Jump to content

egebilgisayar

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by egebilgisayar

  1. Uefi Windows 10 , Windows 8.1 ve legacy Windows 7 sorunsuz birşekilde tamamlandı. gerçek makinada denenmiştir. ellerinize sağlık.
  2. birkaç kez windows 11 kurdum sorun olmadı sadece intel nvme driver bulup ssd yi tanıtmam gerekti sadece yoksa ssd yi görmedi.
  3. yeniden düzenlediğiniz bootisox64.wim dosyası daha öncekiler gibi iso ile kurulum yönteminde ilk kurulumdan sonraki yeniden başlatmada windows kurulum işlemi başlatılamadı diyerek sonlanıyor. daha önceki windows 10 boot ile düzenlenen bootisox64.wim lerde böyle bir sorun yok. windows 10 7 ve 8 ile denedim hepsinde aynı sonuç oldu.
  4. elinize sağlık bugün dener ve sorun varmı burdan yazarım. kolay gelsin.
  5. iyi çalışmalar arkadaşlar. son olarak paylaşılan bootisox64.wim dosyasını multiboot a ekliyorum ama daha önce iso kurulumunda herhangi bir sorun olmadan kurulum yapabilirken şimdi ilk kurulum dan sonra yeniden başladığında tüm windows iso larında kurulum devam edemiyor diye hata alıyorum. şimdilik eski bootisox64.wim dosyasına döndüm ama oda windows 11 den öncesi için olduğundan ne kadar kullanılır bilemiyorum. bootisox64.wim e tekrar bir düzenleme yaparsanız sevinirim.
  6. teşekkür ederim. deneyip olup olmadığını buradan paylaşacağım . iyi çalışmalar.
  7. Elinize sağlık çok güzel bir çalışma. sadece secure boot aktif olan bios larda bir türlü boot edemedim. secure boot kapatabiliyorsam sıkıntı olmuyor ama acer gibi bazı markalarda biostan kapatılmadığı için boot edemiyorum bunun bir çözümü varmı acaba. mesela multiboot 2.3.2 de boot edebiliyoruz.
  8. fshare bulut hesabına kaydol sonrasında iniyor. Multiboot Toolkit 2.3.1 Alternatif olarak https://mega.nz/#!yc42RaAC!ff2f5Wlf1C4KPO4Y8TcUsOSlj4lwsaEPellMxrF-a6c
×
×
  • Create New...