Jump to content

seang1453

Üye
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by seang1453

  1. Anarchosa, 9 saat önce yazdı:

    2'Sorun 2 Seçenekten Oluşur.

     

    1. İşletim Sistemi Düzgün Kurulmamış Veya  Normalde Çalışırken Açılıp ,Kapanış Sırasında Problem Olmuş İşletim Sistemini Baştan Kurman Gerekir,

     

    2.BIOS Güncellemesi Kurun.

    formatlamaya çalıştığımda yine aynı yerde kalıyor, dışarıda başka bilgisayarda formatladım yine işe yaramadı bu akşamda bios güncellemesi deneyeceğim. 

     

     

     

     

  2. Gigabyte loading operating system hatası

    Bilgisayarı açtığımda 'loading operating system' yazısı geliyor ancak devam etmiyor.  Önceden de böyle yazıyodu ancak sonrasında sistem açılıyordu. Şu an açamadım. Önceden başına gelen çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olun. 

    Anakart: Gigabyte p55 us3l rev 2.1

    İşlemci: İ3 530 

    Hdd: Kingston 120GB ssd

  3. Windows10 guncelleme sonrasi sorun

    Kusura bakmayin cok hizli acmak zorundayim konuyu dun gece bilgisayar guncelleme yapti. Sabah aciyorum bilgisayari sifre ekraninda donuyor. 1dk araliklarla ses geliyo sonrasinda hizli bir sekilde sifreyi girince aciliyor. Surekli bi uygulamayi calistirmak icin ugrasiyo ama bi turlu calistiramiyor. Hic bir yere giremiyorum. Lutfen yardim edin mumkun oldukca formatlamak istemiyorum

    13E21549-A32A-4B0B-9D6D-8282D67CB6A2.png

  4. steam oyunları kullanacaksan eğer Win10 yüklemelisin Pro tabikide ve güncelleştirmeleride yapmalısın. Güncelleştirmeler kapalı olan sistemde 50fps alırken şimdi 150fps alıyorum güncelleştirmeler aktif :)

  5. LG nin G3 ve G4 modellerini tavsiye etmem reball dediğimiz arızayı veriyo ve servis bile kabul etmiyo eğer kasada en ufak bi sorun varsa. HTC güzel cihazlar ancak tamiri konusuna hiç bir tamirci girmiyo. Samsung grubununda ekranları çok pahalı malesef ki illaki düşüp ekran kırılıyo. Ben genelde iPhone kullanmayı tercih ediyorum ve şimdiye kadar bir problem yaşamadım. 

  6. On 12.01.2017 at 16:26, nadir3391 yazdı:

    açıkçası ben de güncellediğim sürüm ile öncekinden pek bir fark göremedim. güncellemeye değmezmiş. v376 yerine v376f oldu sadece..

    haha aynen aynen servis geldi güncelledi sordum değişiklik varmı diye ohoo herşey değişik filan dedi ama değişen tekşey sadece youtube o kadar 

     

    On 12.01.2017 at 15:51, sk8er_boi yazdı:

    Vestel'in smart özelliğine tamah edeceğinize bir chromecast cihazı veya aliexpress'ten miracast destekli bir cast cihazı alıp, dilediğiniz her şeyi televizyona aktarabilirsiniz. Düz televizyon ile smartlı televizyon arasındaki fark da cepte kalır.

    doğru diyosun aslında ama zaten biz televizyonu alırken onların fiyatlarının çok üstünde bi fark ödedik ne olursa olsun vestel işi biraz ciddiye almalı özel bi servis gelcekmiş bana tv yi incelicekmiş gelsinlerde bi panding test yapak :D 

  7. On 10.01.2017 at 13:13, nadir3391 yazdı:

    ne alakaysa adam yayınlamış işte. o zaman gelsin kendileri yüklesinler aramadan. ayrıca o siteden hiçbir bağım yokken dün benim tv nin yazılımını indirip kurdum. v376f gibi bişeydi.

    Valla gelip kursunlar da adamlar utanmadan ücret alırız diyolar bide gelimiyolar işin ilginç kısmı ise skandal yaratmaya çalışıyolar sikayetvar.com dan şikayet oluşturdum adamlar aradı önce şikayetimi sildirmeye çalıştı telefondan konuşunca zeka problemim var sandı sanırım :D 

     

    On 10.01.2017 at 14:14, ratapan yazdı:

    @seang1453 verdiğim sitedeki tvnize ait yazılım lisans sorunu vs nedenlerden doolayı erişim izni olmayan bi yazılım.Sizin tvnizde netfilix vb uygulamaların eksik olma nedeni ise firmaların fiyat politikası sebebi ile tvlere full yazılım yüklemeyerek masraftan kaçmaları sebebi ile oluyor malesef.Full yazılım konusunda yardımcı olamayacağım :(

    Canın saolsun zaten bende iyiden iyiye soğudum Vestelden bi TV lerini beğeniyodum ama onlarda fos olmaya başladı..

