Jump to content

sevdimsadece

Üye
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sevdimsadece

  1.  

    İndir için exe iniyor onun içinde bir sürü saçma sapan program yüklüyor bilgisayar. Virüs bile var nasıl bir tuzak bu .. Bunları indirmeyin sakın..

     

      icon_world.gifby_irfan_2014..part1.rar 180,00 MB icon_world.gifby_irfan_2014..part2.rar 180,00 MB icon_world.gifby_irfan_2014..part3.rar 180,00 MB icon_world.gifby_irfan_2014..part4.rar

     

     

     

    kardeş o adamdan değil dowloand sitesinden kaynaklanıyor :) şimdi bu sitelerden dosya inmez diyecegim kavga cıkacak ama malum ortada işte o ineni iptal ediyorsun bir daha deneyince bu sefer asıl dosyayı veriyor Artık indirebilirsen indir

  2. aynı durumdan ameliyat oldum :P saglık bakanlıgına sikayet ederek zorla oldum hemde yoksa çene cerrahı bulamazsın söylemedi deme ameliyet yarım saate yakın sürüyor  bendeki durum şöyle idi dişi çekmeyelm çünkü ön diş çok önemli dediler ilk önce kanal tedavisi uygulandı çürük kısım için iki gün sonra ameliyat omak için gittim yarım saat sürüyor benim zorla şikayetle buldugum çene cerrahi çok iyi idi dünya tatlısı zaten full dolu çene cerrahi  one yapsın ameliyat öncesi bir kaç kez igne yaptı kaçma fikrim oldugu   için ikincisin dedi sonra ilk sen diyerek yakamdan tutup odaya aldı :P kaçmak yok dedi bir kez daha igne yaptı sonra hiç bir şey hissetmedim yarım saatte boyunca doktor fobim yüzünden kapalı idi gözüm o yüzden bıraz doktor zorlandı çünkü sürekli soru soruyor ve gözlerinle cevaplamanı istiyor durumunu ögrenmek (normal kuralmış bayılmavb durumlarda müdahale için)  için ben ellimle anlaştım dk dk ne yaptıgını ileti yarım saat sonra çıktım ilk gün agzın yok gibi çenen bir yerde kayık duruyor hiç ellemiyeceksin görme dediler ikinci gün çene yerine geliyor ama gülmek konuşmak çok zor özellikle gülme çok canın yanıyor :P  bir kaç gün sonra gülme konşmada düzene biniyor hiç bir şey kalmıyor tekrar gidip dikiş aldırıyorsun.

     

    yanlız artık sakatsın o dişe fazla yüklenmemen gerekiyor bu bir ikncsi tekrar riski varmış bir yıl içinde bu olmazsa şükür et dedi olursa dedim gülerek biz seni sevdik tekrar gelirsin dedi.

     

     

    bimer yanı başbakanlık şikayet hattına yaz :) yemin ederim beyefendi oluyorsun  bir şikayetle çözüm bu çaktırma

  3. Günaydın..

    Detaylı bilgiden hoşlanmadığınız belli oluyor!

    Windows'u ben yazmadım ama yılların verdiği bilgi birikimi ile, yazmış kadar müdahale edebiliyorum..

     

    Siz eleştiri yapacağınıza biraz Türkçe öğrenin lütfen..

    ordünaryüs değil, ordinaryüs şeklinde yazılır.

    profosör değil, profesör olarak yazılır.

    windows u değil, Windows'u şeklinde yazılır.

    Tanımadığınız kişilere sen değil, siz olarak hitap edilir.

     

    Tek satırlık bir cümlenizde bu kadar hata var ise, demek ki bir metin yazmaya kalkışsanız, kim bilir kaç adet kelime hatası yapacaksınız.. Bu durumda benden 0(sıfır) not aldınız..

    Ayrıca; Beni eleştirmeye kalkışan kişi, çok yönlü ve iyi bilgiye sahip olduğu kadar, sağlam donanıma da sahip olması gerekir!

    Düzgün Türkçe öğrenmeniz ve yazmanız dileklerimle birlikte hoşça kalın..

     

    beyniniz bu kadar Türkçe hatasında bile doğru algılamış ise sorun yok :) demek ki lafım size gelmiş. Resmi kurumla yazışmıyorum  size özel olarak da dikkat etmem.

