Jump to content

luger

Üye
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by luger

  1. Internet Download Manager 6.41 Build 15 Çilek bir crack aracıdır ve Internet Download Manager için üretilmiştir. IDM v6.41 build 15 + Çilek --------------------------- https://www.dosya.tc/server43/o0hmr2/IDM_v6.41_build_15.rar.html Not: Bu paylaşımda Çilek(v1.4 build 13) adlı Lisans programı var. Çileğin verdiği lisans, IDM'yi güncellemediğiniz sürece ömür boyu geçerlidir. Güncellerseniz tekrar çileği kullanmanız gerekir. Not2: Çilek en uyumlu Win 7'de çalışır ama Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11 destekliyor.
  2. İndirip kullandım ama içerisinde patch aracı bulamadım.. Bu katılımsız kurulama benziyor.. Katılımsız kurulumlar sitenin, katılımsız bölümünde paylaşılmıyormuydu acaba?
  3. Internet Download Manager 6.41 Build 14 Çilek bir crack aracıdır ve Internet Download Manager için üretilmiştir. IDM v6.41 build 14 + Çilek --------------------------- https://www.dosya.tc/server42/7eoqph/IDM_v6.41_build_14.rar.html Not: Bu paylaşımda Çilek(v1.4 build 12) adlı Lisans programı var. Çileğin verdiği lisans, IDM'yi güncellemediğiniz sürece ömür boyu geçerlidir. Güncellerseniz tekrar çileği kullanmanız gerekir. Not2: Çilek en uyumlu Win 7'de çalışır ama Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11 destekliyor.
  4. Bu çalışma için kocaman teşekkür ederim. Windows-7-64-Bit-Lite sürümünü indirdim ve bugün kurdum. Şu ana kadar 2 kez mavi ekran aldım. Sistem günlerinden, uygulama sekmesinde "WMI" ve "CAPI2" Kaynak hataları alıyorum. Yani herkeste öyle mi? Bende mi böyle sadece?
  5. Sanırım bir yöntem var. Bir kaç yere bakıp geliyorum. -------------------------------------- Yöntem: nous arkadaşımız tarafından paylaşılmış. Bu program kalıntıları temizliyebilicek tek program neredeyse denilebilinir.
  6. Çalışan bir 10 günlük sınırlaması olmayan bir link iştemişsiniz sanırım. Portable olarak çalışan link buyrun. File_Viewer_Plus_v2.0.1.36_Portable
  7. Siyah inci mi Geçen gün elimdeydi. Kocaman dvd yi ikiye kırıp çöpe attım Aranılıcağını bilmiyordum. Pc ye bir bakayım.. Sanırım pc de olanlarıda sildim.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Baktım şimdi. pc'de siyah örgü'den başka bişey kalmamış. Tövbe ya.
  8. @ekycy : Bir xp sürümü arıyorum 1 haftadır. Sizin paylaştığınız xp olduğunu düşünüyorum ama tabiki 2. versiyonu olan. İndirdim ama bir sorun var. Sanırım dosyanın belli bölümleri bozulmuş Başka link verme şansınız var mı acaba? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------İki ayrı yazı yazmıştım, birleşmişler. Merhaba arkadaşlar, Hazır böyle bir konu açılmışken bende buradan yazmak istedim. Bende bir xp arıyorum ve 1 hafta oldu ama bulamadım Yapılma tarihi: 25-30 Mayız 2008 civarı ve iki adet sürümü çıkarılmış sanırım.. En beğenileni ilk yapılmış olanı sanıyorum. Bir türlü bulamadım. Perfect Xp Sp3+ Driver Edition olarak geçiyor sanırım piyasada ve ekran görüntüsü paylaşıcam sizinle. Görenler duyanlar elinde olanlar varsa, bir indirme linki verebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
  9. Güncelleme ------------------------------------------------------------------------------------------- -->SciTe-Lite versiyonunda yardım menüsü için yeni dil çevirisi eklendi. -->Bazı küçük hatalar giderildi. ------------------------------------------------------------------------------------------- İndir
