Jump to content

_DruMmeR_

Üye
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by _DruMmeR_

  1. [quote name='xboxhunter16' date='20 August 2011 - 16:20 ' timestamp='1313857244' post='1066834']
    [img]http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/12627.png[/img][img]http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/12525.png[/img]
    Bunun gibimi :D
    [/quote]

    öh yani bir an gerçek sandım :)

    bu arada arkadaşlar üyeliğe açılan torrentlerin bildirildiği konu neresi?
    bir de aklıma gelmişken; paralı sitelere ücretsiz giriş için ne yapmak gerekiyor?(yanlış anlamayın çok sevdiğim bir paylaşım sitesi paralı oldu :( )

  2. arkadaşlar ben zamunda dan birşey indirdikten sonra onu upload etmek istiyorum (seedlemek) fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum... kısacası demek istediğim ratio ve uploaded kısmı nasıl arttırılır?


    [img]http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11256.jpg[/img]

    şu kısımdan söz ediyorum...
  3. sanki çok anlıyormuş gibi bilgisayarın kasasını söktüm bunun içi çok tozlanmış biraz temizleyeyim dedim.
    aldım elektrikli rowenta ev süpürgesinin sapını elime başladım temizlemeye... bilgisayara taktım falan açayım dedim ilk 3 dk. bir şey yok ondan sonra ekran dondu başladı bilgisayar reset atmaya meğerse anakartı az kalsın yakıyormuşuz... hala şaşırıyorum babam bana nasıl olduda kızmadı diye :)

  4. ben fizik ve kimya özürlüsü biriyim arkadaşlar... artık bu işin bir yerinden tutup başlamak istiyorum, konu anlatımlı ( dergi gibi olan) fasiküller almak istiyorum sizce hangisinden alayım? (fizik ve kimyadan hiç çakmadığımı göz önünde bulundurarak söyleyin :) )

  5. bugün yeni bir usb aldım, bilgisayarıma taktım fakat açmıyor... ismi görünüyor fakat tıkladığımda lütfen k sürücüsüne bir disk yerleştirin yazıyor. nasıl düzeltebilirim bu olayı?
  6. dün akşam internete girdiğimde açılış sayfam böyle oldu.. internet seçeneklerinden her ne kadar www.google.com yapsamda açılış sayfam google olmadı bu sorun nasıl halledilebilinir?

    [img]http://www.loadtr.com/images/spacer.gif[/img]
  7. arkadaşlar reklam yapmak istemiyorum ama normalde her zaman girebildiğim bir siteye bugünden itibaren girememeye başladım. bekliyorum sunucuyla bağlantı kesildi diyor (bekliyor)
    bunun sebebi ne olabilir?
×
×
  • Create New...