Jump to content

slowman76

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slowman76

  1. Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce Wİndows 8.1 TR işletim sistemli Lenovo Yoga 11 Tabletimi aldım. Sıkıldım satıyorum. Androide geçmeyi planlıyorum. mümkünse Galaxy Tab 10.1 Pen modelini alacam. Direk takasda kabul ederim. Saygılar.
  2. Jelatinini bir defa bile çıkarmadım. Aldığım gibi duruyor. Sıfır Çizik Sıfır Telefon... Cihazım tertemizdir kesinlikle ve kesinlikle herhangi bir sorunu aksaması ve takılması yoktur. Yurt Dışından daha yeni gelmiştir.Malumunuz üzere android olması sebebi ile Müthiş derecede Kullanışlı ve geniş arşivi olan bir cihazdır. Klavyesiyle mesaj yazmaksa ayrı bir zevk gerçekten. 5 MP kamerasına laf atanın kafasını gözünü kırarım Cihazın Şarj kablosu -PC kablosu herşeyi bütün parçaları klavuzlar vs. vs. Orjinal olup Kutusuyla yıllanacaktır. Cihazımın Kulaklığı Kayıp oldu yada çalındı emin değilim. Ama yanında 50 TL ye aldığım Philips Kulaklıkla yollayacağım. Kapanmaya karşı Ömür boyu garantilidir. Sahibinden.com Linkim : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-full-kutulu-ve-sorun-bulana-bedava-76106130/detay/# resim eklemeyi denedim ama beceremedim. Özür dilerim. Linkteki fotoğraflar yeni ve cihazımın kendisine aittir.
  3. Yükledim fakat sadece başlat çubuğu değişti geri kalan herşey aynı ?
  4. Yeni bir ekran kartı aldım Ati readon HD 4850x2 ama hakkında pek fazla bir bilgim yok. Gerek güç tüketimi gerek diğer konuda bilgi alabilir miyim? [img]http://hothardware.com/articleimages/Item1266/sapphire-radeon-hd-4850-x2.jpg[/img]
×
×
  • Create New...