Jump to content

selore_28

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by selore_28

  1. Hocam wim dosyaları güncel değil sanırım. Son sürüm windows 10 2009 (20H2) 19042.685 ile hata verdi, güncelleme şansınız olur mu. Veya bu wim dosyalarını kendimiz nasıl güncelleriz bununla ilgili bir videonuz mevcutmu.
  2. Merhaba, AIO Boot v0.9.8.17 sürümünü kurmak için sıfırdan kurulum yaptım vede kodları Main.cfg ye de ekledim fakat usb yi boot ettiğimde Windows 7-8-10 (ISO-Wim'den) Kurulum seçeneği gelmedi, herhangi bir değişiklik mi gerekiyor, dosyalardaki kodlar güncel mi.
  3. Tayfun hocam şimdi oldu, sorun düzeldi. RS4 de farklı bir iso doğrulama yöntemi kullanmışlar demekki. Çok sağolun Allah razı olsun ?
  4. İlgin için sağol, bende virtualbox ile test ettim sorunsuz o hata aldığım kısmı geçiyor fakat fiziksel kurulumda sıkıntı yaşıyorum. Biostan da birkaç ayar denedim fakat yine aynı. Ayrıca ben bundan önce multiboot toolkit 2.2.0 kullanıyordum vede sorun yaşamıyordum, windows RS4 ile onu da denedim yine aynı hatayı verdi. Yani sorun RS4 olan iso ile birlikte başladı. Bende bir video çektim sorunun nasıl olduğu ile ilgili.
  5. Merhaba, Isodan windows 10 kurulumu yapmak istediğimde windows microsoft yazılım lisans koşullarını bulamıyor diye hata alıyorum. Microsoftun sitesinden orjinal windows 10 RS4 indirip de denedim modifiye windows 10 RS4 de denedim aynı hatayı verdi. WinSetup.ISO.Module içindeki dosyalar Redstone 4 ile uyumsuz olabilir mi acaba. Teşekkürler.
  6. Hocam true image ile recovery yaptım vede /EFI/Boot/ dizini altına bootiso86.wim ve bootiso64.wim dosyalarını atmak için bootice ile set accessible yapıyorum fakat EFI bölümünü erişilebilir yapmıyor koruma felan mı var. tib dosyasını editleyip USB ye aktarmadan önce dosyaları atayım dedim mount ediyorum ama dosya yazdırılımıyor.
  7. Var mı hocam bi fikriniz, siz denediniz mi fiziksel olarak. Iso dan çıkarıpta mı atmak gerekiyor acaba USB ye.
  8. Aldığım hatayı ekte bulabilirsiniz. Sanalda denemiyorum hocam fiziksel makinada deniyorum. Windows 7 PE ye girip Hiren Boot CD kısmından da çalışmadı ilk ekrandaki Dos Programs kısmındanda çalışmadı. Ayrıca windows 7 hariç diğer Windows PE leri de çalıştırmadı.
  9. Hocam dos programlarını çalıştırmıyor. Mesela windowsa şifre koydum denemek için şifre kırma programları dosya bulunamadı gibi bir hata veriyor.
  10. Hocam öncelikle çok teşekkürler. USB ye virüs bulaşmaması için ne yapabiliriz.
  11. Hocam öncelikle anlatımın harika tebrik ederim. Sormak istediğim wim yöntemi ile windows kurulumunda videodan anladığım kadarıyla windows onarım ekranını atlıyor sanırım, mesela ben windows 10 güncelledikten sonra windows hata verdi açılmadı onarma yapmam icap etti vede windows 10 cd sini takıp onarma yapmam gerekti, bu durumda wim yöntemi ile onarma işlemi nasıl yapabiliriz. Bir diğer sorum da firadisk 2. yöntem ile nt6 yönteminde olduğu gibi iso içerisine firadisk gömme işlemi yapılıyor, nt6 işlemi mi daha hızlı ve stabil olur yoksa firadisk integrator yöntemi mi. Teşekkürler.
  12. elinde rehber olan yeni link ekleyebilir mi lütfen.   edit: rehber.chm dosyası USB BOOT klasörü içinde varmış.
  13. başlangıçta multiboot ekranı gelmiyor hocam bunun için herhangi bir değişiklik felan mı yapmak gerekiyor.