  10. Merhaba arkadaşlar, Autoit'de kullandığımız SciTE editörünün bugün itibariyle resmi olarak Türkçe Dil dosyası yayınlandı. Ve şu anda resmi sunuculardan indirilebilir durumda. -- Eski SciTE editörü veya yeni SciTE editöründe kullanılabilir. -- Orjinal SciTe'te veya SciTe-Lite versiyonunda hatasız bir şekilde kullanılabilir. -- Autoit v3.3.14.2 ile gelen v3.5.4 ile de hatasız bir şekilde kullanılabilinir. --------------------------------------------------------------------------------------------------- 1-->İlk olarak resmi sunucudaki kopyayla aynı olan bu dosyayı indirelim: İndir 2-->Sonra AutoIT içerisinde bulunan SciTE dizinine aynen şu adla "locale.properties" kaydedelim. Ve herşey hazır. Not: Dil dosyası Sürümü v3.7.1'dir. Ama en son SciTE v3.7.4 tam olarak desteklenmektedir. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Dil Dosyasının Kullanılabileciği Alan: https://www.tnctr.com/forum/97-autoit Dil Dosyasının Amacı: Herkes ana diliyle daha kolay kod yazabilsin diye. Türkçe Çeviri: By luger
  11. Şu an ihtiyacım yok gibi ama güzel kampanyaymış.. Bilgi için teşekkürler.. Yandex sağlam firma gibi ama mutlaka arka planda iş çevirme ihtimalleri var..
  12. @YAGMURADAM Bence çok güzel olmuş dil çevirisi, ben çok beğendim. Elinize sağlık Program sadece pek kullanışlı gibi gelmedi bana ama dil çevirisi harika. Programın kurulum seçeneklerinde Türkçe seçeneğini bulamadım başlangıçta. Bu harika çevirinizi, program üreticisine yollasanız, içine koysalar bence harika olur. Herkes faydalanabilir böylelikle. Kurulum seçeneklerinde Arapça bile var, Türkçe niye olmasın? Ben kesinlikle öneriyorum. Çevirinizi bir kopyasını yazılım sahibine gönderin, içine koysunlar. Bence güzel bir durum olucaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler.
  13. Hazır bu konuyu okumuşken bende bir anımı paylaşayım bari.. Asus bir ana kartım vardı. Üzerindeki biosu downgrade yapmak istiyordum.. Ve ilk denemelerde başarısız olmuştum.. Ancak 1-2 sürüm geri gidebiliyordum.. Türkiye teknik servisi aradım ve nasıl yaparım, yapamazmıyım, bir yolu yok mu filan diye sordum.. Hatta konuşma öyle şiddetli uzun oldu ki, karşıdaki adamla tartışıyordum ama bir türlü downgrade olmuyacağını, böyle birşeye imkan olmadığını bana defalarca anlatıyordu.. Bende mutlaka bir yolu olmalı diye diretiyordum.. Sonunda o inatlaştı ben inatlaştım.. Kapadım teli.. Sonra bir hex editorle giriştim :D Onu dene şunu dene derken, ana kartımı ilk aldığımda bana gelen 2007 tarihli biosu bile geçmiş, en baştaki 0201 sürümlü 2006 senesi sürüme gitmiştim :D Ve biosu kabul etirmiş, bilgisiyarımı o biosta güzel güzel kullanmaya başlamıştım :D Tabi teknik servisede bir güzel kapak atmış oldum.. Teknik servis ne içindi? :) Çaresizler bankası gibi çalışıyorlardı :D Boşuna teknik servis olmuşlar.. Ve sonuç olarak yaklaşık olarak 10-12 sürüm geri gitmeyi başarmış ve sağlıklı yükleme yapmış.. İşi tamamlamıştım.. Herşey normaldi.. :) O yüzden senin istediğinde neden olmasın?. :) Belki bir yolunu bulursun diyorum ve burada yazımı sonlandırıyorum.. Bu yazım umut olur umarım.. :) 
  14. Hocam o decompile etme programı çalışmıyor gibiydi ama nedense bende çalışmaya başladı. Autoit v3.3.14.2 sürümünü kullanıyorum.. Ve kodlar yine korunmasız kaldı. Obfuscator ile kodları şifrelersem programım virüslü gibi görünüyor ve son kullanıcı için bu hiç hoş bir şey değil.. O yüzden sizin yaptığınız o programa veya farklı bir yönteme ihtiyaç var.. Bu durumla ilgilenebilirmisiniz?
