Jump to content

hoca953

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hoca953

  1. Bizler de EXTRA Program ilave edebilir miyiz? Ellerinize ve emeğinize Sağlık. TEŞEKKÜRLER
  2. crassedure üstadım: Makinam ,AMD Ryzen 7 5700X , 32GB DDR4 Ram. ayrıca 4 adet ssd var. bu Forumda yayınlanan "KMPE" isolarının bazılarını usb'den çalıştırırken açılışta makina kilitlenip kalıyor. Sorum şu "c sürücüsü haricindeki bir diske vbox yükleyip oradan çalıştıracağım "KMPE" ile "C" sürücüsünün yedeğini alabilirmiyim? Ayrıca Tanıtım videolarında kullandığınız " VirtualMachine Usb Boot1.72 x64" Programını çalıştıramayı beceremedim.Bu programı nasıl çalıştırabileceğimiz hakında da açıklaytıcı ve öğretici bir tanıtım videosu lütfedip hazırlar mısınız?. 70 Yaşındaki Dededen şimdiden Teşekkürler.
  3. Usta ; Eline Emeğine sağlık .Arşivlik bir çalışma. Ne kadar teşekkür etsek yetersiz kalır.
  4. Ellerinize sağlık.Çok teşekkürler
  5. TEŞEKKÜRLER "Memhistooo2" USTA. Yaklaşık 3 4 aydır bunun için tırmalıyordum. Bugün muradıma erdim. Emeği geçenelere şükranlarımı sunuyorum. San disk 128 gb USB de sorunsuz kullandım. hem "mini windows.vhdx" dosyasını hem de bir windows 10PE iso dosyasını problemsiz olarak Kullandım. TEBRİKLER EMEKLERİNİSE SAĞLIK.
  6. Bu kadar kısa sürede cevap verdiğiniz için Teşekkür eder; verdiğiniz bilgilere de minnettarım. Tekrar Teşekkürler iyi günler dilerim.
  7. Saygıdeğer Ustam bende bir tane 1tb lık usb var(Çinden getirttim) Buna ne ventoy ne de grub2fm yükleyemedim. Yardımınızı bekliyorum Ne Önerirsiniz?
  8. indiriyorum ve Sanal makinada deneyeceğim, Ellerine Sağlık.
  9. daha önceki kmpe lerde ne işi varsa ondan olacak !
  10. USTA Ellerine sağlık çoook teşekkürler;fakat içinde OFİS olmadan biraz YAVAN kalmış. Yine de eline emeğine Sağlık. iyi ki varsınız.
  11. Sayın @Köylü USTA "patch exe" içerisine office 2010 veya free office ekleyebilirseniz; çok müteşekkir kalacağız. ocd hastası bu ihtiyarı kırmayın lütfen
  12. ÖZÜR DİLERİM ; Ben Yanlış YAPMIŞIM. Benim Hatam Sayın @ Karadurak Usta.(tabii yaş 70'e yaklaşınca unutkanlıklar ve hafif bunama başladı.)
  13. usta verdiğiniz linten indirdim. içinden LİNUX çıktı. Acaba Ben mi yanlış yaptım ????
  14. işe size softmaker free office portable 2021 . içerisinde microsoft Offis desteği olan A)PLANMAKER=EXCEL ; B)TEXTMAKER=WORD ; c)PRESENTATİON=POVERPOİNT muadili ücretsiz programlar. Güle,güle Kullanın. Link : https://drive.google.com/file/d/1nvI4Ds1nSY0m1q2gJCjyfU00IOYW-eOa/view?usp=sharing
  15. USTAM Ellerine VE Emeğine SAĞLIK. Çok ihtiyacım vardı. Tekrar TEŞEKKÜRLER.
  16. Sayın @karadurak ve @köylü Ustalar windows 11 KMPE ve gerekli güzel programların olduğu bir KMPE iso'sunu siz değerli ustalarımızdan Bekliyoruz
  17.   Bu kadar adıma gerek olmadan PWBoot ile hazırlamak için link . Not: İngilizce . . . .   http://www.texplr.com/2012/11/install-and-boot-windows8-from-external-hard-disk.html
  18. Hiç denemedim. Yedek belleğim olsa denerdim. Bilemiyorum.  :(
  19. @tncsever  ; ilk açılışta uzun sürdü, sonra normal açıldı.  USB den çalıştığı için normal açılışa oranla uzun sürüyor.   @denizduac5 ; Win7 için denemedim, bilmiyorum.  
×
×
  • Create New...