  14. http://uptobox.com/lk58yh5tusg0 https://1fichier.com/?tmd8y9edye https://mega.co.nz/#!GQtx0Z7K!nbeMUDMoNcJAzGDPwb1xnk0Yxta0dy5LtnV0DyfBQNc https://userscloud.com/pigftw4kqqw3 http://uploaded.net/file/59x02710/16in1.rar   Buyurun köylü hocam izin verdi ;)
  15. dosyaları zaten yeni hesap açıp aktarmadan indirilmiyor onu yaptımda neyse olmuyor, başkasını indircem artık, sağol ilgin için.
  16. ya hocam nolur alternatif bi link ekle ya. hata veriyor indiremiyorum dinamik ip adresim olduğu için önceki mesajımda belirttiğim hatayı veriyor. mega,mail.ru,uploaded bunlardan birine alternatif link ver lütfen.
  17. aslında hiç indiremiyorum :) 1 part indirdim sonra şu hatayı veriyor "This link was generated for another IP address. Try previous step again."
  18. alternatif tek link paylaşmayı düşünüyor musun. pcloud'dan çok yavaş iniyorda.
  19. [quote name='omeraksu' date='14 January 2012 - 18:24 ' timestamp='1326565464' post='1140708'] slm arkadaşlar malesef bu konu için office 2010 güncellemelerini otomatik indiren bi güncelleme programı yok yanlız elle indirme yapabilirsiniz en güzeli windows xp de office 2010 kurun ardından sp1 paketini yükleyin ve geri kalan güncellemeleri windows update sayfasında görerek bir yan sekme açıp güncellemenin kodunu (KB...) aratarak bulup indirdikten sonra aşağıdaki adımları uygulayarak yapabilirsiniz 1- Bizim elimizde hem 32 hem de 64 Bit Office olduğu için iki adet SP1 indirdik. Şimdi bu güncellemeleri SP132 ve SP164 olarak yeniden adlandırıyoruz ve C sürücüsünün kök dizinine kopyalıyoruz. 2- Service Pack dosyası sıkıştırılmış olduğu için içerisindeki dosyaları ayıklamamız (Extract) gerekiyor. Bunun için Windows + R tuşlarına basın. Bu işlem “Çalıştır” penceresini açacaktır. 3- Klasörler ve dosyalar hazır olduğuna göre SP1 güncellemesini klasöre çıkartabiliriz. Çalıştır penceresine bu komutu yazın: C:\SP132.exe /extract:c:\SP1Dosya Lisans koşullarını kabul edip Devam deyin. Dosyalar “SP1Dosya” klasörüne çıkartılacaktır. İşlem bitince Tamam deyin. 4- Şimdi tek yapmanız gereken ”SP1Dosya” klasöründe yer alan dosyaları Office 2010 kurulum klasöründe yer alan “Updates” klasörüne kopyalamak. Artık Office 2010 kurarken güncelleştirmeler otomatik olarak kurulacak. Not: Eğer Office kurulumunuz tek bir dosyadan oluşuyorsa bunu da ayıklamanız gerekiyor. Kurulum dosyasını “Office” olarak adlandırıp C sürücüsne kopyalayın. Yine C sürücüsünde “OfficeDosya” adında bir klasör daha oluşturun. Son olarak aşağıdaki komutu Çalıştır penceresine (Windows + R) girin. C:\Office.exe /extract:c:\OfficeDosya Daha sonrasında yukarıda klasöre çıkartılan SP1 dosyalarını OfficeDosya klasöründeki Update klasörüne kopyalamanız yeterli. [/quote] dediklerinizi yaptım Updates klasörünede attım ama kurulum yaparken güncellemeleri yüklemedi. güncellemeleri kontrol ettiğimde yine office 2010 güncellemeri mevcut diyo ? başka bişey yapmamız gerekiyor mu?
  20. "köylü" kardeşim şimdi benim elimde windows 7 sp1 x86 x64 tüm sürümler iso dosyası var buna entegre için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.teşekkürler.
  21. arkadaşlar alın size PhotoZoom Pro 2.3.4 Portable,ben o kadar aradım işe yarayan serial bulamadım en sonunda bunu buldum gayette güzel çalışıyor,gerçekten çok başarılı bir program PhotoZoom Pro 2.3.4 Portable http://www.mediafire.com/?utlqztthj3q[/CODE]
×
×
  • Create New...