  4. Tekrar günaydın

    Biraz eleştiri gibi bir durum sözkonusudur..

    Buradaki XP.iso dosyası resimlerinde GÜNCELLEME bulunmamaktadır diye, IE tarayıcı resmi eklenmiş(hemde altı çizilerek).. :|  Fakat saatin yanında UPDATE simgesi belirmekte veya görünmektedir. Bu nasıl bir çelişki anlamakta zorlanıyorum açıkçası?

     

    Bundan 1 yıl kadar önce komple bir HFSLIP paketi vermştim ve bazı cafee çalıştıran arkadaşlar çok beğendiklerini yazmışlardı. Eski RUMUZUM nedenini bilemediğim bir sebepten silindiğini gördüm veya giriş yapamadım ve şimdi bu rumuzla yeniden üye oldum..

     

    Şubat 2013 ayı güncellemelerini aldıktan sonra yine komple bir HFSLIP paketi vereceğim ve içerisinde şunlar olacak.

    1. tr_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_x14-80496.iso dosyası, HFSLIP SECURE klasörüne çıkartılmış olacak şekilde. XP Pro'nun bu sürümünü çok kişi paylaşmıyor her nedense?

    2. HFSLIP için SP3 sonrası çıkan ve entegre edilecek güncellemeler.

    3. Net Framework 1.1-3.5 SP1 sürüm ve güncellemeleri.

    4. DirectX 9 son sürümü

    5. nLite v1.4.9.1 sürümü ve kendiniz yeniden düzenleyebileceğiniz Son Oturum.ini dosyası.. Gerekli ayarlar yapılı ama siz bu dosyayı yükledikten sonra yeniden kendinize göre düzenleyebilirsiniz. CD-KEY numarası bu dosya içinde verilecektir veya kayıtlıdır.

     

    Şimdilik bu kadar.. Dosyayı YANDEX'e yüklediğim zaman daha detaylı bilgi verilecektir..

    Saygılarımla...

     

     

     

    görende ordünaryüs profosör sanacak vallahi windows u sen yazdın sandım

  5. crackte sorun yok ben dogrulama bile yaptım adrenalin olsun adam teşekkür bile etti orjinal yazılım için duygulandım yükledim ve crakte sorun olmadı zorlanmayın bu kadar kasmayın tek sorun köşede saçma bir sürüm numarası çıkıyor oda verildi program kaldırıyor :) mutluyum ama bıraz kastı gibi asus usb3 pro anakarta otomatik oc yaptım %16 hız aşırdı ama sanki kastı gibi bilemiyorum sadece işlemci puanı yükseldi :)

  6. Arkadaşlar kocaman bir resim hazırladım sizin için.Hemen hemen her yerden görüntü almaya çalıştım.

    Edit: Pardon resim çok büyük upload edince böyle göründü.Rapide upload edeceğim şimdi.

    k186m8.png

    Daha net görebilmek için :(

    http://rapidshare.com/files/187649345/Resimlerim.rar

    kusura bakmayın benim modifyeli bir xp var ve çok güzel bunu kurunca hata alıyorum ee hata alırsın diyorsunuz alıyoruz çok haklısınız ben ek bişe istemiyorum bu pakette üstede arkadaşın verdigi linkte sag tarafa resimler katılmış işte bu katılmış dosyaları siz yaptıgınıza göre biliyorsunuzdur kusra bakmazsanız tek tek adını vere bilirmsiniz bazıları zaten tek dosyada mesela sistem özellikleri ekranı onu vermişsin degişmişsin dogrusu bana lütfen rica edeiyorum yardım edermisin ben bu sag resimleri i386 dosyamdakilerle degişeyim ve kuruldugunda buradaki gibi olsun ben yamayı kuruyorum ama zaten katılımsız bide bu gelince iptal oluyor :D yardım help

    şimdiden teşşekkürler

  7. 7 sayfayı hepsini okuum kimin kime laf demiş :D belli degil tek bellil olmayan o degil şimdi hatalar bildirilmiş bunlar düzelmişmi en zon eklenecek meklenecek nerde felan deniyor acaba ilk sayfadaki güncellenmiş halimi

×
×
  • Create New...