Jump to content

volkantamgac

Üye
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

766 profile views

volkantamgac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Özelden atmışsın,

    "Katılımsız yaptığım konuları okur büyük ihtimalle indirir ama teşekkür et butonuna basmaktan aciz bir üye.Böylelerine sinir oluyorum."

    Ayıp oluyor.Seni tanımam etmem. Benim hakkımda yorum yapmak sana düşmez.

  2. Katılımsız yaptığım konuları okur büyük ihtimalle indirir ama teşekkür et butonuna basmaktan aciz bir üye.Böylelerine sinir oluyorum.

  3. Arkadaşlar AIO nun hiçbir seçim yapılmaması halinde 60 saniye içinde otomatik kapanması için bir şey (kod) yapılabirmi. Teşekkürler. (Katılımsız XP de kullanmayı düşünüyorum)
  4. bu aralar benimde bunu yapmak aklımdan geçiyordu. Eline sağlık harika görünüyor. Zaten Alfa İconlar ayrı bir güzeldir. Merak ettiğim tüm res dosyalarını editledinmi. 375 tane olması gerekiyor galiba, birde modifiyeye başlamadan hangi ISO yu kullandın .Çok Selamlar.
  5. netplwiz.dll dosyasıyla editleniyormuş. İhtiyaç duyan arkadaşlar kullanabilir.
  6. exe dosyalarını sfx arşivi olanlar hariç nasıl editleyebilriz. SFX arşivlerini winrar la açabiliyorum
  7. "Ağ Bağlantısı Ekleme Sihirbazı" hangi dosyada bilen varmı acaba ?
  8. M.t.c. açıklama içinde sağol. Başardık sayende tüm eklemelerim tek exe olarak çalıştı.
  9. M.t.c. bi konuda daha yardıma ihtiyacım var Winrar ile paketlemede sıkıntı var. Arşive ekle yolu ile başlıyorum ismin sonunu .exe olarak değiştiriyorum alttan sfx arşivi oluştur işaretleniyor başlangıç dosya ismini girdiğimde paketleme oluyor ama dosya exe şeklinde direk olarak çalışmıyor. muhtemel paketlemede hata yapıyorum
  10. M.t.c çok teşekkürler zahmet oldu sanada olayı anladım.
  11. evet aynen öyle elimdeki birkaç tane exe yi tek exe ile çalıştırmak istiyorum, hepsini tek klasörde topladım ancak exeye çeviremedim
  12. Resimdeki gibi Winrar ile açılıp düzenlenen birden fazla exe yi tekrar tekbir exe dosyası haline nasıl dönüştürebiliriz. winrar ile açılamayan exe ler nasıl açılıp editlenebilir.( Eklentilr.exe gibi)
×
×
  • Create New...