Jump to content

candsbanda

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

404 profile views

candsbanda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaslar PES2011i indirip turkce oynayan birisi varsa (kendi gozuyle gormusse yani=) ) lutfen buraya dil dosyasini yukleyebilir mi tercihen rapidshare, hotfile ya da fileserve.. 5.tukce dil dosyasini denedim, hala isvecce..
  2. ya ben indirdim coktan, ispanyada yasadigim icin ispanyolca versiyonunu indirdim, spikerin ispanyol olmasindan memnunum zaten de, su menuleri turkce merak ettim, keske spikerin de turkcesi olsa, guntekin onay ile ridvan dilmen guzel olurdu bu arada bir arkadas sadece spiker ve menu dosyalarini bir rar yapip language pack seklinde yuklese ne guzel olur..
  3. ya arkadaslar bu turkce dil dosyalarini deneyen var mi?? tam 4 tane farkli linkten turkce dil dosyasi indirdim, bende hep isvecce aciyor o dil dosyasi.. gercek bir turkce dil dosyasi olan yok mu?? PES 2011 Ispanyolca versiyonu var, ama bu dosya olarak farketmemesi lazim, yani turkceyi isvecceye cevircek kadar yetenekli degildir oyunum
  4. Internetteki ASUS F3Sv bios mod'u çalışmayan arkadaşlar için... ASUS F3Sv Bios 208 Slic2.1=Asus, SLP=Asus, Cert=Asus, Method=SSV3+MM Tool, AmiTool 1.41, Asus Cert in Folder http://rapidshare.com/files/305000930/F3Sv208AS.rar Rar dosyasının içinde mephistooo2 adlı arkadaşımızın otomatik sertifika ve key yükleyicisi de bulunmaktadır.. istanbul82, mephistooo2 ve bana bios mod'u gönderen B4tooB adlı arkadaşlara teşekkür etmeyi bırakın, minnettarım ) Sayelerinde orjinal Windows 7 kullanabiliyorum..
×
×
  • Create New...