Jump to content

jackobrien

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jackobrien

  1. ya dün her türlü yönetim denetim yok dll dosyası mı bulmadın ne yaptıysam yaptım olmadı. scanner'in driverini indirdim kurdum yine tık yok. bu nasıl pis bir hatadır kimse çözemedi arkadaşlar.
  2. Şu an için dediğiniz gibi WINDOWS ana klasörünün içine kopyaladım değişimi onayla çıktı tümüne evete bastım fakat aynı değişen birşey olmadı. ne yapmam gerek. Benim için sorun değil fakat babam Scanner'i kullandığı için çalışmayınca normal XP yi kur diyor . Lütfen başka yöntemler varsa paylaşın
  3. Merhabalar TNCXP kullanıyorum ve aşağıdaki resimlerdeki hata yüzünden babam bana normal XP işletim sistemini kurduruyor. Ve kendisi genelde tavla oynadığından dolay etkilenmiyor. ama bilgisayar çok şişiyor ve ağır çalışıyor. TNC yüklediğimde ise güzel çalışıyor . Fakat Scanner kullanan babam için aşağıda verilen hata yüzünden TNC kullanamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz? Sorun şu Mustek ScanExpress 6000 P marka tarayıcıyı çalıştırdığımızda ve tarama yaptığımızda resimlerdeki gibi hata alıyoruz ve çalıştıramıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. NOT: normal işletim sistemlerinde hata yapmıyor.
×
×
  • Create New...