Jump to content

cemox

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

384 profile views

cemox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhabalar, Biz 24 saat yayın yapan bir radyo kurduk ve bunun için bir web site kurmayı düşünüyoruz. Ama ne tür bi altyapıda web site almamız gerekiyor onu bilmiyoruz. Flash ve iatediğimiz tasarımı yükleyebilecegimiz bir site satın almak istiyoruz yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler.
  2. Öncelikle mrhaba arkadaşlar buğün sabah bilğisayarı açtım hoperlor jakı cıkmıstı bende takıyım dedım taktım cazır cuzur ettı ses gelmedı.Bende bılgısayar zaten donup donup duruyo format atıyım dedım Format attım ve halen ses yoktu bende ses kartını soktum dırek motherboard üzerindeki ses çıkışlarına bagladım ama halen ses yok.Şimdi bilgisayarcıga gıdıp ses kartı alıcam 30 tl'ye gene olmazsa adam ses kartını gerı almıyacak.O yuzden yapabılecegım son seyler nedır?
  3. [font="Comic Sans MS"]Merhaba ben 1 internet hattını 2 modeme baglayarak kullanmak istedım.Sakın nasıl bı malmıssın lan sen demeyın cunku evımdekı ve dukkanımdakı pc lerı kablosuz olarak kullanıyorum mecbur ıkı kablosuz modem kurmak zorundayım. Bunu nasıl yaptın dıye sorarsanız. 50 metre ehternet kablosu aldım bır ucunu dukkandakı modeme dıger ucunuda evdekı modeme taktım ve evdekı modemın DHCP ayarlarını kapattım. eve ınternet geldı fakat dukkandakı pc yı actıgımda once modeme taktıgım ehternet kablosunu cıkartım 10 sn beklemek zorunda kalıyorum ve sonra ehternet kablosunu gerı takıyorum . acaba daha ne yapmalıyım?[/font]
  4. Paşam bunların hepsını tek tek ındırecegızmı yaww?:s:s:s
×
×
  • Create New...