Jump to content

metalshops

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by metalshops

  1. forjest, 06.01.2021 - 18:38 yazdı:

    Yeni yıla girdiğimizden dolayı, konu başlığı 2021 olarak değiştirilmiştir güncellenmiştir. Bilgilerinize sunulur saygılarımla :) 

    ( Copyright © 2021 )

    Forjest winrar son sürümde tek tıklama varsayılan olarak aktif geliyor ayarlardan çift tıklama ile dosyalar açılsın yapıyorum ona rağmen kapatıp açınca tekrar tek tıklama aktif oluyor ve tek tıklama çok hantal bazen tıklıyor bazen işe yaramıyor. Bun çözüm önerin var mı teşekkürler.

  2. Merhaba arkadaşlar linux vds üzerinde plesk panel kurulumu yaptım, yalnız sunucunun ip adresini girince direk plesk panel açılıyor, ben sadece bir domain üzerinden plesk.xxx.com şeklinde açılması için ayarladım plesk URL ayarlarından, lakin halen ip adresi ile plesk panel açılıyor, ip adresinden sitenin açılmasını istiyorum bir yolu yok mu acaba yardımlarınızı rica ederim.

  3. Theogus45, 4 dakika önce yazdı:

    idm neden bu kadar cok guncellenıyor ben sızın paylastıgınız bırkac surum oncesını kullanıyorum hıcbır problem yok...acaba yenısını yuklemesek ındırmesek bır sorun olur mu ?

    Adamlar grur yapıyor, her crack için tekrar açığı kapatıp güncelliyor ona rağmen kırılmaktan kurtulamıyor, bu sebeple programın yapımcıları ile crackerlar arasında bir savaş var.:)

  4. forjest, 09.10.2020 - 19:04 yazdı:

    Movavi Video Editor Plus 21.0.0 | https://cloud.mail.ru/public/5eyE/3eDu7NwEE Katılımsız  Lisans ve OpenGL görüntü motoru eklentileri gömüldü. Update kapalı Türkçe gelir.

    (Gelişmiş video editleme montaj kesme ekleme,efektler slaytlar hazırlama,müzik ve video üzerinde bir çok zengin düzenlemeler yapılabilen popüler video düzenleyicisi)

      İçeriği Görüntüle

    Yamicsoft Windows 10 Manager 3.3.4 Final Türkçe Portable | https://cloud.mail.ru/public/5P9R/EzavmJ9MW 14mb 7z Portable / kurulumsuz! Türkçe

    Edit: Yamicsoft Windows 10 Manager 3.3.4 Final son versiyonuna güncellenmiştir! Yenileme Link + başlık vs..

    Güncellenme tarihi: 9 EKİM 2020

    Movavi Video Editor Plus 21.0.0 Link kırılmış üstadım müsait zamanında yenileyebilirsen faydalanalım kolay gelsin.

    • Like 1
×
×
  • Create New...