  15. Video açılıyor arkadaşlar.. Güzel bir anlatım olmuş.. like :)
  16. Çok güzel olmuş, beğendim baya.. Sağlıklı güzel ve açıklayıcı bilgiler verilmiş.. Elinize sağlık teşekkürler.. :)
  17. @Extended: Anladım hocam sizi. Obfuscator projesi iptal edildi diye biliyorum.. Yerine koyulabilicek bişey çıkardılar mı bilginiz var mı acaba?  Bunun dışında Obfuscator denilen şey bir şifreleyici değil mi? Ve şifreliyice derken bu bulucağım ve bulmam gereken obfuscator'den farklı mı olucak acaba?.. Teşekkürler ilginiz için.. :)
  18. Evet bende aynı fikirdeyim.. Kodlar alınsa bile baya karışık görünüyor, kim uğraşcak onunla demek istiyorum ama umarım uğraşan çıkmaz :) Anladım hocam teşekkür ederim :)
  19. Hmm, evt bende az önce easy context menu olan programınızdan indirdim. Eğlenceli görünüyor, beğendim yani.. Ellerinize sağlık :) Alternatif olanları ben bulamıyorum nedense.. İngilizce olarak soru sormaya çalıştım "jos" adlı kişiyle tartışmaya, anlaşamamaya başlıyoruz :D Olmayınca olmuyor yani :) Anlamıyorum diyorum, anlamıyormusun diyor.. O yüzden bende bişey bulamadım şu anlık için..  Anladım teşekkür ederim. Bu arada bu programlarınızı Visual Studio'da mı yazıyorsunuz acaba? Son olarak onu sormak istedim :) Teşekkürler yardımınız için..   Obfuscator nasıl decompile edilebilir ki? Bir gün ben yine autoit ingilizce forumundaydım.. Yine jos'la tartışmaya girmiştik, yaptığınızı obfuscator çalışmıyor diye :D Desteği çektiğini söylemiş bana, oysaki ben anlamadım.. Ticket at, 2 konu aç filan derken bana olayı anlatmak için uğraşmışlardı. Jos'u unutmamak lazım tabiki.. Sözlerinden hala anlıyamıyorum, zor anlaşıyoruz diyebilirim.. :)  
  20.   Anladım.. Programlara baktım hepsi çok güzel görünüyorlar :) Ama sadece bişey dikkatimi çekti, ingilizceler.. Türkçe dil desteği yok gibiler. Onu anlıyamadım tek.. Onun dışında Obfuscator autoit'in yeni sürümlerinde çalışmıyor mu?
  21.     Merhaba, konunuzda geçen "Bl - Autoit V3 Protect V1.0" programını bulamıyorum nereden bulabilirim acaba :(        
  22.   Merhaba, belirttiğiniz programı bulamıyorum, elinizde kopyası var mı acaba?
  23. Merhaba, bahsedilen programı sitede bulamıyorum.. Bir kopyası yok mu sizde acaba?
  24. Yazınız için teşekkür ederim.. Ama yalnız scripte sağ tıkladığımda hiç öyle seçenek görmüyorum.. Daha doğurusu düzenle diye bir seçenek var ama bu direk notepad'ı açıcak.. Sağ tıklıyarak malesef istenilen yolu elde edemedim.. Başka bir yol var mı acaba?..
  25. Hmm.. Anladım.. "#AutoIt3Wrapper" pek duyduğum bişey değil.. Nedir tam olarak bu?.. Pragma ile "#AutoIt3Wrapper" arasındaki fark nedir?.. Yada ikisi niye bir arada var.. Onu anlıyamadım bir türlü.. Neden bir adet özellik koyulmaz ki bu autoite.. :) Programımda etkili olması için nasıl kullanabilirim acaba?.. Autoit'in kendi yardım dosyasında "#AutoIt3Wrapper" hakkında hiç bilgi bulamadım malesef.. :(   Şöyle bişey ekledim koduma hiç etkisi olmadı malesef.. :( #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ***** #AutoIt3Wrapper_Res_Language=1055 #EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI *****
×
×
  • Create New...