  8. 19 saat önce, ratapan yazdı:

    @seang1453 Tvnizin seri numarasını yazabilir misiniz?

    7448783500655 

     

    20 saat önce, nadir3391 yazdı:

    vesteldriver.com sitesinden ben güncelledim. nasıl yapılacağı anlatılıyor. seri numarasıyla son sürümü indirebiliyorsunuz.

     

    müşteri hizmetleriyle konuştuğumda o site ile alakaları olmadığını eğer ordan yüklersem oluşabilecek durumlarda garantinin etkisiz kalacağını vs. söyledi :D her zamanki olaylar filan ancak asıl sorun indiremiyorum :( site yöneticisinin onay vermesi gerekiyomuş 

  9. 5 saat önce, bakuli84 yazdı:

    vestel in o modelinden bende almayı düşünüyor dum. 8200 modeli. nasıl bir tv bilgi vermen mümkün müdür. tavsiye eder misin.

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben 2300tl ye 2015 sonunda aldım ekran yenileme hızı çok kötü sözde 600hz ama 5yıl önce üretilen 400hz lik LG tv daha iyi ben pişmanım bi tesellim var oda şu yazılımdan sonra belki hepsi düzelir diye güncelleme sonunda mutlaka durumu paylaşırım almaya niyeti olan arkadaşlara ön görü olsun.

    5 saat önce, ratapan yazdı:

    Aşağıdaki adreste seri numarası ile yazılımı buluyorsun daha sonra sitede verilen talimatları yap.Nasıl yazılım yüklerim butonuna tıkla adım adım anlatılmış.

    http://www.tv.vesteldriver.com/

    o siteyi dün denedim ama Google Drive dan bi uyarı var  ''izine ihtiyacınız var'' diye bi uyarı geliyo '' erişim iste dediğimde ise bi sonuç yok malesef

    • Like 1
  10. Her şey Vestel 50FA8200 Tv mi güncellemekle başladı. Ancak baktım ki 1yıldan uzun süredir kullandığım tv de yeni uygulama bulunmaması ( özelliklede netflix) durumundan aşırı derecede rahatsız oldum. Sonuçta smart aldık ama nerdeee içi bomboş  neyse konuya gelelim ayarlardan güncellemeye çalıştım ancak meğersem son sürümmüş yani en az 1.5 yıldır hiç bir çalışma yapılmamış. Müşteri hizmetlerini aradım servisi yönlendirip güncelleme yapılacağını söyledi adreside verdim ama gelen giden yok. Bende kendim yapayım dedim çünkü tanıdığım birisi kendimin güncelleyebileceğini internet üzerinden güncellenmediğini söyledi. Daha önce bunu yapmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum yanlış bişey yapıpta bu sefer garantiye dahil değil filan demelerini istemiyorum. 

  11. 50 dakika önce, Hayaletx yazdı:

    Bendeki durum, Almanya ve Çek Cumhuriyeti  seçili 2 saattir kullanıyorum böyle bir uyarı vermedi bende . Patch işlemini yaptım ( Yönetici Hesabı ) ve  HSS-6.20.7-nodrv-update.exe   çalıştırdım ( yönetici hesabı ) şuana kadar uyarı vermedi bende .

    İlk kurduğum gün bende çok rahat kullandım ancak daha sonra sürekli aynı sonuç başka sürümleride denedim ama yinede aynı devam ediyo malesef <_<

    • Like 1
  12. Alışveriş sitesinin verileri çok karışık çünkü doğrudan gerçeği yansıtmıyor, önemli olan distribitör fiyatları örneğin AVEA'nın distribitörü olan DATAGATE te iPhone5S in fiyatı 1800-1900 arasındadır. iPhone5 ise uzun zamandır bir çok distribitörde bulunmamaktadır; ancak 1100 lira gibi bi fiyat düşünülemez çünkü iPhone4S 8GB versiyonunun fiyatı  1135liradır. Uzunca bir sürede iPhone5S'in fiyatı daha aşağılara düşeceğini sanmıyorum. iPhone hiç bir zaman Samsung veya Sony gibi ani ve hızlı fiyat düşüşü yaşamamaktadır.

  13. Kurulum aşamasında mac os kuracağınız bölümü belirlediğinizde "özelleştir" butonu aktifleşir. buradan sisteminize uygun kextleri (Windows diliyle sürücüleri) seçebilirsiniz. Ancak rastgele seçim yaparsanız sisteminiz açılmayabilir. Bu yüzden öncelikle sistem sürücülerinizin mac sistemde var olup olmadığını araştırmanız gerekir.

    sürücüyü seçip yüklüyorum ancak yükledikten sonrası yok gelmiyo tekrar başa sarıyo 

×
×
  • Create New...