Jump to content

mrdag01

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mrdag01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Öncelikle tşk ederim. Yandiske kaydettiğim linkler EASM MULTIBOOT 2014 ŞUBAT adlı çalışmaya aitmiş. Sizin çalışmanızı kaybetmiştim. Tekrar indirecez artık.
  2. Arkadaşalar daha önce yandiskime kaydetiğim partları indirim. Ama rar dan çıkarmak istediğimde rar şifresi istiyor. Forumda şifresiz olduğu yazıyordu.
  3. Hocam u sorun hakkında bilgisi olan yok mu? Bölünmemiş harddiskte de aynı hatayı veriyor.
  4. Hocam öncelikle ellerinize sağlık. elimde büyük kapasiteli flash olmadığı için harici diskime kurmayı denedim. crasadure hocamın anlatımlarından dafayadalanarak hd ye imajı yükledim. Fakat hd yi boot edince siyah ekranda imleç işareti yanıp sönüyor. qmenü ile test ettim çalışıyor. Efi aktif ve data görünüyor. Buraya kadar herşeyi doğru yaptım ama boot edemedim.
  5. Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Şu şekilde çözdüm. EFİ bölümünü Assigin Drive letter ile harf ata. Daha sonra Hide ile gizle sonra tekrar unhide ile göster. Denem yaparak bu şekilde çözdüm.
  6. Arkadaşlar sistemi kurduktan sonra Hardiski iki bölüme ayırdım. Sorun çıkmadı. Sırada sistem için ayırdığım bölümü yazmaya karşı korumalı yapmak istiyorum. Fakat tüm hd yi korumaya alabiliyorum. Sadece istediğim bölümü nasıl korumaya alabilirim. Emeği geçenlere tşk.
  7. Öncelikle emeğinize sağlık. Bu sistemi yeni alacağım 1 tb lık taşınabilir hd ye kurmayı düşünüyorum. Hd yi ikiye bölüp diğer bölümü döküman vs. için ayıracağım. Acaba sistemi kurmadan önce mi yoksa kurduktan sonra mı iki bölüme ayırmalıyım. Hangisi daha sağlıklı olur. Tşk.
  8. Bölünmüş hd yi tek parça yapmak mantıklı gelmedi. Son denememde Win 7 eski pcler için 32bit Starter kurabildim Sorunsuz çalışıyor.Sanırım sorun benim laptopun donanım yetersizliği imiş. Tşk ederim.
  9. Çok tşk edrim. İkinci bölümde verim çok fazla. Xp kurayım o zaman. İyi çalışmalar.
  10. Öncelikle Ellerinize sağlık sayın hocam. Windows 7 Eski PCler için olanı kurmak istedim. Kurulumun ikinci kısmı yani gerekli dosyalar koyalandıktan sonra sistemi harrdiskten başlattığımda resimdeki alıyorum. Ultimate, home,starter vs... hepsinde aynı hatayı aldım. daha önce win7 . kurmuştum pc çalıştırıyordu.
  11. Öncelikle ellerinize sağlık diyorum. 32 gb usb yerine harici hdd kullansak herhangi bir hata verir mi? tşk.
×
×
  • Create New...