beraberliğe 100 tl yatırayım diyorum 3.6 veriyordur muhtemelen, Fenerbahçeliyim ama kazanmamız zor. 
  7. İkinci el aldım bir gazla alan arkadaşım vardı zengin. Masaüstü daha cazip geldi ona, sıfırının çok çok altına aldım arkadaşlar. 
  8. Şunu aldım.    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-59-425035-notebook?keyword=y50
  9. Arkadaşlar bilgisayarı yenilemeye kara verdim . Bütçem 3500 tl. Beklediğim özellikler   1- Solidworks 2015 ve autocad 2015 i çok rahat çalıştırmalı. (Render yapmıyorum) 2- Güncel oyunlaı yüksek ayarda oynatmalı. 3- Minimum 16gb ram olmalı. 4- Yasal lisansım var freedos olmalı.  5- SSD olmalı. 1920X1980 çözünürük olmalı.    Ben bir tane Msi marka buldum onu birazdan eklerim buraya. Servisi falan nasıl bilemedim?      Teşekkürler şimdiden. 
  10. hocam toplama almak isterseniz aynı fiyata daha iyisi toplanabilir. Yardımcı olalım toplamaya sıcak bakıyorsanız . 
  11. Ne yaptıysam düzeltemedim arkadaşlar aynı hata devam ediyor. 
  12. Arkadaşlar bunu kullanan var mı acaba? Gerçekten fark yaratıyor ise indirelim, kullanalım. 
  13. Arkadaşlar merhaba; Bilgisayara steam platformu üzerinden oyun yükledim. Yüklerken direkt x de kuruldu. Ve artık sürücülerime sağ tıklayamıyorum ve bilgisayarıma giremiyorum. Ekranda şöyle bir hata çıkıyor: Ne yaptıysam düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?
  14. denedin, yenildin. olsun, yine dene, yine yenil. daha iyi yenil  
  15. 32 gb modeli için bile fiyat pahalı. İsterseniz revize edin fiyatınızı, satmanız kolaylaşacaktır. 
×
×
  • Create New...