Jump to content

caner_sago

Üye
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

caner_sago's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Ellerine sağlık hocam 2 gb ssd disli experin bir noteboku var bir kaç sade xp denedim olmadı birde bunu deneyeceğim.
  2. Merhaba hocam proxylist.hidemyass.com sitesinden bakabilirsin.
  3. Arkadaşlar başlıktada belirtğim gibi Asus r7240 2 gb 128 bit ekran kartı gta4 ü kaldırırmı acaba.ürünün diğer özellikleri şöyle.    
  4. Şarj sıkıntısının yeni üretim telefonlarında olacağını sanmıyorum arkadaşlar türkiye genel müdürü bu kon hakkında açıklama yapmıştı.
  5. Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesi ile anakartı ve ekran kartının temizliği için eczaneden alkol aldım temizlerken biraz anakarta döküldü bende bezle demizledikten sonra saç kurutma makğinesi ile temizledim bu kısa devreye yada kalıcı bir soruna neden olurmu.
  6. Ellerine sağlık hocam indiriyorum inşallah çalıştırabilirim.Birde modlu ile normal apk arasındaki fark nedir acaba.
  7. Katılıyorum hocam size bi dosya indirelim dedik on saat bekledik o reklam sitesinden buna ondan diğerine sonuç 0 :D
  8. Hocam faturadaki imei sorgulamadım kayıt bulunamadı diyor geç işleniyor olabilirmi acaba yoğlunluk vs. gibi.
  9. Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta olmadan bir mesaj geldi yasal uyarı başlığı altında bana gönderilen xxx imei nolu cihazın kaçak olduğunu ve 21,10,2013 tarihinde kullanım dışı kalacağı yazıyor ama ben cihazı 0 kutusu açılmamış aldım. *#06* sorguladığımda telefonun imesi gösteriyor bana yollanan ime 14 haneli sorguladığımda çıkan ise 15 haneli. Acaba yanlış atılmış olabilirmi.   Ek olarak: Faturadaki imei ye baktım bana yollanan mesajdaki ile tutmuyor arkadaşlar.
  10. adam_4 arkadaşımdan bende özür dilerim.Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için en kısa sürede alacağım bu kablodan.
  11. Teşekkür ederim hocam sağolasın :) Hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim nette bu tür yorumları hiç görmedim peki pc den dosya aktarımı için ne yapabilirim.
  12. Merhaba ben 30-40dk önce aldım general mobile discovery 4 gb likten inşallah sorunsuz kullanırım.
  13. Hocam ben müzik dinlemek (kulaklıkla), yan odadan internete girsin, fb ye gireyim yeter bir 2 gün içinde telefon alacağım acayip araştırdım bunu en son bunda karar kılacağım haralde :).
  14. Hocam bende telefon alacağım discovery almayı düşünüyorum menmunmusunuz acaba telefondan wifi çekimi nasıl,kamerası vs.
  15. Şimdi ne olacak diyen arkadaşlar hemen okulunuza gidip öğrenci belgesi çıkartıp doğru sgk binasına gidip danışmaya "Babamın üzerinden sigortadan yayarlanmak istiyorum" dedikten sonra sizi yönlendirdiği kişiye öğrenci belgesini vermek.Benimde 2bin küsür boş vakit bulup bende bu dediğim işlemi yapacağım.
×
×
  • Create New...