Jump to content

zeki ural

Üye
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

  • Skype
    zeeold
  • Google+
    zeki ural

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

3772 profile views

zeki ural's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

25

Reputation

  1. tekrar senin bir paylaşımına denk gelmek güzel ..güvendiğim paylaşımlar üstad .başarılar diliyorum..
  2. katılıyorum evet ,ram büyük sıkıntı ...dikkatli olmanızda fayda var ...herşeyden önce kalitesi çok fark ediyor ..
  3. üstadı muhterem ,ihtiyacım vardı ..ayrıca böyle hızlı bir sistem araştırması yapmak istiyordum ...gördüm ki 8.1 bir efsaneye dönüşmüş ..Core2Quad 6600 diğer sistemlerde bütün sistem ve cpu gpu fanları deli gibi ses yapıyordu ..8.1 i kurunca ortalık sütliman oldu.. hele bir açılış süresi vardı ki flash bile hızına zor yetişir...ellerine sağlık .. sana sorum KB2919355 hakkında olacak ,uyduruk bir virüs koruyucu kurayım dedim sistemi kasmayan bu paketi istedi ..690 mb bir yekünü var nedir bu ..yükleyelim mi bunu..Allah razı olsun..
  4. uzun zaman sonra tekrar merhaba üstadım..windows 7 çalışmanız var ise link rica edebilirmiyim bu şekilde katılımsız ..
  5. üstadı muhterem ,hayatımızda çok yerde activatörlerini çok sıklıkla kullandığımız yardımların için ne desek az ..3 sene sonra ilk kez senin çalışmanı indirmek nasip oldu..
  6. bağlantım yerlerde sürünüyor üstadım ,yoksa kompiz ve senin hatırın için indiriyorum.. çok güzel çalışma ..
  7. 2-3 gündür bu uefi olayı cok canımı sıkıyor ..vandal şirket microsoft ,un uefi için 1980 den kalma kapakara bir ekrana geliştiricileri hapsetmesini içime sindiremiyorum .. böyle aptal bir şirket olamaz ..efi sisteminide eline yüzüne bulaştırdı ..yapacaksan adam gibi yap şunu arkadaş macbooklarda olduğu gibi işletim sisteminin bir kısmını rom olarak anakart üreticilerine ver bios ,uefi yerine onu kullansınlar olsun bitsin bu iş ....ne azap çektiriyorsun ..
  8. çok verimli bir çalışma olmuş .ben yıllarca yine bu çalışmaya benzeyen tnctr yapımı pckurtar .iso diye bir sistemi kullandım ..içindeki araçlar özel olarak elden geçirilmiş bir çalışmaydı ..misal normal killdisk programını kullanırken tüm diski sil temizle deseniz bile (erase-all-data ) yazmadan işleme başlamaz ..ama bu çalışmadaki killdisk sürümü direk silmeye başlardı .. şunu sorayım ,hddregenator ve killdisk disket imajlarını grub4dos ta çok rahat kullandık ama bu uefi sistemlerde açılan menuden disket imajlarını direk boot edebilirmiyiz..
  9. tekrar bir ramazan ayında daha sizlerle olmak çok güzel bir duygu..

    hepinize hayırlı ramazanlar dostlar ...

  10. merhaba köylü ustam ,yine döktürmüşsün maşallah..köylü imzalı ise güven veriyor .saygılar ..
  11. sinop kardeşim 14 inç koleksiyonuna merak salmış ama son anda vazgeçmiş..
  12. Açık kaynak dünyasına verdiğiniz desteğe like like like.
  13. outlawist neden bu isim ,yoksa outlaws çok mu sevmistin.merak ettim uzun zamandır rastlamıştım sormak istedim.
  14. turknetten bağlantı almak hiç kolay değil.çünki en büyük engel olarak türk telekom geliyor,sizi bu abonelikten caydırmaya çalışıyorlar.sabırlı olur bağlantınızı yaptırmak için santral santral gezer ve benim gibi cepte türk telekom hat kullanıyor iseniz bir şansınız var demektir.3 ay bağlantı için bekledim .hiçbirşey turknetin elinde değil bir türlü bağlantıyı sağlayamadılar .türk telekomun bölge müdürlüklerini gezdim bütün kapılar yüzüme kapandı.çok sinirlendiğim bir gün türk telekom müşteri hizmetlerini aradım zor bela canlı müşteri hizmetlerine bağlandım ve onlara aynı zamanda bir turknet müşterisi olduğumu eğer internet bağlantısı için hat bağlantısını yapmazlarsa türk telekom ceb hattımı başka bir operatöre taşıyacağımı ve bununla kalmayıp her platformda bunu anlatacağımı söyledim. sonuç üç gün sonra oturduğumuz mahalledeki santral görevlileri geldi bağlantıyı yaptılar ve giderken bir daha kendilerini müşteri hizmetlerine şikayet etmememizi söylediler.. hat bağlandıktan sonra turknet devreye giriyor herşey çok çok güzel oluyor..bir sene oldu çok iyi anlaşıyoruz turknetle....özetle siz değerli tnc ailesine tavsiyem : 1. önce türk telekomdan sadece telefon özelliği olan bir hat bağlatın internet sakın olmasın (dikkat edin)...bağlantınız sağlandıktan sonra 2.turknet müşteri arayın hattınız olduğunu ve internet istediğinizi söyleyin. adresinize belgeleri gönderecekler doldurduktan sonra kargo ile göderiyorsunuz...herşey tamamdır. bu arada şahsında turnet yönetim kurul başkanı Mehmet İzzi Çelebiler"e ve turknet çalışanlarına teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.. bilişim camiasında eski ve güvenilir bir firmadır turknet darbeli bağlantı zamanından beridir tanırım turkneti tavsiye ederim. silivri /istanbul/Türkiye
×
×
  • Create New...