Jump to content

iklim72

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iklim72

  1. Hocam sizin aktüel olan bootiso86_64 icinden aldigim dosyalari aldim yükledim mount _unmount yaptim olmadi defalarca denedim mümkünse boot.wim(almanca) dosyasina eklenecek dosyalari paylasirmisiniz? tesekkurler.
  2. Merhaba Hocam WinSetupISO.Module güncellemeden sonra Almanca dil destegi eklemek icin Daha evvel anlattiginiz gibi mi olacak yoksa metod degistimi? ek dosyalara ihtiyacimiz varmi? Saygilar.
  3. Tesekkür ederim sonuc mükemmel.. Bu arada lazim olur baska arkadaslara Gimagex ile yapmadim 7zip ile degistirdim.
  4. Merhaba öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim proje çok güzel. Windows kurulumuna geçince türkçe ve ingilizce dil seçeneği soruyor buna Almanca dil desteği eklemek mümkün mü ve nasıl olacak? Yardımınıza ihtiyacım var. Crasedure hocamın yardımı ile bootx64. ve bootx86. dosyalarını almanca yapabilmiştim O zaman da hem sizin kmboot hemde kendi paylaşımları olan multibootlarda almanca olarak yükleme yapabiliyorum bu sistemde ise windows manager da iso veya wim dosyası gösterdikten sonra Türkçe ve ingilizce ye ek olarak birde Almanca seçeneği için nasıl bir yol izlemek lazım? SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Degerli hocam sonuc harika tam istedigim gibi oldu cok tesekkür ederim.
  6. Valla harika olur benim icin hocam hem diger gurbetciler icende iyi olacak iyiki varsiniz saygilar
  7. crasedure Hocam onuda denedim sonuc ayni maalesef Hocam uygun bir zamaniniz oldugunda almanca bir iso ile kurulum denerseniz sevinirim birazda privat bir istek oldu ama genel olarak sistem harika calisiyor
  8. hocam iso deniyorum zaten wim ile yapilan kurulumda da ayni problem her ikisini de denedim
  9. Arkadaslar ben orjinal almanca isoyu yükledim flasa iso yöntemi ile kurulum yapiyorum ama iso almanca olmasina ragmen türkce kurulum geliyor bootisox64.wim dosyasinin dili ile alakali sanirim farkli dil denedim yine türkce geliyor kurulum menüsü bootisox64.wim dosyasinin dilini degistirmek mi cözüm yoksa baska bir sorun mu var hem efi hemde lagacy de durum ayni
  10. Hocam genellikle laptoplar marka olarak asus samsung lenovo markalar ayrica test etmemi istediginiz bir cihaz olursa benim imkanim var bilginize saygilar hocam.
  11. yeni güncelleme ile uefi laptop ayri markalara hem 64 hem 32 bit sistem kurulumu yaptim hic hata vermedi steril calisiyor Hatta lenovo ideacentre stick 300 de basarili bir sekilde format attim Tesekkurler..
  12. Hocam Multiboot Toolkit ile yaptim oluyor size evvelce yolladigim privat mesajdada anlatmistim firmalar kendine özel uefi makineler üretmeye basladi hem 64 bit uefi hem 32 bit uefi Multiboot Toolkit tüm makinelerde calismiyor ama ne enteresandir ki sayin Karadurak hocamin sisteminin calismadigi makineye rastlamadim henüz:)) su ana kadar ki tüm videolarinizi izlemekle kalmiyor indirip yedekledim Karadurak hocamin sisteminde live cd calismasini istememin sebebi budur hepsinde sorunsuz boot oluyor olmasi:)) tabi live cd hem 32 bit ayri menü hemde 64 bit ayri olmali ki tüm sistemlerde problemsiz bir anlamda universal bir multiboot olacak ve ayni zamanda bir ilk olacak tabiki siz degerli hocalarimizin büyük emek ve fedakarlik ile ortaya cikardigi calismalar bunlar tek amaciniz insanlara yardimci olmak bunu icin sonsuz tesekkürler.. benim nacizane düsüncem legacy sistemleri hele videolarinizi izledikten sonra olusturamamak mümkün degil diyebilirim su an cikan tüm cihazlar ortalama olarak gpt disk yapisina sahip ve uefi bioslu karadurak hocamin calismasini diger calismalardan ayiran özellik efi boot olayi ve gercekten cok büyük faydalari oldu.Crasedure hocam onca birikimden sonra sizin kendi multibootunuzu hazirlayip yayinlama zamani gelmedimi inaniyorumki mükemmel bir sey ortaya cikar saygilarimla..
  13. Anladim hocam tesekkür ederim iyi calismalar saygilar..
  14. 8 Hocam Bu efi bölümüne livecd calistirma ile ilgili sikinti vardi (xp win7 win8 win10 live cd farketmez) az önce indirip baktim sanirim sorun hala duruyor yukaridaki menüye live cd ekleyecektiniz bu konuda bir düzenleme olmamis az önce test ettim yeni güncellemeyi hocam. hem ben size konuyu arz ettim hemde crasedure hocam bilgilendirmisti yukaridaki bölümde live cd calistirmak benim icin önemli bir konu uefi makinelerde cok gerekli yardimci olursaniz makbule gecer.
  15. Hocam efi kismi aciliyor sorun yok ama dedigim gibi sadece lazersoft calisiyor ne windows kurulumu nede live cdler maalesef calismadi.
  16. Hocam emekleriniz icin tesekkür ederim sistem harika görünüyor benim indirip deneme imkanim oldu videoyu izleyerek kurulumu yaptim iki ayri flasa 64 gb intenso ve 128 gb sandiske her bir flashi ayri bilgisayardan masaüstü ve laptoptan ilk önce legacy sistemde sonra uefi sistemde hem sanal virtualbox hemde gercek makinelerde denedim ama efi kismi calismadi sadece Lazersoft calisti bilginize.. Deneyen baska arkadaslarin tecrubelerini yazmasi önemli elbette bu benim tecrübem.
  17. Selam Elimde Toshiba 32 gb flash bellek var uygun yazılımı indirip iso dosyasını rahatlıkla yazdırıyordum 14 gb lık iso bile yazdırdım denedim sonuç başarılıydı Ama en son iso'mu güncelleyip atmaya çalışınca resimdeki 4 nolu seçenekte cd rom yerine fixed'di seçince flasım yerel disk olarak görüyor ve artık program flas belleği görmedigi için flasa hiç müdahele edemiyorum g parted ile ikiye böldüm 14 gblık iki ayrı bölüm şimdilik ama ben ne ettiysem usb bellek olarak tanıtamadım eskiye döndüremedim bir fikriniz varmı? şu program Phison_PS2251_UP21_CTool_D2_7f131T_v1.14 görüyor ama ya ben beceremedim yine yardımcı olursanız sevinirim.
×
×
  • Create New...