Jump to content

zeki ural

Üye
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by zeki ural

  1. tekrar bir ramazan ayında daha sizlerle olmak çok güzel bir duygu..

    hepinize hayırlı ramazanlar dostlar ...

  2. ramazan ayınız mübarek olsun ,bütün değerli dostlarımıza hayırlar getirmesini yüce ALLAH,tan niyaz ederim .

  3. program entegresi konusunda yardımcı olabilirmisin ,mesala iso dosyasına ek yapılabilirmi ..çalışmanız çok güzel olmuş kutlarım ellerinize sağlık..vaktim olmadığı için ben uğraşamıyorum sizden rica ettim bende ..iso dosyasının boyutu önemli değil..

  4. program entegresi konusunda yardımcı olabilirmisin ,mesala iso dosyasına ek yapılabilirmi ..çalışmanız çok güzel olmuş kutlarım ellerinize sağlık..vaktim olmadığı için ben uğraşamıyorum sizden rica ettim bende ..iso dosyasının boyutu önemli değil..

  5. s.a kardeşim rica etsem benim için bu

    (msoobeui.dll.mui) win 7

    dosyasını editlermisiniz.

  6. sizin paylaştığınız tüm sürümler win 7 home basic 32bitte sorun verdi .windows orjinal değil uyarısı almış müşterim baştan format atmak zorunda kaldım.yinede çok başarılı buluyorum yaptığınız sistemi kullandığım imajınız bu sayfadan ( http://www.t...

  7. merhaba köylü .syspreple hazırladığım imajlarda

    diğer chipsetli makinalarda çalışmıyor.chipset drıverlarını inf klasörüne koyarsak olurmu yoksa ekstra bir program mı var..

  8. s.aleyküm kardeşim .sysprep yöntemini araştırdım biraz microsoftun kendi sitesinde bile bu yöntemin chipset seçtiğini yazıyorlar .

    değerli tamer kardeşim install.wim dosyasına chipset drıverlarını nasıl ekleriz bunu yaparsam imaj bütün makinalarda sorunsuz kurulacaktır bence.hazırlad...

  9. gaziantep ha, daha yeni gördüm bunca seneden sonra,seni ziyaret etmek isterim .bu kadar başarılı bir site yapmışsınız bravoo doğrusu kutlarım .şehitkamil gazikentte ikamet ederdim eskiden birkaç seneden beri işlerim dolaysı ile istanbuldayım..sevgiler saygılar dokumacı kardeşim..

  10. yazdığın ve sıcak ilgin için sağol dostum..teşekürler

  11. sysprep yöntemini denedinmi.sonuç yazabilirmisin .ben çok deneme yapyım ama chipset uyşmazlığı devam ediyor bende adamlar sorun yok diyor nasıl olur anlamıyorum ya ben yanlış yapıyorum ya onlar yalan söylüyor..

  12. iyi bayramlar .sistemi anlattığın sayfaları tek tek kaydedip arşivledim..

  13. saat 04:30 oldu uyumazmı bu adam dedim kendime

    selamlar istanbuldan..

  14. sayfana girince gördüm.

    allah acil şifalar versin..bende annemi açık kalp ameliyatı yaptırmıştım 6 ay işi gücü bırakıp yanında kaldım annemin ne demek olduğunu iyi bilirim..

    ben bu win 7 yöntemini bi bakayım eğer düzgün çalışırsa sanada yazarım .saygılar

  15. evet kullanmaya çalışıyorum vakit bulabilirsem , malum %90 windowsun kullanıldığı bir ortamda bilgisayar işiyle ilgiliyseniz windows mecburiyeti oluşuyor ister istemez.müşterilerden kaynaklanan bir durum .gnome kullanıyorum arada işte ubuntu 10.10. tanıştığımıza memnun oldum kemal bey.

  16. evet kullanmaya çalışıyorum vakit bulabilirsem , malum %90 windowsun kullanıldığı bir ortamda bilgisayar işiyle ilgiliyseniz windows mecburiyeti oluşuyor ister istemez.müşterilerden kaynaklanan bir durum .gnome kullanıyorum arada işte ubuntu 10.10. tanıştığımıza memnun oldum kemal bey.

  17. istanbuldamısın sen hocam.

  18. istanbuldamısın sen hocam.

  19. bilgisayarın everest raporunu bana yaz yardımcı olmaya çalışırım mac os konusunda..saygılar polat kardeş..

  20. bilgisayarın everest raporunu bana yaz yardımcı olmaya çalışırım mac os konusunda..saygılar polat kardeş..

  21. avatarın çok güzelmiş bir kelime yazim dedim.

    muhabbetle kal..

  22. mail adresimi değiştirmek istiyorum .kutuları düzgünce dordurdum şu mesajı alıyorum The entered email addresses do not match. hali hazırda email ile takip etmek istediğim konulardan email almıyorum bende email adresini değişim dedim ama nafile bir şu naçiz allah kuluna ..

×
×
  • Create New...