Jump to content

saybatli

Üye
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saybatli

  1. Zaten başarılı bir sistemdi. Sadece görsellik kısmı herkese hitap etmiyordu. Tema ve arkaplanları ayrı bir paket olarak verebilirsin. isteyen uygulayabilir. Bu sistemi de bir aksilik olmazsa hafta sonu bir kaç cihaza kuracağım.
  2. Görsellik biraz fazlaydı ama hem windows 7 görünümlü hemde ilk sürümünü hız ve akıcılık olarak çok beğeniyordum. Bunu da uygun zamanda normal bir bilgisayara kurup test ederim. Yorumlarımı yazarım.
  3. Eline sağlık güzel bir sisteme benziyor. Butterfly os da sana aitti sanırım ondaki akıcılık bunda da var mıdır ?
  4. Bu tarz sistemlerde ekran kartı sürücülerini yükleyip oyun için kullanılabilir mi ?Deneyen oldu mu ?
  5. Aynen çok doğru. Bilgisayar kullanım amacınız oyun oyunama, video işleme ya da 3D grafik tasarımı değilse dahili ekran kartları her zaman iş görür. Hem maliyeti düşürür hem de harcadığı gücü.
  6. tam bir windows 7 zaten olamaz ama tema olarak güzel görünüyor. Görünüm değilde performans olarak windows 7 olursa tadından yenmez 🙂 eline sağlık.
  7. Arayüz tasarımı olarak güzel olmuş. Daha çok geliştirilebilir ama bu haliyle bile bir çok kullanıcının işini görecektir. Eline sağlık
  8. Alternatif olarak bakılabilir ama ventoy gerçekten çok başarılı tek sıkıntısı eski cihazlarda düzgün çalışmaması.
  9. Özel bir hastanede biyomedikal ekip lideri olarak görev yapıyorum. Ayrıca Bilgisayar yazılım,donanım,otomasyon gibi işlerlede uğraşıyorum 😊
  10. a.selam bunun için winpe sistemler kullanıyorum. pe nvme driver tanıttıktan sonra acronis ile işlem yapabilirsiniz.
  11. Eline sağlık güzel bir program olmuş. Favori ayalar gibi bir buton ekleyip daha önceden belirlediğimiz ayarları tek seferde yapacak şekilde bir geliştirme yapabilir misin ?
  12. Dahili ekran kartından da görüntü almak için biosdan ayar yapılıyor. Senin anakart da var mı onu kontrol etmen gerekiyor.
  13. Eline sağlık kullanışlı bir sisteme benziyor. yakın zamanda deneyeceğim inşallah.
  14. Bu sistemde güzel ama daha uyguna toparlanabilir 2.el olarak ne kadar fark eder iyice düşünmek gerekiyor. Zaten sıfır olarak bulamazsın sahibinden letgo gibi sitelere bakın fiyatlarına
  15. a.selam Kasası güzel seçilmiş. Anakartında z77 olmasıda çok iyi. Ekran kartı da bu donanım için yeterlidir. Fiyatı normal. Zaten parçalarını teker teker araştırsan daha çok fiyat çıkacağını görebilirsin
  16. ben 2 sene önce 350 ye almıştım baya yükselmiş
  17. Benim kullandığım ve memnun olduğum termostat bu: https://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-demirdokum-exacontrol-7r-programlanabilir-kablosuz-dijital-fiyati,4604697.html
  18. Bu bahsettiğin sorun bios pilinin bittiğini gösteriyor onu değiştir. Ram konusuna gelince öncelikle ram slotlarını iyice tozdan arındır. Eline fırça al slotları temizle sonra ramin slota giren pinleri temizle. Tekrar dene büyük ihtiamalle 2. slotda çalışacaktır.
  19. Multiboot serisi için v6 yı hazırlamaya çalışıyorum şuan kısmetse en kısa zamanda yayınlayacağım inş.
  20. merhaba boş hali platform olarak geçiyor. ama için doldurup kullanabileceğim birşey değil
  21. Kurduğunuz disk yazmaya karşı korumalı olabilir kapatılmaması için başka bir neden yok
  22. İstediğin diske kurabilirsin aşağıda kurulumu anlatmaya çalıştım Daha önce düzenlemedim. Ama sanırım hex editor ile düzenliyorlar Katılımsız programlar için düzenleme modunu kapatın düzelecektir.
  23. Bir hata olmuştur tekrar baştan oluşturun. Yönetici olarak çalıştırdın mı ?
×
×
  • Create New...